Service POS, Reparatii POSService POS, Reparatii POS
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Service POS, Reparatii POS si Echipamente Solutii Fiscale

021 555 94 46

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul Pick-Up & Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU Monitor

OnLaptop se dedidica persoanelor ce au nevoie de Service POS, Reparatii POS sau a altor echipamente pentru solutii fiscale. Suntem aici pentru a oferii solutii profesioniste pentru nevoile dumneavoastra in domeniul de service pos. Echipa noastra are o experienta de peste 15 ani in domeniul reparatiilor atat pentru laptopuri cat si pentru terminalele POS. Acest lucru face posibila gestionarea si diagnosticarea rapida, corecta a sistemelor POS. Apeleaza cu incredere la OnLaptop - Service POS!

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


5. Reparatie unitate optica pentru consola

Daca consola ta prezinta probleme la unitatea optica, de exemplu poate nu mai citeste DVD-UL cu jocul prefarat poti venii la OnLaptop – Service Reparatii Console din Bucuresti, iar unitatea ta optica va fi reparata sau inlocuita.


6. Reparatie WI-FI sau Bluethoot pentru consola

Ai probleme la de conexiune Wifi sau Bluethoot? Acest lucuru este usor de depistat, fie ai un semnal mai slab la wi-fii, fie conexiunea wi-fi sau bluethoot nu functioneaza deloc. Echipa noastra este specializata in reparatii wifi console, tot ce trebuie sa faci este sa vi in service cu consola ta.


7. Reparatie saun inlocuire ventliator consola

Daca ventiloarele consolei tale au inceput sa fie foarte zgomotoase sau nu mai pornesc deloc noi suntem aici pentru a remedia aceasta problema. Iti recomandam sa nu mai folosesti consola si sa ajungi de urgenta in service deoarece folosirea consolei fara ventilatoare poate duce la o supraincalzire a acesteia.


8. Reparatie sau inlocuire Hard Disk

Daca Hard Disk-ul consolei tale a devenit prea lent sau apar probleme de citire la OnLaptop – Service Reparatii Console si laptop, te putem ajuta oricand cu inlocuirea hard disk-ului. Iti recomandam sa inlocuiesti hard disk-ul consolei tale cu un ssd. La OnLaptop gasesti inclusiv ssd ps5 (Playstation 5)


9. Resoftare Consola

Consola ta are probleme de functionare software sau doresti sa o actualizezi cu cele mai recente versiuni de firmware? Oferim servicii de resoftare console. Echipa noastra de tehnicieni vor realiza resoftarea consolei asigurandu-se ca aceasta functioneaza corect si va beneficia de cele mai recente functionalitati si optimizari.


Oferim reparatii console si ne asiguram ca folosim materiale si piese de inalta calitate pentru asigurarea unei durabilitati si o performanta maxima consolei tale. Suntem dedicati sa iti oferim cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de reparatii console.

Service POS si Reparatii POS

Service POS - Solutii Profesionale pentru echipamentele fiscale

Service pentru Reparatii POS indiferent de model sau tip

POS care nu se conecteaza la internet

Ecran spart la POS.

Eroare Software POS

Actualizarea pentru POS esueaza

Alimentare POS defecta, nu se mai aprinde

Probleme de procesare plata

Performanta Scazuta POS

Curatare de praf pentru POS

Upgrade Hardware

Indiferent de problema întâmpinată de POS-ul tău, la OnLaptop - Service POS suntem pregătiți pentru orice tip de provocare. Cu experienta noastră în reparatii POS, putem remedia orice problemă hardware sau software în cel mai scurt timp posibil. Chiar si atunci cand ai varsat apa pe POS, noi ii dam sanse de supravietuire, tot ce trebuie sa faci, este sa ajungi in OnLaptop - Service POS iar echipa noastra de tehnicieni il va diagnostica si repara in cel mai scurt timp posibil!

Reparatii Hardware POS

La Service POS OnLaptop - Reparatii POS, oferim intervenții rapide și profesionale pentru remedierea oricărui tip de defecțiuni hardware la terminalele POS. Noi suntem aici pentru a oferi soluții eficiente și fiabile pentru afacerea ta!

Reparatii Software POS

Oferim soluții rapide și eficiente de Service POS pentru remedierea problemelor de software la terminalele POS. Indiferent dacă întâmpini erori de sistem sau dificultăți în utilizarea aplicațiilor! Te asteptam in Service pentru reparatii!

Reparatii Lichid POS

La Service OnLaptop, oferim servicii specializate pentru remedierea daunelor cauzate de lichidele accidental vărsate asupra terminalelor POS. Cu expertiza noastră și echipamentele potrivite, reparăm orice deteriorare provocată de lichide.

Constatare / Diagnosticare POS

Oferim o evaluare precisă și detaliată a problemelor întâmpinate de sistemele POS. Cu echipa noastră de tehnicieni specializați și echipamentele adecvate, suntem pregătiți să identificăm rapid cauza oricăror defecțiuni.

Service POS - Reparatii Sisteme POS

Service POS  OnLaptop -  Simplu, Rapid indiferent de problema

Reparatii Sisteme POS: Solutii Profesionale de Service POS

La Service POS, Reparatii POS - OnLaptop, suntem specializați în reparații de sisteme POS. Indiferent dacă aveți nevoie de remedierea unui ecran de pos spart, de rezolvarea problemelor de conexiune, sau a unei placi de baza defecte, suntem aici pentru a vă oferi asistența necesară.

Înțelegem importanța funcționării fără probleme a sistemelor POS pentru afacerea dvs. Astfel, ne străduim să oferim servicii de service POS rapide și eficiente, reducând timpul de inactivitate al sistemului POS din afacerea dvs.

Ne angajăm să utilizăm doar piese de schimb originale pentru a vă asigura durabilitatea și performanța sistemului POS. În plus, înțelegem cât de importantă este transparența pentru clienții noștri, așa că vă asigurăm o experiență fără griji.

Ne focusăm pe oferirea unor servicii de reparatii sisteme pos rapide, fără a compromite calitatea reparatiilor. Datorită proceselor noastre optimizate și a echipamentelor de ultimă generație, suntem capabili să efectuăm majoritatea reparațiilor într-un timp foarte scurt.

Servicii profesionale de service pos

Inlocuire Display POS

Reparatii Hardware POS

Reparatii pe placa de baza pentru pos

Curatare si Mentenanta pentru sisteme pos

Upgrade Sisteme POS

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.

Intrebari frecvente

 • Localizare Service POS - Reparatii POS - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - service POS specializat în reparații pos, telefoane console, laptopuri, calculatoare all-in-one, și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce sisteme pos poti repara la service-ul OnLaptop?

  Pentru ce tip de POS-uri efectuati reparatii? Suntem specializați în efectuarea reparațiilor pentru o gamă largă de POS-uri, indiferent de brand sau model. Fie că este vorba despre POS-uri tradiționale cu ecran tactil, terminale mobile sau sisteme integrate

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop, poți efectua orice tip de reparații pentru sisteme pos, monitoare, telefoane, console, laptopuri, calculatoare, all-in-one și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, servicii software.

 • Cat costa reparatia unui sistem pos?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii pos, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă TELEFONUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui sistem pos?

  Service Reparatii POS in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Sistemele POS care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.