Reparatii Monitoare LCD, Monitoare LEDReparatii Monitoare LCD, Monitoare LED
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Reparatii Monitoare: Service Monitoare LCD si LCD

021 555 94 46

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul Pick-Up & Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU Monitor

OnLaptop este alegerea potrivita atunci cand vine vorba de alegerea unui Service Monitoare LED de încredere pentru reparatii monitoare! Suntem specializați în reparatii monitoare, indiferent de marca sau model, oferim Reparatii Monitor indiferent de tehnologia acestuia, fie el un monitor led, monitor lcd, cu 60hz, 75hz, 120hz sau 144hz. Cu peste 10 ani de experiență și o echipă bine pregatita, oferim servicii pentru reparatii monitoare de înaltă calitate pentru a-ți aduce monitorul înapoi în stare optimă. Cu o gamă largă de servicii pentru reparații, inclusiv înlocuire display monitor, remedierea problemelor cu pixelii morti sau orice altă intervenție necesară, echipa noastră este pregătită să-ți ofere soluții rapide și eficiente. Apeleaza cu incredere la OnLaptop - Reparatii Monitoare din Bucuresti!

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


5. Reparatie unitate optica pentru consola

Daca consola ta prezinta probleme la unitatea optica, de exemplu poate nu mai citeste DVD-UL cu jocul prefarat poti venii la OnLaptop – Service Reparatii Console din Bucuresti, iar unitatea ta optica va fi reparata sau inlocuita.


6. Reparatie WI-FI sau Bluethoot pentru consola

Ai probleme la de conexiune Wifi sau Bluethoot? Acest lucuru este usor de depistat, fie ai un semnal mai slab la wi-fii, fie conexiunea wi-fi sau bluethoot nu functioneaza deloc. Echipa noastra este specializata in reparatii wifi console, tot ce trebuie sa faci este sa vi in service cu consola ta.


7. Reparatie saun inlocuire ventliator consola

Daca ventiloarele consolei tale au inceput sa fie foarte zgomotoase sau nu mai pornesc deloc noi suntem aici pentru a remedia aceasta problema. Iti recomandam sa nu mai folosesti consola si sa ajungi de urgenta in service deoarece folosirea consolei fara ventilatoare poate duce la o supraincalzire a acesteia.


8. Reparatie sau inlocuire Hard Disk

Daca Hard Disk-ul consolei tale a devenit prea lent sau apar probleme de citire la OnLaptop – Service Reparatii Console si laptop, te putem ajuta oricand cu inlocuirea hard disk-ului. Iti recomandam sa inlocuiesti hard disk-ul consolei tale cu un ssd. La OnLaptop gasesti inclusiv ssd ps5 (Playstation 5)


9. Resoftare Consola

Consola ta are probleme de functionare software sau doresti sa o actualizezi cu cele mai recente versiuni de firmware? Oferim servicii de resoftare console. Echipa noastra de tehnicieni vor realiza resoftarea consolei asigurandu-se ca aceasta functioneaza corect si va beneficia de cele mai recente functionalitati si optimizari.


Oferim reparatii console si ne asiguram ca folosim materiale si piese de inalta calitate pentru asigurarea unei durabilitati si o performanta maxima consolei tale. Suntem dedicati sa iti oferim cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de reparatii console.

Reparatii Console Orice Model

Reparatii Monitoare LCD LED - Rapide si Profesionale

Service Monitoare LCD LED - Reparatii indiferent de marca monitorului!

Monitorul nu se mai aprinde

Monitorul se aprinde si se stinge imediat.

Portul HDMI de la monitor nu mai functioneaza

Monitorul nu iese din modul stand-by

Portul VGA de la monitor nu mai functioneaza

Cand selectezi o rata mare de refresh rate, monitorul se stinge

Apar dungi colorate pe monitor

Monitorul are pixeli morti

Monitorul are display lcd spart

Ne asigurăm că orice problemă ai întâmpina, fie că este vorba despre un display lcd spart, pixeli morti monitor, porturi nefunctionale o putem remedia intr-un timp util. Oferim service de reparatii monitoare rapide și eficiente, poți fi sigur că vei avea monitorul inapoi pe birou in cel mai scurt timp posibil! Indiferent dacă este vorba despre Reparatii Monitoare LCD sau Reparatii Monitoare LED, echipa noastră este pregătită să-ți ofere soluții rapide și de încredere. La OnLaptop Service Reparatii Monitoare, suntem aici pentru a ne asigura că monitorul tău este întotdeauna în stare perfectă de funcționare

Inlocuire Display Monitor Spart

Oferim servicii rapide si profesionale de inlocuire display monitor spart - Reparatii Monitoare lcd, led, ccfl. Ai un monitor cu display-ul spart? la Service OnLaptop avem solutia pentru orice tip de reparatii!

Reparatii Sursa Monitor Defecta

Dacă monitorul tau nu se mai aprinde, sursa monitorului poate fi defecta. la OnLaptop - Service reparatii monitoare din Bucuresti oferim servicii profesionale de reparatii pentru orice monitor!

Reparatii placa de baza

Monitorul tau nu mai afiseaza sau se aprinde si se stinge? De cele mai multe ori, problema provine de pe placa de baza a monitorului. Dar, stai fara griji, vino la Service Reparatii Monitoare OnLaptop!

Reparatii monitoare cu dungi

Ecranul de la monitor afiseaza dungi? Nu iti face griji! Beneficiezi de reparatii monitoare indiferent de marca sau tipul monitorului daca ne contactezi chiar acum sau vi in oricare din service-urile OnLaptop!

Reparatii Console Orice Model

Reparatii Monitoare LCD - Simplu, Rapid indiferent de problema

Service Monitoare: Solutii Profesionale de Reparatii Monitoare LCD LED

Service Reparatii Monitoare LCD - OnLaptop, oferă reparatii monitoare specializate. Indiferent dacă este vorba despre un monitor cu iluminare CCFL sau un monitor cu iluminare LED, ecran spart, monitor cu sursa defecta, suntem aici să vă ajutăm. Ne asiguram că veți beneficia de reparații monitor lcd corecte și rapide.

Daca pe ecranul monitorului lcd au aparut dungi din senin, fara ca acesta sa fie lovit, spart sau crapat, tot ce trebuie sa faci este sa ajungi la OnLaptop - Service Reparatii Monitoare LCD LED, iar problema este ca si rezolvata!

Ne angajăm să utilizăm doar piese de schimb originale pentru a vă asigura durabilitatea și performanța monitorului dumneavoastră. În plus, înțelegem cât de importantă este transparența pentru clienții noștri, așa că vă asigurăm o experiență fără griji.

Ne focusăm pe oferirea unor reparatii monitoare rapide, fără a compromite calitatea reparatiilor. Datorită proceselor noastre optimizate și a echipamentelor de ultimă generație, suntem capabili să efectuăm majoritatea reparațiilor într-un timp foarte scurt.

Servicii profesionale reparatii monitor lcd

Inlocuire display monitor lcd led

Reparatii pixeli morti monitor

Reparatii Sursa monitor Defecta

Reparatii Condensatori Monitor

Reparatii Monitoare LCD si Monitoare LED

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii Monitoare LCD LED- Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - service GSM specializat în reparații monitoare led, lcd, telefoane console, laptopuri, calculatoare all-in-one, și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce Monitoare poti repara la service-ul OnLaptop?

  Pentru ce tip de monitoare efectuati reparatii? OnLaptop ofera servicii de reparatii monitoare indiferent de brandul sau tehnologia acestora, fie ca este vorba despre un monitor cu display led, lcd, ccfl, cu un refresh rate de 60hz, 75hz, 120hz, 144hz noi il putem repara!

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop, poți efectua orice tip de reparații pentru monitoare, telefoane, console, laptopuri, calculatoare, all-in-one și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, servicii software.

 • Cat costa reparatia unui monitor lcd?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii monitoare lcd, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă TELEFONUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui monitor?

  Reparatii Monitoare in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Monitoarele care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.