Reparatii Console Nintendo SwitchReparatii Console Nintendo Switch
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Service Reparatii Nintendo Switch

Alege Solutii Profesionale de upgrade, curatare si reparatii Nintendo Switch

Cunoastem perfect sentimentul acela când Nintendo Switch-ul tău întâmpină dificultăți, împiedicându-te să te bucuri de jocurile preferate. Fie că este vorba de un ecran negru, blocat, sau de incapacitatea de a intra in jocul dorit, la OnLaptop - Service Reparatii Nintendo Switch, venim în întâmpinarea ta cu soluția optimă pentru a rezolva aceste probleme. Suntem specializati în reparații Nintendo Switch, echipa noastră este pregatita pentru a răspunde oricărui tip de provocare legată de consola ta. Fie că ești te confrunti cu o defecțiune hardware, cum ar fi probleme la Joy-Con, sau ai nevoie de o actualizare software pentru a îmbunătăți funcționalitatea, OnLaptop - service-ul tău de încredere pentru reparații Nintendo Switch - iti stă la dispoziție pentru a-ti oferii o solutie rapidă pentru reparatie nintendo switch.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.
Reparatii Console Orice Model

Cele mai comune probleme ale consolei Nintendo Switch, Lite, Oled

Cand trebuie sa apelezi la Service Reparatii Nintendo Switch?

Nu incarca, nu se aprinde, pierde semnal.

Nu afiseaza, nu reda sunetul, pureci sau imagine intermitenta / tremurat.

Joy Con defect

Vine miros de ars din nintendo switch

Ventilatorul este prea galagios sau plin de praf

Nu afiseaza, fara sunet, pureci sau imagine intermitenta / tremurat.

Consola a fost scăpată pe jos și s-a spart

Erori sistem :Consola îmi da erori când mă joc, ramane blocata

Contact cu lichide

Inlocuire mufe, port de incarcare

Dacă te confrunți cu probleme precum supraîncălzirea, sunete neobișnuite de la ventilator, performanță redusă, închidere bruscă sau dificultăți în pornirea consolei Nintendo Switch, acestea sunt semnale clare că e momentul să cauți un service de reparații Nintendo Switch. Aceste simptome indică faptul că Nintendo Switch-ul tău necesită intervenție tehnică specializată pentru a identifica și rezolva orice disfuncționalități care împiedică experiența ta de joc să fie fluidă și plăcută.

Reparatii Joy Con Nintendo Switch

Servicii rapide si eficiente pentru reparatii Joy Con Nintendo Switch defect. Echipa noastra este specializata in astfel de reparatii, in cazul in care ai un joy con defect, te asteptam in service!

Reparatii Display Nintendo Switch

Echipa noastră dispune de expertiza necesară pentru inlocuire display nintendo switch. Daca intampini probleme cu ecranul consolei tale, te asteptam in service pentru reparatii eficiente si rapide!!

Curatare Nintendo Switch

Curățare completă de praf și profesională pentru Nintendo Switch, inclusiv înlocuirea pastei termoconductoare. Specialiștii noștri se asigură ca ai parte de performante maxime in orce joc.

Reparatii Carcasa

Specialiștii noștri sunt pregătiți să se ocupe de orice deteriorări ale carcasei Nintendo Switch. Dacă consola ta prezintă crăpături sau alte daune la nivelul carcasei, te invităm în service-ul nostru pentru reparații carcasa Nintendo!

Reparatii Placa Video

Servicii rapide și eficiente pentru reparații placa video Nintendo Switch. Echipa noastră este specializată în diagnosticarea și repararea problemelor complexe ale plăcii video.

Reparatii ventilator de racire

Ventilatorul consolei tale scoate sunete ciudate? Sau nu mai functioneaza? La OnLaptop - Reparatii Nintendo Switch, Lite, Oled oferim reparatii pentru ventilatorul de racire al consolelor Nintendo.

Reparatii mufa incarcare

Reparatii mufe incarcare Nintendo efectuate de persoane specializate cu expertiza necesara pentru a rezolva orice problema legata de porturile consolei tale Nintendo Switch.

Resoftare Nintendo Switch

Servicii profesionale de resoftare Nintendo Switch, Lite, Oled cu cele mai recente actualizari de software si solutii de securitate. Dacă întâmpini erori de sistem vino la OnLaptop pentru Resoftare Nintendo Switch

Reparatii Console Orice Model

Service Reparatii Nintendo Switch, Lite, Oled

OnLaptop - Alegerea potrivita in Reparatii Nintendo Switch

Înțelegem cât de esențial este fiecare aspect al serviciilor nostre de reparatii Nintendo Switch - de la necesarele actualizări software pentru Nintendo Switch, care îmbunătățesc performanța și până la intervenții esențiale cum ar fi înlocuirea pastei termoconductoare și efectuarea unei curățări detaliate interne, asigurând funcționarea fără probleme a consolei tale, fie ea modelul Led sau Oled.

Folosim doar componente de cea mai înaltă calitate și adoptăm cele mai moderne tehnici de diagnostic și reparație, pentru ca Nintendo Switch-ul tău să ajungă înapoi la tine în starea sa cea mai bună.

La OnLaptop, nu ne limităm doar la a remedia defecțiunile evidente; ne dedicăm să eliminăm posibilitatea apariției unor probleme viitoare, oferindu-ți sfaturi valoroase pentru îngrijirea și menținerea consolei. Alegând OnLaptop pentru Reparatii Nintendo Switch, Led sau Oled, vei beneficia nu numai de servicii de excepție, ci și de liniștea sufletească, cunoscând dedicația și profesionalismul cu care tratăm fiecare consolă.

Reparatii Nintendo Switch, Led, Oled & Accesibile

Inlocuire pasta termoconductoare

Reparatii & Inlocuire Display Nintendo Switch

Reparatii Joy Con defect Nintendo

Reparatii placi de baza

Inlocuire Mufe Type C, porturi alimentare

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii Nintendo Switch - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații Nintendo Switch, laptopuri, calculatoare all-in-one, și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tipuri de console si problema poti repara la OnLaptop?

  Ce tip de consola pot repara in service? OnLaptop ofera reparatii Console Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5, Xbox, Nintendo Switch.

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru console, laptopuri, calculatoare, all-in-one și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unei console Nintendo Switch?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unei console?

  Reparatii Nintendo Switch in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Consolele care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.