Sfaturi - Windows 7: Ce doresti sa faca laptopul tau atunci cand ii inchizi capacul ?

Sfaturi - Windows 7: Ce doresti sa faca laptopul tau atunci cand ii inchizi capacul ?

Inchiderea capacului de laptop inseamna ca v-ati terminat treaba, dar pentru cat timp? Ati terminat activitatea pe ziua respectiva sau va veti intoarce la lucru dupa pauza de pranz? Trebuie sa stiti ca Windows 7 va ajuta sa monitorizati corect ce se intampla atunci cand inchideti capacul laptopului astfel incat sa nu fiti nevoiti sa treceti de fiecare data prin procesul de logare daca optati sa inchideti laptopul cu Shut Down.


Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati:

1. Click pe butonul Start, alegeti Control Panel si apoi System and Security;

2. Alegeti butonul Power options si selectati what closing the Lid does from the left pane. Windows 7 ofera 3 modalitati de inchidere dupa cum urmeaza: - Do nothing - Hiberante - Shut down Puteti opta ca la reluarea programelor sa fie nevoie de introducerea unei parole pentru a intra in sistem (ceea ce din punctul nostru de vedere este o alegere corecta)

3. Selectati actiunea pe care doriti sa o faca laptopul dvs. la inchiderea capacului – cea mai populara alegere este activarea modului Hibernate. Acesta actiune va permite laptopului dvs. sa economiseasca baterie si sa se aprinda rapid atunci cand reluati activitatea.

4. Click Save changes pentru a seta acest lucru permanent si inchideti fereastra Power Options – daca ati optat pentru varianta Hibernate, reamintiti-va sa folositi butonul Shut down pe timpul noptii. Acesta optiune permite conservarea bateriei laptopului si, daca il lasati la incarcat peste noapte, dimineata veti avea un laptop perfect incarcat.Produse recomandate