TikTok Clear Mode: Cum sa vizionati videoclipuri fara distragere si fara butoanele care va blocheaza ecranul

TikTok Clear Mode: Cum sa vizionati videoclipuri fara distragere si fara butoanele care va blocheaza ecranul

ꙮ Puteti scapa de butoanele de pe ecran cand urmariti videoclipuri TikTok utilizand TikTok Clear Mode.

ꙮ Ati urmarit vreodata un videoclip TikTok cand ceva din videoclip este blocat de butoanele de like sau de comentarii? Poate ca descrierea lunga obstructioneaza intreaga partea de jos a videoclipului.

ꙮ Exista o solutie pentru aceasta numita TikTok Clear Mode sau Tik Tok Clear Display chiar in aplicatia TikTok. Iata cum sa il utilizati pentru a viziona videoclipuri TikTok fara pictograme si butoane.

 

Daca sunteti un utilizator frecvent al TikTok, probabil ati intampinat situatia in care butoanele de pe ecran blocheaza vizualizarea videoclipurilor. Ei bine, TikTok a venit cu o solutie pentru aceasta - TikTok Clear Mode. In acest articol, vom discuta despre cum sa activati si sa utilizati TikTok Clear Mode pentru a va imbunatati experienta de vizionare.

 

Ce este TikTok Clear Mode?

 

TikTok Clear Mode este o caracteristica care va permite sa vizualizati videoclipuri fara a avea butoanele de pe ecran care blocheaza vizualizarea. Aceasta functie este extrem de utila atunci cand doriti sa va concentrati pe continutul videoclipului, fara a fi distras de alte elemente de pe ecran.

 

Cum sa Activati TikTok Clear Mode

 

Pentru a activa TikTok Clear Mode, urmati acesti pasi simpli:

 

Deschideti aplicatia TikTok pe dispozitivul dvs. Android sau iPhone.

Navigati la videoclipul pe care doriti sa il vizualizati.

1.Tineti apasat cu un deget pe videoclip.

TikTok Clear Mode: Cum sa vizionati videoclipuri fara butoanele care va blocheaza ecranul

2.Atingeti Clear Display (Stergeti afisajul) din meniul pop-up.

TikTok Clear Mode: Cum sa vizionati videoclipuri fara butoanele care va blocheaza ecranul

Pictogramele vor disparea din videoclipul dvs.

 

3.Puteti dezactiva TikTok Clear Mode facand click pe butonul mic din coltul din dreapta jos.

TikTok Clear Mode: Cum sa vizionati videoclipuri fara butoanele care va blocheaza ecranul

 

Tiktok Clear Mode se va dezactiva si de indata ce derulati din nou. Va trebui sa reactivati Tiktok Clear Mode de fiecare data cand doriti sa vizionati un videoclip fara pictograme, ceea ce inseamna ca nu va puteti derula in intregime Pagina For You in Tiktok Clear Mode.

 

Versiunea web a TikTok afiseaza pictogramele langa videoclip in loc de deasupra, astfel incat videoclipurile sunt intotdeauna in Tiktok Clear Mode acolo.

 

Cand sa folositi Tiktok Clear Mode

 

Tiktok Clear Mode este util atunci cand pictogramele de pe videoclip blocheaza un aspect important al videoclipului. De cele mai multe ori, pictogramele blocheaza text. Activarea Tiktok Clear Mode va permite sa cititi sau sa vedeti orice este blocat, astfel incat sa puteti intelege videoclipul.

Desi acesta este momentul in care Tiktok Clear Mode este cel mai util, il puteti folosi atat cat doriti pe orice videoclip. Functioneaza chiar si in prezentarile de fotografii pe TikTok si TikTok LIVE! Cu toate acestea, functia nu este disponibila pentru reclamele platite care apar pe pagina dvs. TikTok For You.

 

Tiktok Clear Mode

 

Functia de afisare clara de pe TikTok face vizionarea videoclipurilor, in special a celor mai lungi, mult mai usoara si mai placuta. Numeroasele pictograme pot distrage atentia uneori, iar TikTok Clear Mode ne ofera mai multa flexibilitate in preferintele noastre de vizualizare.

 

TikTok Clear Mode este o caracteristica excelenta care va imbunatateste experienta de vizionare a videoclipurilor. Cu toate acestea, este important sa retineti ca aceasta functie poate nu este disponibila pe toate dispozitivele sau in toate regiunile. Daca aveti probleme cu activarea sau utilizarea TikTok Clear Mode, va recomandam sa verificati daca aplicatia TikTok este actualizata la cea mai recenta versiune.