8 Sfaturi rapide pentru achizitionare laptop de gaming

8 Sfaturi rapide pentru achizitionare laptop de gaming

Vreti sa cumparati un laptop de gaming? Iata 8 sfaturi rapide care va pot ghida pentru achizitie.

1. Nu cumparati un laptop de gaming pentru joculete low-end cum ar fi World of Warcraft sau Candy Crush. Pentru aceste jocuri puteti folosi fara probleme un laptop cu placa video incorporata.

2. Evitati laptopurile cu touchscreen. Acestea sunt mai scumpe si au baterii cu autonomie mai mica.

3. Laptopuri de 17 si 18 inch sunt de obicei mai puternice si mai performante, dar mai ptin portabile. Design cele cu ecran de 13, 14 sau 15 inch sunt mai usor de transportat, desi deseori nu sunt atat de bine dotate.

4. Tastatura reprezinta un element extrem de important pentru gameri. Asigurati-va ca alegeti un laptop cu o tastatura buna si confortabila. Daca puteti, mergeti intr-un magazin si incercati sa va acomodati cu tastaturile inainte de a cumpara un laptop de gaming.

5. Procesoare mai rapide. Datorita noii serii de procesoare de la Nvidia seria 10, chip-urile mobile sunt deja depasite. Aceste noi GPU-uri sunt mai rapide, mai puternice si mai bine pregatite pentru VR.

6. Evitati laptopurile cu rezolutie prea mica (o rezolutie sub 1920 x 1080 este considerata prea mica pentru un laptop de gaming bun).

7. In ceea ce priveste unitatea de stocare, este recomandat sa optati pentru SSD - acesta asigura instalari mai rapide de jocuri si timpi de incarcare mai buni.

8. Ca si procesor, uitati-va dupa un model cu minim i5, recomandam i7. O placa video buna poate fi Nvidia GeForce GTX 1060. Optati pentru modele cu placa video dedicata de 2, 4 GB.

Pentru a afla si alte detalii utile despre laptopurile de gaming va invitam sa ne vizitati pe blog si in zilele urmatoare.