Reparatii PS4Reparatii PS4
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Reparatii PS4 - Service Profesional PlayStation PS4

Alege Solutii Profesionale de upgrade, curatare si reparatii Ps4 pentru console sau controlere PS4 / PS 4 Pro!

Cunoastem Momentul acela de panică și dezamăgire, când ecranul rămâne negru sau jocul preferat nu mai poate fi accesat, poate fi cu adevărat descurajator. Aici, la OnLaptop, avem soluția de care ai nevoie. Oferim servicii de reparatii PS4, avand o echipa bine pregatita ceea ce face posibila rezolvarea oricarei probleme pe care o ai cu consola ta. Fie că este vorba de o problema software si ai nevoie de resoftare ps4 sau un defect hardware precum o problema cu controllerul, OnLaptop - Service Specializat in Reparatii PS4, este aici pentru a-ți readuce consola la viață. Utilizăm doar piese de înaltă calitate pentru reparațiile efectuate, asigurându-ne că te poți întoarce la consola ta, cât mai rapid posibil.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.
Reparatii Console Orice Model

Cele mai comune probleme ale consolei PlayStation PS4

Cand trebuie sa apelezi la Service Reparatii PS4?

PS4 Nu incarca, nu se aprinde, pierde semnal.

Nu afiseaza, nu reda sunetul, pureci sau imagine intermitenta/tremurat.

Unitatea BlueRay nu îmi citeste jocurile

Vine miros de ars din consolă

Ventilatoarele sunt prea gălăgioase sau pline de praf

Controller-ul consolei PS4 nu mai funcționează, nu raspunde comenzilor, nu se sincronizează

Nu afiseaza, fara sunet, pureci sau imagine intermitenta / tremurat.

Consola PS4 a fost scăpată pe jos și s-a spart

Erori sistem :Consola îmi da erori când mă joc, ramane blocata

Contact cu lichide

Inlocuire Mufe Hdmi, Mufe Type C, Micro USB

Dacă te confrunți cu probleme precum supraîncălzirea, sunete neobișnuite de la ventilator, performanță redusă, închideri bruște sau dificultăți la deschiderea consolei PS4, este semnul că a venit momentul să apelezi la un service de reparatii ps4. Aceste simptome indică faptul că PlayStation-ul tău necesită îngrijire specializată pentru a identifica și rezolva orice disfuncționalități care compromit performanța și fiabilitatea jocurilor tale preferate. La OnLaptop, ne dedicăm restabilirii stării optime a consolei tale PS4.

Reparatii Controller PS4

Servicii rapide si eficiente pentru reparatii controller ps4 defect. Echipa noastra este specializata in astfel de reparatii, in cazul in care ai un controller ps4 defect, te asteptam in service!

Reparatii Unitate Optica PS4

Echipa noastră are experiența necesară pentru a aborda problemele unității optice, Dacă PS4-ul tău întâmpină dificultăți la rularea jocurilor te invităm în service pentru soluții rapide și durabile!

Curatare PS4

Curățare completă de praf și profesională pentru PS4, inclusiv înlocuirea pastei termoconductoare. Specialiștii noștri se asigură ca ai parte de performante maxime in orce joc.

Upgrade PS4

Performanta maxima cu ajutorul serviciilor de Upgrade oferite de OnLaptop. Echipa noastră îți poate extinde capacitatea de stocare și îmbunătăți viteza de răspuns a consolei

Reparatii Placa Video

Servicii rapide și eficiente pentru reparații placa video PS4. Echipa noastră este specializată în diagnosticarea și repararea problemelor complexe ale plăcii video.

Reparatii ventilator de racire

Ventilatorul consolei tale scoate sunete ciudate? Sau nu mai functioneaza? La OnLaptop - Reparatii PS4, oferim reparatii pentru ventilatorul de racire al consolelor ps4.

Reparatii mufa HDMI PS4

Reparatii mufe HDMI PS4 efectuate de persoane specializate cu expertiza necesara pentru a rezolva orice problema legata de porturile consolei tale PS4.

Resoftare PS4

Servicii profesionale de resoftare PS4 cu cele mai recente actualizari de software si solutii de securitate. Dacă întâmpini erori de sistem vino la OnLaptop pentru Resoftare PS4

Reparatii Console Orice Model

Service Reparatii Console PlayStation PS4, PS4 PRO

OnLaptop - Alegerea potrivita in Reparatii PS4 Slim & PRO

OnLaptop se distinge printr-o abordare bazată pe calitate, transparență și respect pentru fiecare client și consolă care ne trece pragul. Înțelegem importanța fiecărui detaliu - fie că este vorba de o resoftare PS4 care să îmbunătățească performanța sistemului, o înlocuire a HDD/SDD pentru mai mult spațiu de stocare sau servicii esențiale precum înlocuirea pastei termoconductoare și curățarea de praf pentru a asigura funcționarea optimă a consolei tale.

Folosim doar piese de înlocuire de cea mai bună calitate și cele mai avansate tehnici de diagnosticare și reparație, garantând că PS4-ul tău va funcționa ca nou.

La OnLaptop, nu doar că rezolvăm problema actuală, dar ne angajăm să prevenim eventualele disfuncționalități viitoare, oferindu-ți sfaturi utile pentru întreținerea și îngrijirea consolei. Alege OnLaptop pentru reparații PS4 și bucură-te de pacea minții știind că consola ta este în cele mai bune mâini.

Reparatii PS4 Rapide & Accesibile

Inlocuire pasta termoconductoare

Upgrade SSD PS 4 pentru performanta maxima

Reparatii Controller defect PS4

Reparatii placi de baza

Inlocuire Mufe Hdmi, Mufe Type C, Micro USB

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii PS4 - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații Console, laptopuri, calculatoare all-in-one, și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tipuri de console si problema poti repara la OnLaptop?

  Ce tip de consola pot repara in service? OnLaptop ofera reparatii Console Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5 si Xbox.

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru console, laptopuri, calculatoare, all-in-one și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unei console ps4?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unei console?

  Reparatii PS4 in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Consolele care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.