Reparatii Console PlayStation PS4, PS5, Xbox One, Nintendo SwitchReparatii Console PlayStation PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Reparatii PS5 - Service Profesional PlayStation PS5

Alege Solutii Profesionale de upgrade, curatare si reparatii Ps5 pentru console sau controlere Ps5!

Înțelegem perfect frustrarea când PlayStation 5-ul tău se confruntă cu probleme, lăsându-te fără acces la jocurile preferate. Ecranul negru sau imposibilitatea de a juca jocul favorit poate crea o stare de urata. La OnLaptop, îți oferim exact soluția de care ai nevoie pentru a depăși aceste obstacole. Specializați în reparatii PS5, dispunem de o echipă tehnică extrem de competentă, pregătită să facă față oricărei provocări legate de consola ta. Indiferent dacă te confrunți cu o defecțiune hardware, cum ar fi probleme la controller, sau necesiți o resoftare PS5 pentru a rezolva problemele software, OnLaptop - service-ul tău de încredere pentru reparatii PS5 - este aici pentru a asigura revenirea rapidă și eficientă a consolei tale în arena de gaming.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.
Reparatii Console Orice Model

Cele mai comune probleme ale consolei PS5

Cand trebuie sa apelezi la Service Reparatii PS5?

Nu incarca, nu se aprinde, pierde semnal.

Nu afiseaza, nu reda sunetul, pureci sau imagine intermitenta / tremurat.

Unitatea BlueRay nu îmi citeste jocurile

Vine miros de ars din consolă

Ventilatoarele sunt prea gălăgioase sau pline de praf

Controller-ul consolei nu mai funcționează, nu raspunde comenzilor, nu se sincronizează

Nu afiseaza, fara sunet, pureci sau imagine intermitenta / tremurat.

Consola a fost scăpată pe jos și s-a spart

Erori sistem :Consola îmi da erori când mă joc, ramane blocata

Contact cu lichide

Inlocuire Mufe Hdmi, Mufe Type C, Micro USB

Dacă întâmpini probleme cum ar fi supraîncălzirea, zgomote de la ventilator, performanță scăzută, oprirea neașteptată sau dificultăți în pornirea consolei PS5, aceasta este o indicație că e timpul să apelezi la service de reparații PS5. Aceste semnale sunt un avertisment că PlayStation 5-ul tău are nevoie de o atenție tehnică avansată pentru a diagnostica și remedierea oricăror probleme care afectează calitatea și stabilitatea sesiunilor tale de gaming.

Reparatii Controller PS5

Servicii rapide si eficiente pentru reparatii controller ps5 defect. Echipa noastra este specializata in astfel de reparatii, in cazul in care ai un controller ps5 defect, te asteptam in service!

Reparatii Unitate Optica PS5

Echipa noastră are experiența necesară pentru a aborda problemele unității optice, Dacă PS5-ul tău întâmpină dificultăți la rularea jocurilor te invităm în service pentru soluții rapide și durabile!

Curatare PS5

Curățare completă de praf și profesională pentru PS5, inclusiv înlocuirea pastei termoconductoare. Specialiștii noștri se asigură ca ai parte de performante maxime in orce joc.

Upgrade PS5

Performanta maxima cu ajutorul serviciilor de Upgrade oferite de OnLaptop. Echipa noastră îți poate extinde capacitatea de stocare și îmbunătăți viteza de răspuns a consolei

Reparatii Placa Video

Servicii rapide și eficiente pentru reparații placa video PS5. Echipa noastră este specializată în diagnosticarea și repararea problemelor complexe ale plăcii video.

Reparatii ventilator de racire

Ventilatorul consolei tale scoate sunete ciudate? Sau nu mai functioneaza? La OnLaptop - Reparatii PS5, oferim reparatii pentru ventilatorul de racire al consolelor PS5.

Reparatii mufa HDMI PS5

Reparatii mufe HDMI PS5 efectuate de persoane specializate cu expertiza necesara pentru a rezolva orice problema legata de porturile consolei tale PS5.

Resoftare PS5

Servicii profesionale de resoftare PS5 cu cele mai recente actualizari de software si solutii de securitate. Dacă întâmpini erori de sistem vino la OnLaptop pentru Resoftare PS5

Reparatii Console Orice Model

Service Reparatii Console PS5

OnLaptop - Alegerea potrivita in Reparatii PS5

Suntem conștienți de cât de crucial este fiecare aspect al serviciului nostru - de la actualizarea software a PS5 pentru a spori performanța sistemului, la extinderea capacității de stocare prin schimbarea HDD/SDD, până la proceduri vitale ca schimbarea pastei termoconductoare și eliminarea prafului pentru asigurarea funcționării fără cusur a consolei tale.

Folosim doar piese de înlocuire de cea mai bună calitate și cele mai avansate tehnici de diagnosticare și reparație, garantând că PS5-ul tău va funcționa ca nou.

La OnLaptop, nu ne limităm doar la remedierea problemelor existente, ci ne propunem să eliminăm riscul apariției unor probleme viitoare, furnizând sfaturi practice pentru menținerea și îngrijirea consolei tale. Optând pentru OnLaptop pentru serviciile de reparații PS5, te vei bucura de liniștea sufletească, știind că dispozitivul tău este tratat cu cea mai mare grijă și profesionalism.

Reparatii PS5 Rapide & Accesibile

Inlocuire pasta termoconductoare

Upgrade SSD PS5 pentru performanta maxima

Reparatii Controller defect PS5

Reparatii placi de baza

Inlocuire Mufe Hdmi, Mufe Type C, Micro USB

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii PS5 - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații Console, laptopuri, calculatoare all-in-one, și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tipuri de console si problema poti repara la OnLaptop?

  Ce tip de consola pot repara in service? OnLaptop ofera reparatii Console Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5 si Xbox.

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru console, laptopuri, calculatoare, all-in-one și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unei console ps5?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unei console?

  Reparatii PS5 in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Consolele care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.