9 beneficii ale hard diskurilor cu interfata Wi-Fi

9 beneficii ale hard diskurilor cu interfata Wi-Fi

Hard disk cu interfata Wi-Fi

Unitatile hard disk cu interfata wireless devin din ce in ce mai populare in randul consumatorilor datorita accesibilitatii si fiabilitatii lor. Unitatile hard disk externe sunt ideale pentru portabilitatea lor si pentru stocarea convenabila suplimentara a fotografiilor, videoclipurilor si documentelor. Dar ele pot fi destul de grele- daca vrem sa accesam continutul, trebuie sa le luam dupa noi.

Nu putem viziona filmul preferat care ocupa mai multi GB, decat daca luam cu noi hdd-ul extern. Apoi trebuie sa-l conectam la laptop prin cablu USB.

Prin urmare, din mai multe puncte de vedere, un hard disk clasic extern nu mai este atat de convenabil. Unitatile hard disk externe mai mici ar putea fi o solutie mai buna ... dar chiar si asa ar fi mai usor sa putem accesa cu usurinta datele unitatii fara sa fim nevoiti sa conectam cabluri.

De aceea au fost inventate hard diskurile cu interfata wireless. Beneficiile si confortul unui hard disk Wi-Fi depasesc cu mult modelele clasice.

9 beneficii ale hard diskurilor cu interfata Wi-Fi9 beneficii ale hard diskurilor cu interfata Wi-Fi

Beneficii HDD cu Wi-Fi

1. Fara fire. Cand folositi un hard disk cu interfata wireless, nu exista cabluri care sa va stea in cale atunci cand va deplasati cu laptopul. Bucurati-va de libertate.

2. Dispozitive multiple. Puteti folosi hard diskul cu interfata wireless cu orice device, nu doar laptop - ci si tableta sau smartphone. Este o tehnologie perfecta pentru intreaga familie - copiii, sotul, parintii pot folosi hard diskul in acelasi timp. Este chiar mai bun decat un "plan familial".

3. Descarcati si salvati de oriunde. Puteti salva si descarca date de pe hard diskul cu interfata wireless de oriunde din casa sau din lume. Daca sunteti un om de afaceri ocupat sau daca obisnuiti sa calatoriti mult cu familia, atunci un hard disk cu interfata wireless poate fi o optiune extrem de practica pentru dumneavoastra.

4. Partajati fisiere. Daca folositi des Twitter si Facebook o sa va placa la nebunie faptul ca puteti partaja usor fisierele pe retelele de socializare (fotografii si filmulete) de pe hard diskul cu interfata wireless.

5. Backup excelent. Desigur, un hard disk wireless reprezinta un back up excelent pentru toate dispozitivele dumneavoastra. Pentru ca este usor de accesat, este simplu sa faceti back-up ori de cate ori doriti. In cazul coruperii dispozitivelor gazda, fisierele ar putea fi recuperare cu usurinta direct de pe unitatea wireless.

6. Spatiu de stocare mai mult decat suficient. Hard diskurile wireless au de asemenea o capacitate semnificativa de stocare a datelor dumneavoastra. Deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la numarul pozelor pe care le aveti sau la cat de multa muzica aveti stocata pe hard diskul wireless.

7. Usor de utilizat. Acest beneficiu este explicabil. Este usor de folosit chiar si de catre persoane mai putin familiare cu tehnologia.

8. Luati-l oriunde cu dumneavoastra in masina sau in avion.

9. Date personale stocate la dumneavoastra in casa. Aveti toate informatiile la care tineti stocate la domiciliu, nu pe o retea Cloud ("Cloud" reprezinta cuvantul cheie, dar de fapt nu stiti unde se afla informatiile dumneavoastra).

Daca firele va incomodeaza, va place confortul si calatoriti des luati in considerare achizitionarea unui hard disk cu interfata wireless.