Tu stii cand trebuie sa mergi la un service de laptopuri?

Tu stii cand trebuie sa mergi la un service de laptopuri?

Laptopul necesita ingrijire, in orice moment, il poti pierde, daca nu ii oferi destula atentie. Citeste cu atentie sfaturile si masurile de intretinere pentru a te bucura de el multa vreme.

Exista o multitudine de probleme ce pot aparea atunci cand ai un laptop.

Iata cand trebuie sa ajungi cu laptopul in Service

Se opreste singur. Fie se inchide, fie iti apare un ecran albastru cu erori, sunt semne ca trebuie sa cauti un service. Cand laptopul se opreste aleatoriu, poate fi o experienta destul de deranjanta.

 

Se misca mai greu decat obisnuia sa o faca. Fie ai zeci de programe instalate si nu le folosesti, caz in care simpla lor dezinstalare readuce la viata laptopul, fie poate fi vorba de o componenta defecta. Pentru a nu aparea probleme mai mari, e bine sa vizitezi un service.

 

Laptopul este virusat. Trebuie sa cauti un service pentru a devirusa laptopul tau. Doar nu vrei sa pierzi datele. Aici te vor ajuta sa instalezi un antivirus pentru a evita sa mai ai aceasta problema pe viitor.

 

Se incalzeste foarte tare. Daca esti obsinuit sa tii laptopul in pat sau pe picioare, renunta pana nu e prea tarziu. Incalzirea puternica arata ca ceva nu functioneaza bine. Poate fi doar praf acumulat in cooler, sau pot fi afectate si alte componente.

 

Laptopul a luat lichid. Chiar daca pe laptop au ajuns lichide (apa, suc, ceai) sa stiti ca este posibila recuperarea lui. Sansele sunt mici insa trebuie sa luati in calcul ca se poate recupera total. Costurile sunt pe masura si aceasta interventie se poate face doar intr-un service modern cu aparatura de ultima generatie.

 

Tastatura laptopului nu mai functioneaza sau anumite taste nu se mai apasa din cauza depunerilor de praf, condens etc.

 

Upgrade laptop. Chiar daca discutam despre un laptop, atunci cu siguranta trebuie sa stiti ca ii putem face upgrade sa mearga mai rapid. De exemplu putem sa ii adugam memorie RAM, putem schimba HDD cu un SSD sau chiar ii putem adauga un procesor mai rapid daca placa de baza suporta.

 

Poti incerca sa il repari singur acasa, insa daca nu esti „brici” in ale hardware-ului, iti recomandam sa cauti mai degraba un service specializat care ii poate salva viata laptopului tau.

 

Urmareste-ne pe social media:
 https://www.facebook.com/onlaptop
 https://www.tiktok.com/@onlaptop.ro
 https://www.instagram.com/service.onlaptop
 https://twitter.com/serviceonlaptop