Cate celule are bateria unui laptop?

Cate celule are bateria unui laptop?

Numarul celulelor unei baterii de laptop influenteaza semnificativ autonomia sa. De asta ne intereseaza atat de mult acest aspect. Cu cat o baterie este mai mare si mai grea, cu atat ea tinde sa iba mai multe celule si evident o autonomie mai buna.

In acest articol incercam sa explicam mai bine ce inseamna autonomia laptopului si mai ales ce reprezinta numarul celulelor cuprinse de baterii.

Poate ati observat deja ca laptopurile pot avea 6 celule, 9 celule sau 12 celule. Daca vreti sa cumperati o baterie de laptop cel mai probabil trebuie sa selectati dintre aceste optiuni. Decizia ar trebui sa fie influentata de nevoile dumneavoastra personale.

Avand in vedere ca o baterie mai usoara si compacta ofera o mai buna mobilitate, s-ar putea sa doriti sa optati pentru aceasta varianta. Si invers: daca vreti sa aveti o baterie care sa tina mai mult si sa aiba mai multe celule, o sa renuntati la portabilitate si o sa doriti sa optati pentru un model mai voluminos si mai greu.

Ca sa aflati mai multe detalii despre bateria existenta va recomandam sa o scoateti cu atentie din laptop. In general trebuie sa apasati pe doua cleme mici si sa glisati bateria spre fata (cu laptopul asezat "pe burta").

O baterie cu 6 celule arata asa:

Baterie laptop - 6 celuleBaterie laptop - 6 celule

Aveti nevoie de o baterie noua de laptop si nu stiti de unde sa incepeti cautarile? Contactati-ne pentru achizitie si inlocuire directa baterie compatibila cu laptopul dumneavoastra.