Cel mai bun laptop Chromebook - pentru cei care lucreaza intens Online

Cel mai bun laptop Chromebook - pentru cei care lucreaza intens Online

Online si numai online - multi oameni petrec zilnic foarte mult timp online si isi duc la indeplinire majoritatea sarcinilor in acest mod. Daca un Chromebook raspunde nevoilor si dorintelor dumneavoastra este mai bine decat sa cumparati un laptop cu Windows pentru care sa platiti mai mult.

Un Chromebook poate fi cel mai bun laptop pentru dumneavoastra pentru ca este usor de intretinut.

Este ideal pentru studenti, copii si persoane ce folosesc deja un desktop.

Daca va petreceti cea mai mare parte a timpului pe Web, aveti deja un desktop decent sau aveti la dispozitie un buget restrans pentru a va cumpara un laptop bun, atunci ar trebui sa aveti in vedere achizitionarea unui Chromebook.

Un Chromebook bun poate face aproape orice poate face un laptop normal - atata vreme cat aplicatia se desfasoara in browserul Web. Iar aceste laptopuri sunt destul de ieftine ca si pret: un Chromebook de 350 Euro poate fi mai usor, mai rapid si mai frumos decat un laptop cu Windows de 400 Euro.

Si castigati in plus o baterie cu o durata de viata mai buna.

Chromebook-urile nu sunt potrivite daca lucrati frecvent cu Microsoft Office, iTunes, Photoshop, multe programe la care aveti de obicei acces in Windows sau MacOS.

De asemenea, nu sunt potrivite daca jucati. Nu au mult spatiu de stocare local si necesita o conexiune buna la internet. Pe de alta parte, daca utilizati emailul de Web si aplicatiile Web de birou de la Google, daca ascultati muzica pe internet si vizionati filme online, daca preferati sa jucati pe consola sau pe smartphone, atunci un Chromebook poate fi cel mai bun laptop pentru dumneavoastra.

Un Chromebook paote sa faca aproape tot ce va puteti dori si aveti nevoie. Pentru ca ruleaza doar cu Chrome si pentru ca primeste update-uri automate de pe Internet, nu trebuie sa va faceti grii cu privire la actualizare software, drivere hardware sau alte probleme de securitate (cum se intampla de fapt in cazul unui laptop cu Windows).

Un Chromebook se defecteaza mai grei si este mai usor de intretinut, de aceea am tinut sa fie inclus undeva pe lista pentru "cel mai bun laptop".

Ca si pret, un Chromebook Lenovo N22-20 cu procesor Intel Celeron N3050, cu 2 GB RAM si 32 GB eMMC incepe de la 900 lei. Si Acer propune un model de Chromebook cu acelasi tip de procesor, dar ceva mai avansat ca si caracteristici estetice. Avand un ecran de 11.6 inch un Laptop 2 in 1 Acer Chromebook C738T-C17E porneste de la 1070 lei.

Chromebook - cel mai bun laptop pentru cine?

Am vazut ca un Chromebook este un laptop mai ieftin care vine la pachet cu sistem de operare Chrome, un sistem ce utilizeaza browserul Web (Chrome) ca interfata principala si care se concentreaza pe aplicatiile Web si pe spatiul de stocare online.

Un Chromebook este ideal pentru cineva care isi petrece timpul online: verificand emailul, stand pe retelele de socializare, lucrand in suita de aplicatii Google sau in alte aplicatii Web, cu diverse taburi. Un Chromebook poate fi un excelent laptop secundar daca aveti in prezent un laptop clasic sau un desktop.

Chromebookurile sunt foarte usor de configurat. Nu trebuie sa faceti update-uri de antivirus, nu exista drivere pe care trebuie sa le instalati si nici setari de actualizare pentru configurare. Ori de cate ori reporniti un Chromebook acesta isi va face singur update-urile.

Daca nu puteti trai fara o anuta aplicatie desktop, cum ar fi de exemplu Microsoft Office (Excel, Word etc), fara Photoshop sau desktop email atunci un Chromebook nu este pentru dumneavoastra. In acest caz cel mai bun laptop pentru dumneavoastra se afla in alta parte, pe alt raft sau alta pagina web din cadrul unui magazin online.