Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

Aceste aplicatii de creare stickere va permit sa creati stickere distractive si unice pentru a le partaja in aplicatii de mesagerie precum Telegram si WhatsApp.

 

Nu trebuie sa folositi intotdeauna emoji-uri si GIF-uri pentru a va exprima sentimentele si emotiile. Autocolantele devin din ce in ce mai populare printre utilizatorii de smartphone-uri datorita versatilitatii lor. Daca iti place sa folosesti autocolante, probabil ca ai epuizat aplicatiile de mesagerie disponibile precum WhatsApp si Telegram.

 

Cu toate acestea, cu aplicatiile pentru crearea de stickere, acum va puteti crea propriile stickere unice pentru a le partaja online. Iata o lista cu cele mai bune aplicatii de productie de stickere pe care le puteti utiliza pe dispozitivul dvs. Android.

 

1.Sticker Maker

 

Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

 

Aceasta aplicatie este usor de utilizat pentru a crea autocolante distractive pe telefon. Pasii sunt usor de urmat. Mai intai, adaugati o imagine, decupati-o, apoi adaugati cuvinte si emoji. Puteti alege o imagine din galeria dvs. sau puteti utiliza colectia mare de stickere text disponibile in aplicatie.

 

Puteti edita culoarea textului si a fontului utilizand instrumentele de umbra text si de aliniere. Pentru a adauga autocolante la WhatsApp, trebuie doar sa le exportati. Cu versiunea premium, va puteti bucura de aplicatie fara reclame, puteti utiliza efecte speciale de desen si puteti accesa intreaga gama de stickere disponibile.

 

2.Sticker Maker by Viko & Co

 

Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

 

Aceasta aplicatie are un design similar cu WhatsApp, asa ca va veti simti foarte confortabil folosind-o pentru a face autocolante distractive. Dupa ce va etichetati fisierul, puteti continua si incepe sa va creati capodopera. Selectati o imagine din galeria dvs., din biblioteca aplicatiei sau includeti doar text.

 

Instrumentul cu mana libera simplifica decuparea doar a unei parti a imaginii pe care doriti sa o utilizati ca sticker inainte de a mai edita. Comunitatea disponibila in aceasta aplicatie va ofera si inspiratie pentru urmatoarele idei. Facand upgrade la Sticker Maker Premium, veti elimina reclamele constante si veti obtine acces anticipat la functii noi.

 

3.Wemoji

 

Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

 

Wemoji are, de asemenea, o interfata usor de utilizat pentru a va bucura sa creati tot felul de autocolante. Dupa ce ati adaugat imaginea, aveti optiunea fie sa decupati in patrat, fie sa decupati in cerc sau sa utilizati functia de decupare manuala. Mariti pentru a va asigura ca decupati autocolantul cu cate detalii aveti nevoie.

 

Cu optiunea de a adauga emoji de la tastatura, puteti crea orice autocolant pe care sa il partajati pe WhatsApp si alte site-uri de socializare.

 

Puteti folosi lupa pentru a obtine o vizualizare marita a imaginii pe care o decupati. Daca nu aveti nevoie de lupa in timp ce decupati, puteti intra in setari si puteti impiedica aparitia in timpul taierii.

 

4.Sticker Create

 

Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

 

Sticker Create va permite sa va faceti autocolante si sa le distribuiti pe WhatsApp. Puteti face multe pentru a va crea propriile modele unice. Puteti adauga neclaritate imaginii dvs. sau puteti elimina complet fundalul si exista si functii precum filtre si efecte pentru a adauga culoare autocolantelor dvs.

 

Este usor sa navigati in aceasta aplicatie pentru a accesa functii precum editarea marginilor si opacitatea. Cu Sticker Create, puteti adauga, de asemenea, emoticoane si clipart-uri la autocolante. Dupa ce ati terminat, va puteti partaja munca ca imagine in alte aplicatii.

 

5.Sticker Maker de la Mega Sticker Maker

 

Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

 

Aceasta aplicatie, numita si Sticker Maker, este o completare plina de culoare la aceasta lista. Grupeaza autocolantele in categoriile de cautare de imagini, personale si web. Puteti selecta imagini din galeria telefonului dvs. sau din cautarea pe web din aceasta aplicatie.

 

Puteti adauga clipart si text pentru a face autocolantul sa iasa in evidenta. Obtineti o previzualizare a modului in care va arata imaginea dvs. pe WhatsApp si functioneaza si in alte aplicatii WhatsApp.

 

Designul simplu si simplu faciliteaza utilizarea si crearea autocolantelor pentru incepatori.

 

6.Sticker Studio

 

Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

 

Sticker Studio are cateva optiuni pentru personalizarea autocolantelor, cum ar fi decuparea manuala si adaugarea de text. Puteti crea pachete nelimitate de stickere pentru WhatsApp si le puteti scala la dimensiunea perfecta in aceasta aplicatie.

 

Puteti folosi camera pentru a face fotografii sau pentru a alege o imagine existenta din galeria dvs. Cu Sticker Studio, crearea de stickere folosind GIF-uri si videoclipuri este, de asemenea, usoara si rapida si va puteti conecta la Google Drive pentru a face copii de rezerva.

Versiunea Pro a aplicatiei deblocheaza fonturi suplimentare, culori ale cadrului si elimina reclamele. Si daca ati ales sa treceti la departe de WhatsApp , va puteti bucura in continuare de aceste autocolante pe Telegram.

 

7.Animated Sticker Maker

 

Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

 

Distreaza-te creand autocolante animate cu aplicatia Animated Sticker Maker pe Android. Puteti crea autocolante din fotografii, videoclipuri ale camerei sau va puteti desena animatia.

 

Cand creati autocolante animate, puteti importa GIF-uri din GIPHY, puteti utiliza un autocolant gol sau puteti importa videoclipuri din galeria dvs.

 

Este usor sa editati fiecare cadru al stickerelor animate. De asemenea, puteti adauga text si emoji-uri pentru a le face mai interesante.

 

8.Sticker Maker de la Stackify

 

Cele mai bune 8 aplicatii pentru a crea stickere autocolante pentru Android

 

Puteti organiza autocolantele WhatsApp in pachete diferite cu aceasta aplicatie. Puteti alege autocolante normale sau animate, in functie de stilul de care aveti nevoie si sa decupati imaginile folosind decupari circulare, dreptunghiulare si cu mana libera pentru forma dorita. Cu aceasta aplicatie Sticker Maker, puteti adauga text, pensule, chenare si puteti sterge fundalul.

Afisajul este excelent si puteti crea autocolante nesfarsite in aceasta aplicatie. Daca va place ceea ce ati creat, il puteti distribui pe WhatsApp. Puteti plati pentru versiunea premium pentru a va bucura de mai multe decoratiuni si pentru a elimina toate reclamele.

 

Distreaza-te creand autocolante pentru a le distribui online

Aceste aplicatii simple sunt usor de utilizat pentru a crea autocolante pe care le puteti partaja pe retelele sociale. Dar au si o multime de caracteristici, astfel incat sa va puteti dezlantui cu adevarat imaginatia.

 

De asemenea, este usor sa creati autocolante din videoclipuri si GIF-uri. Aceasta este o modalitate excelenta de a-ti explora creativitatea si de a te distra, facandu-i pe ceilalti sa se simta mai bine online, deoarece poti crea autocolante pentru membrii familiei, prietenii si chiar si animalele tale!