Cum sa accesati si sa utilizati PlayStation Plus pe computerul dvs

Cum sa accesati si sa utilizati PlayStation Plus pe computerul dvs

Cautati sa obtineti niste bunatati PlayStation prin intermediul computerului dvs.? Aflati aici cum sa utilizati PS Plus pentru a face exact acest lucru.

 

ꙮ Daca doriti sa accesati PS Plus Premium, mai intai trebuie sa va asigurati ca laptopul/computerul este conform specificatiilor. Aceasta inseamna sa verificati care sunt cerintele minime pentru a putea rula efectiv aplicatia si a reda jocuri in flux.

ꙮ Veti avea nevoie, de asemenea, de un abonament la PS Plus - planul PS Plus Premium in loc de Essential sau Extra - si un cont pentru adulti pentru PlayStation Network pentru a accesa si juca toate jocurile pe care PS Plus le are de oferit. Odata ce indepliniti toate aceste cerinte minime de streaming si aveti un controler compatibil, sunteti gata sa incepeti sa jucati!

ꙮ Puteti folosi controlerele wireless PlayStation 4 DualShock 4 pentru a juca toate jocurile disponibile pe PlayStation Plus. Pad-ul poate fi conectat la computer prin Bluetooth sau printr-o conexiune cu fir micro-USB la USB-A.

ꙮ Din pacate, un dezavantaj major al PlayStation Plus pe PC este lipsa unei functii de cautare. Aveti doar un singur ecran prin care sa gasiti titlul dorit. In partea de sus a ecranului sunt mai multe categorii de jocuri, inclusiv cele pe care le-ati adaugat la lista dvs.

 

 

PlayStation Plus este un serviciu prin abonament oferit de Sony. Desi PS Plus exista initial doar pentru jocuri online si alte cateva functii, de atunci a absorbit serviciul PS Now de la Sony, care a oferit o biblioteca uriasa de jocuri clasice si indie pentru a fi transmise sau descarcate.

 

Accesarea PS Plus pe computer este o caracteristica a planului Premium, care este cea mai scumpa optiune la 17,99 USD pe luna sau 119,99 USD pe an. Nu toate jocurile PlayStation vor fi disponibile pentru a fi jucate pe computer prin PS Plus, dar multe sunt!

 

Dar fara alte prelungiri, iata cum sa accesati si sa utilizati PS Plus pe computer.

 

Cerinte minime pentru PC pentru PS Plus Premium

 

Daca doriti sa accesati PS Plus Premium, mai intai trebuie sa va asigurati ca dispozitivul este conform specificatiilor. Aceasta inseamna sa verificati care sunt cerintele minime pentru a putea rula efectiv aplicatia si a reda jocuri in flux.

 

In primul rand, trebuie sa rulati Windows 10 sau Windows 8.1 pe un computer Windows. Ne pare rau, utilizatori de Mac, dar PS Plus nu este disponibil pe platforma dvs. in momentul scrierii. Cu toate acestea, puteti evita acest lucru ruland Windows intr-o masina virtuala pe Mac-ul dvs.

 

Cel putin, computerul dvs. Windows trebuie sa aiba si un procesor Intel Core i3 de 2,0 GHz, desi este recomandat sa aveti un procesor Intel Core i3 de 3,5 GHz sau AMD A10 de 3,8 GHz (sau mai rapid) si o placa de sunet sau un port USB. In plus, ar trebui sa aiba un spatiu de stocare de minim 300 MB disponibil si cel putin 2 GB de memorie RAM.

 

Acestea sunt cerinte minime si, ca atare, jocurile transmise in flux la cele mai scazute specificatii probabil nu vor functiona uimitor de bine.

 

Cerinte minime de streaming pentru PS Plus Premium

 

Pe langa cerintele minime pentru PC, PS Plus are si anumite asteptari in ceea ce priveste conexiunea la internet.

In primul rand, va trebui sa va asigurati ca aveti o conexiune de banda larga stabila, cu o viteza de descarcare de cel putin 5 Mbps si un ping cat mai scazut posibil. Se recomanda o conexiune prin cablu, dar nu este necesara.

Veti avea nevoie, de asemenea, de un abonament la PS Plus - planul PS Plus Premium in loc de Essential sau Extra - si un cont pentru adulti pentru PlayStation Network pentru a accesa si juca toate jocurile pe care PS Plus le are de oferit. Odata ce indepliniti toate aceste cerinte minime de streaming si aveti un controler compatibil, sunteti gata sa incepeti sa jucati!

 

Ce controlere pot fi folosite cu PS Plus pe PC?

 

Pe scurt, va trebui sa utilizati un controler PlayStation pentru a juca jocuri pe PS Plus. Din pacate, aplicatia nu accepta intotdeauna joypad-uri terte. Sony a declarat ca unele controlere compatibile cu computere terte care folosesc XInput functioneaza cu PS Plus pe PC, dar nu este garantat ca vor fi pe deplin compatibile.

 

Cum sa accesati si sa utilizati PlayStation Plus pe computerul dvs

 

Puteti folosi controlerele wireless PlayStation 4 DualShock 4 pentru a juca toate jocurile disponibile pe PlayStation Plus. Pad-ul poate fi conectat la computer prin Bluetooth sau printr-o conexiune cu fir micro-USB la USB-A.

 

In acest caz, retineti ca comenzile „Start” si „Selectare” au fost remapate pe touchpad-ul de pe DualShock 4, cu „Start” actionat prin apasarea din partea dreapta a touchpad-ului si „Selectare” cu partea stanga.

 

Ati putea folosi controlerele DualShock 3 cu vechiul PS Now, dar singurul controler compatibil oficial pentru PS Plus pe PC este controlerul DualShock 4. La momentul redactarii acestui articol, controlerul DualSense realizat pentru PS5 nu este compatibil cu PS Plus pe PC.

 

Daca nu numai pentru compatibilitatea cu controlerul, Microsoft castiga in lupta dintre PlayStation Plus si Xbox Game Pass. Acesta din urma este compatibil cu o varietate mai mare de controlere, precum si cu mouse-ul si tastatura si are o interfata de utilizator mai buna pentru a porni.

 

Descarcarea si instalarea PlayStation Plus pe computerul dvs

 

In primul rand, va trebui sa mergeti pe site-ul PlayStation si sa luati fisierul .exe pentru a instala aplicatia.

 

Odata ce sunteti pe pagina, derulati in jos pentru a gasi butonul albastru care spune Descarcati aplicatia PlayStation Plus. Faceti click pe acel buton si fisierul va incepe automat sa se descarce. Salvati acest lucru pe desktop pentru moment.

 

Cand fisierul .exe este descarcat, va trebui sa-l deschideti. Puteti face acest lucru direct din browser daca il aveti inca deschis facand click pe fisierul din bara de jos a browserului. Programul de instalare se va lansa si va trebui sa urmati toate instructiunile de pe ecran pana cand software-ul este instalat oficial.

 

Cum sa accesati si sa utilizati PlayStation Plus pe computerul dvs

 

Dupa ce PS Plus este instalat, acesta va fi disponibil prin meniul de pornire Windows si, daca alegeti sa adaugati o comanda rapida in timpul instalarii, de asemenea, pe desktop. Cand incarcati prima aplicatie, va trebui sa va conectati la PS Plus folosind acreditarile PSN si poate fi necesar sa efectuati autentificarea in doi factori. In acest fel, PlayStation stie ca dvs sunteti cel care acceseaza abonamentul PlayStation Plus.

 

Dupa ce v-ati conectat, puteti accesa toate cele peste 700 de jocuri disponibile pe PlayStation Plus. Mai multe sunt adaugate periodic, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca ramaneti fara titluri; intotdeauna exista o multime din care sa alegeti.

 

Utilizarea setarilor corecte pentru PlayStation Plus pe PC

 

Cu PS Plus instalat, acum puteti conecta controlerul PlayStation la computer, fie prin cablul USB, fie prin Bluetooth. Odata ce ati facut acest lucru, va trebui sa utilizati mouse-ul pentru a comuta in modul controler in partea dreapta sus a ecranului.

 

Dupa ce ati activat acest buton, care are un monitor si un joypad ca pictograma, veti descoperi ca controlerul DualShock 4 functioneaza exact la fel ca pe o PlayStation 4. Puteti sa-l utilizati pentru a parcurge jocurile pentru a va localiza. titlul preferat.

 

Cum sa accesati si sa utilizati PlayStation Plus pe computerul dvs

 

O alta setare de care ar trebui sa tineti cont este salvarea jocurilor. Puteti salva jocuri asa cum ati proceda in mod obisnuit in versiunea PS Plus pentru computer. Cu toate acestea, exista si o optiune de a partaja salvarile intre computer si PlayStation (daca aveti o consola). Faceti acest lucru salvand in PlayStation Plus Cloud.

 

Aceasta este o caracteristica excelenta, deoarece inseamna ca puteti relua de unde ati ramas, din orice joc, pe oricare platforma. Daca altcineva preia comanda televizorului la care este conectata consola dvs., nu trebuie sa va faceti griji - mergeti la computer si porniti jocul din cea mai recenta salvare.

 

Puteti afla cum sa transferati fisierele salvate intre cele doua platforme pe site-ul oficial PlayStation.

 

Accesarea jocurilor dvs. pe PS Plus

 

Din pacate, un dezavantaj major al PlayStation Plus pe PC este lipsa unei functii de cautare. Aveti doar un singur ecran prin care sa gasiti titlul dorit. In partea de sus a ecranului sunt mai multe categorii de jocuri, inclusiv cele pe care le-ati adaugat la lista dvs.

 

Daca derulati in jos pe pagina, veti constata ca toate jocurile sunt aranjate alfabetic, separate de fiecare litera. Derulati la stanga si la dreapta pentru a gasi, de exemplu, toate titlurile care incep cu litera „A”. Aceasta inseamna ca trebuie sa le parcurgeti pe toate pentru a gasi jocul dorit, ceea ce poate fi putin enervant daca doar cautati ceva de jucat.

Nu aveti optiuni pentru a cauta jocuri dupa gen sau tema, asa cum ati facut cu versiunea anterioara a serviciului de streaming de jocuri de la Sony. Nici macar nu poti vedea toate jocurile pe un singur ecran, comandate de la AZ, care este o optiune cu versiunea anterioara.

 

Cum sa accesati si sa utilizati PlayStation Plus pe computerul dvs

 

Odata ce gasiti un joc care vi se pare interesant, faceti click pe el pentru a-i deschide detaliile. Veti vedea o scurta prezentare generala a ceea ce va puteti astepta in joc si doua butoane pe care se poate face click. Puteti salva jocul in lista dvs. sau puteti incepe jocul. Daca nu aveti un controler compatibil conectat, jocul nu se va lansa.

 

Aveti la dispozitie peste 700 de jocuri, asa ca este de ajutor sa stiti ce doriti sa jucati inainte de a incepe sa cautati. Cu toate acestea, va puteti intalni totusi cu unele pietre pretioase reale daca parcurgeti jocurile fara a decide mai intai ce doriti sa jucati. Este doar mai usor si mai convenabil pe o consola PlayStation.

 

Accesati si utilizati PS Plus pe computerul dvs

Speram ca acum stiti cum puteti obtine PS Plus pe computer. Este un serviciu grozav si functioneaza foarte bine pe un PC de gama medie. Jocurile functioneaza fara probleme si puteti oricand sa treceti intre consola si computer pentru sesiunile de jocuri PlayStation Plus.