De ce sa cumparam un laptop Apple !?

De ce sa cumparam un laptop Apple !?

Laptopurile Apple sunt considerate de multi ca fiind cele mai bune de pe piata. Suntem de acord in mare masura. Procentul laptopurilor Apple venite in service este unul redus, dar dupa ani de experienta in lucrul cu ele realizezi ca nimic nu este perfect.

Au si ele hibele lor. Primul lucru de observat este ca laptopurile Apple au un sistem de operare propriu. Ele nu vin cu Windows, ci sunt construite dupa alt tipic. Daca ati folositi un iPhone pana acum, putem considera ca sunteti ceva mai aproape de ceea ce inseamna un sistem de operare pe un laptop Apple. Dar o persoana care a folosit Windows toata viata, ar putea gasi dificil inceperea lucrului pe un laptop Apple.

Iata mai departe cateva caracteristici ale laptopurilor Apple:

- Ca si estetica Apple atraga iremediabil. Exista toate sansele sa va indragostiti de un astfel de laptop. Este pur si simplu diferit de toate celelalte laptopuri semnate de alte marci. Au "acel ceva" irezistibil. Cu toate acestea, in ultimii ani Apple a preferat sa mentina designul laptopurilor de 11 si 13 inch. De fapt, cu ce ar mai fi putut veni nou? Deja ele arata extrem de bine. Nu le putem aduce nicio vorba rea. Designul iese in evidenta si prin iluminarea frumoasa a tastaturii. Carcasele sunt din aluminiu sau sunt albe imaculate si extrem de fine la atingere.

Laptop AppleLaptop Apple

- Folosesc porturi tip Thunderbolt pentru transfer rapid de date.

- Pentru ca tastaturile iluminate de pe MacBook Pro au fost atat de apreciate, Apple a decis ca ele sa fie folosite si pentru seria MacBook Air. Tastele sunt inserate separat (tip insula), dispuse in acord perfect cu ergonomia si lucrul usor. Multitouch-ul este sigur.

- Pe partea de suport tehnic Apple exceleaza. Compania a implementat un sistem special denumit Express Lane pentru identificarea rapida a problemei utilizatorului, chiar inainte de a ajunge in contact cu un operator.

- MacBook Air si Pro sunt echipate cu displayuri bine luminate si au unghi de vizibilitate excelent. Sunetul este unul placut, clar, suficient de puternic.

- Ca si pret nu putem omite faptul ca laptopurile Apple sunt printre cele mai scumpe de pe piata... daca nu chiar cele mai scumpe. Desi gama laptopurilor Apple este una restransa, compania reuseste sa inregistreze cifre uriase din vanzari. Cele doua varianta MacBook Pro si Air se pot configura in functie de preferinte.

Detineti un laptop Apple? Sunteti multumit de el sau v-a facut unele probleme? Reparam orice model Apple, va rugam sa ne contactati.