Review - ASUS Vivobook Pro 14X OLED

Review - ASUS Vivobook Pro 14X OLED

Daca luna trecuta va prezentam ASUS Vivobook 13 Slate OLED, acum a venit vremea sa il prezentam si pe fratele sau.

 

Creatorii de continut, aflati mereu in miscare, primesc noi modele de laptopuri ASUS din seria Vivobook Pro. Designerii, graficienii, fotografii, vloggerii, YouTuberii si nu numai, vor gasi in ASUS Vivobook Pro 14X OLED un companion perfect capabil sa duca la bun sfarsit si cele mai complexe fluxuri de creatie.

Diagonala de 14 inch este cea mai buna alegere pentru cei care isi doresc mobilitate fara a compromite productivitatea. Portabilul de doar 1.45 kg se remarca printr-un ecran senzational cu tehnologie OLED si o multitudine de tehnologii, precum ASUS DialPad si ClearVoice, special concepute pentru productivitate fara compromisuri.

 

Acest laptop se distinge usor de celelalte modele afle pe piata prin capacul metalic cu aspect de tesatura ce respinge amprentele si petele.

 

Linia de design este completata de o tastatura iluminata cu design expresiv unde primeaza o tasta ENTER cu dungi de avertizare, tema industriala fiind continuata de designul Warning Orange al tastei ESC.

 

Review - ASUS Vivobook Pro 14X OLED

 

Tehnologii care vin in ajutorul creatorilor de continut

 

DialPad este o modalitate foarte creativa de a controla ajustarile din software-ul Adobe compatibil cu ajutorul interfetei virtuale integrate in touchpad-ul moale de marimi complete datorita ariei crescute cu 49%.

 

Primul lucru pe care il vei observa cand deschizi prima data laptopul ASUS Vivobook Pro 14X OLED este insa ecranul cu aspect 16:10 si rezolutie 2880 x 1800 pixeli. Acesta ofera un spatiu de lucru semnificativ mai mare fata de un ecran tipic de 14 inch si impresioneaza prin volumul de culoare capabil sa acopere 100% din spectrul coloristic DCI-P3 prin afisarea a peste 1.07 miliarde de culori, in medie de 1.6 ori ai bun comparativ cu un afisaj LCD.

 

Review - ASUS Vivobook Pro 14X OLED

 

Imaginile statice si cele in miscare vor beneficia cel mai mult de pe urma tehnologiei OLED (Organic Light Emitting Diode), care permite atingerea unui contrast practic infinit, de 1.000.000:1 si un timp de raspuns fara rival, de doar 0.2 milisecunde. Acest lucru este posibil pentru simplu motiv ca toti pixelii care formeaza un ecran OLED sunt aprinsi si stinsi individual.

 

Sistemul de racire ASUS IceCool Plus foloseste doua ventilatoare independente si doua conducte de caldura pentru a raci eficient componentele, iar cele trei profiluri de ventilare iti permit sa selectezi in orice moment nivelul de performanta de care ai nevoie.

 

Placa video dedicata NVIDIA GeForce RTX 3050/3050 Ti vine cu suport pentru NVIDIA Studio Driver, o versiune specializata de software testata indelung care pune accent pe performanta si fiabilitate atunci cand rulezi aplicatii special concepute pentru artisti si pentru cei care lucreaza cu programe 3D.

 

ASUS Vivobook Pro 14X OLED te lasa sa iti dezlantui creativitatea fara sa iti stea in cale, fiind un partener de incredere de care cu greu iti va veni sa te desparti cand termini lucrul. Din fericire, toate motivele care il fac pe Vivobook Pro 14X OLED excelent pentru mediile de lucru iti vor permite sa consumi continut multimedia sau sa te joci jocuri relaxante in timpul liber.