Startup Repair: Repara problemele de Windows in mod automat

Startup Repair: Repara problemele de Windows in mod automat

Bine v-am gasit. Daca e vorba de reparatii azi va spunem cum poate Windows sa repare anumite probleme in mod automat.

In functie de versiunea de Windows pe care o folositi, exista mai multe modalitati diferite de reparare a problemelor majore ale sistemului de operare, fara sa fie nevoie sa recurgeti la un proces distructiv cum ar fi un Reset sau Windows Clean Install.

Cele mai noi versiuni de Windows sunt prevazute cu moduri foarte usoare si automate de reparare a problemelor pe care este posibil sa fi incercat sa le reparati manual, dar fara succes (de exemplu: mesaje aleatoare de erori, sistem de operare prea lent, chiar si probleme de pornire a sistemului de operare Windows).


Cum pot repara automat problemele de Windows? De cele mai multe ori, mai ales atunci cand exista o problema majora cu sistemul de operare de pe laptop, cel mai bun mod de reparare automata a Windows-ului este sa bootati de pe un mediu de recuperare sau de pe cd-ul original de Windows, situatie in care trebuie sa alegeti optiunea de diagnosticare corecta.

In functie de sistemul de operare instalat exista mai multe etape specifice necesare pentru efectuarea unui Startup Repair, Repair Install sau Refresh.

Automatic Repair pentru Windows 10 si Windows 8 Aceste doua sisteme de operare au cele mai multe optiuni automate de reparatie, lucru care nu ar trebui sa ne surprinda daca ne gandim ca acestea sunt cele mai recente versiuni ale familiei Microsoft Windows.

Startup Repair, denumit si Automatic Repair este o soltie buna daca sistemul de operare Windows 10 sau Windows 8 nu porneste corect. Startup Repair este disponibil in meniul Advanced Startup Options. In cazul in care Startup Repair nu a functionat sau problema pe care incercati sa o solutionati nu tine de pornirea corespunzatoare a Windows-ului, incercati sa resetati laptopul. Acest reset functioneaza asemenea unei copii asupra Windows-ului. Daca sunteti familiarizat cu Windows Xp atunci ar trebui sa stiti ca procedura este similara cu procesul de Repair Install.


Automatic Repair pentru Windows 7 sau Vista Pentru aceste doua sisteme de operare procedura este aproape identica cand se doreste repararea in mod automat a fisierelor importante. Startup Repair poate rezolva doar probleme legate de pornirea sistemului de operare Windows. Din pacate sub aceste sisteme de operare nu exista posibilitate de Reset sau Repair Install (cum este pe Windows XP), program ce suprascrie toate fisierele importante si care este foarte util atunci cand aveti probleme serioase cu sistemul de operare, dar nu doriti sa pierdeti date importante.

Reparati problemele de Windows in mod automat folosind informatiile de mai sus. Dar pentru reparatii hardware de orice fel nu uitati ca aveti aproape un prieten bun la toate: Onlaptop. Va asteptam in service!Produse recomandate