Stergere cont Instagram - temporar sau definitiv, daca te-ai plictisit

Stergere cont Instagram - temporar sau definitiv, daca te-ai plictisit

Cum sa-ti stergi contul de Instagram pentru totdeauna. Sau pur si simplu dezactiveaza-l pentru putin timp.Vine o zi in care vrei sa stergi Instagram - probabil ca te-ai saturat sa te uiti la fotografiile de pe plaja si conturi interminabile dedicate pisicilor de companie. Pana la urma social media poate fi stresanta. Instagram pare sa progreseze in ceea ce priveste transformarea platformei sale intr-un spatiu mai sanatos, cu caracteristici care sa combata cyberbullying-ul - dar destul e destul.

Cum sa-ti stergi definitiv contul de Instagram

Daca parcurgi acesti pasi, vei sterge contul de Instagram pentru totdeauna. Dupa ce ai facut acest lucru, nu mai poti reactiva contul tau de Instagram. Nu vei mai putea sa accesezi fotografiile, mesajele sau urmaritorii. Pentru a sterge definitv contul de Instagram va fi necesar sa accesezi aceasta pagina. Vei introduce datele de login, apoi va trebui sa selectezi un motiv pentru care vrei sa stergi contul.

 

Cum dezactivezi Instagram (pentru o perioada)

Daca vrei sa iei o pauza de la Instagram, poti dezactiva contul in loc sa il stergi definitiv. Facand acest lucru, oamenii nu vor putea sa-ti gaseasca contul, sa-ti priveasca fotografiile sau sa-ti trimita mesaje, dar inseamna, de asemenea, ca poti intr-o zi sa-ti reactivezi contul. Pentru a face acest lucru, va trebui sa accesezi Instagram din browser, deoarece nu este posibil nici in aplicatiile iOS sau Android. Apoi, va trebui sa apesi pictograma cu omuletul din dreapta sus si apoi sa apesi „Modificati profilul”. Va trebui apoi sa derulezi in jos pe pagina si sa apesi „Dezactivati temporar contul meu”.

Va trebui sa scrii un motiv pentru a putea dezactiva contul, iar formularul va solicita parola pentru ultima oara, doar pentru a verifica ca inca il utilizezi. Vei putea apoi sa apesi butonul si sa dezactivezi contul.

Cum sa reactivezi un cont Instagram dezactivat

Daca vei vrea vreodata sa revii pe Instagram dupa ce ai dezactivat contul este destul de usor. Va trebui sa accesezi site-ul Instagram si sa te autentifici cu informatiile contului tau, unde iti va permite apoi sa-ti reactivezi contul.