Tu ce faci luna asta? Stiai ca urmeaza Microsoft Tech Day 2021?

Tu ce faci luna asta? Stiai ca urmeaza Microsoft Tech Day 2021?

Peste 95% dintre cele mai mari companii de la nivel global utilizeaza tehnologia cloud dezvoltata de Microsoft, iar importanta integrarii solutiilor de acest tip la scara larga devine tot mai evidenta in contextul actual.

 

Pentru a avea o imagine de ansamblu cat mai clara asupra tendintelor care contureaza, deja, premisele viitorului, Microsoft Romania organizeaza in zilele de 24 si 25 noiembrie, cea de-a cincea editie a celui mai mare eveniment tech al anului – Microsoft Tech Day.

Evenimentul se va desfasura online si, ca de fiecare data, va reuni experti si lideri din industria de hi-tech, iar participantii vor avea ocazia sa exploreze cele mai recente tehnologii si instrumente care stau la baza urmatoarei generatii de aplicatii si solutii de inteligenta artificiala, precum si a solutiilor pentru managementul si analiza de date.

De asemenea, acestia vor putea participa la sesiuni de training si networking, alaturi de specialistii si speakerii prezenti la eveniment. Evenimentul va fi deschis de Bogdan Putinica, General Manager al Microsoft Romania, printr-un discurs de bun-venit adresat participantilor. Tot in prima zi a evenimentului, Daniel Rusen, Directorul de Marketing si Operatiuni al companiei, va vorbi despre necesitatea valorificarii oportunitatilor digitale pe care le avem la dispozitie, pentru ca fiecare dintre noi sa isi poata realiza pe deplin potentialul. Participantii vor putea afla, apoi, de la experti noutati privind dezvoltarea de noi aplicatii inteligente in cloud, pe baza solutiilor de inteligenta artificiala si a analizei de date.

 

Tu ce faci luna asta? Stiai ca urmeaza Microsoft Tech Day 2021?

 

Microsoft Tech Day 2021 are loc intr-un context in care sectorul IT din Romania este in plina expansiune, avand o contributie insemnata la PIB-ul tarii, iar piata locala dispune de cateva atuuri unice, care odata valorificate o pot transforma intr-un hub tehnologic regional.

 

Unul dintre aceste avantaje competitive este reprezentat de comunitatea de dezvoltatori de software existenta aici (a doua, ca numar, din regiune). Procesele de dezvoltare de software pot determina cresteri insemnate la nivelul organizatiilor, insa industriile locale au nevoie de si mai multi specialisti in IT pentru a genera valoare si noi oportunitati economice si sociale.

Microsoft Tech Day se adreseaza in special profesionistilor si liderilor din domeniul IT - dezvoltatori de software, administratori de baze de date, analisti sau experti in domeniul de data science. Formularele de inscriere la sesiunile care se vor desfasura pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului si agenda completa sunt disponibile aici.