Windows 11 – cum il poti obtine, upgrade disponibil pentru utilizatorii Windows 10

Windows 11 – cum il poti obtine, upgrade disponibil pentru utilizatorii Windows 10

Microsoft a dezvăluit oficial Windows 11, cel mai recent și cel mai mare sistem de operare. Pe cât de interesant este Windows 11, în mod firesc, dezvăluirea acestuia creează o mulțime de întrebări.

 

Și cea mai mare dintre toate? Cât va costa Windows 11? Mai mult, Windows 11 va fi un upgrade gratuit de la Windows 10?

 

Citiți mai departe pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări și multe altele.

 

Microsoft dezvăluie Windows 11: este o actualizare gratuită

 

În acest moment, se pare că Windows 11 este un upgrade gratuit de la Windows 10 pentru aproape toți utilizatorii. Majoritatea informațiilor pe care le avem cu privire la calea gratuită de actualizare din aplicația Microsoft Health PC, în cadrul căreia veți vedea mesajul:

 

    Să verificăm dacă acest PC îndeplinește cerințele de sistem. Dacă da, puteți obține actualizarea gratuită atunci când este disponibilă.

 

La fel ca Windows 10, care a fost un upgrade gratuit pentru utilizatorii Windows 7, 8 și 8.1, Microsoft va oferi Windows 11 gratuit utilizatorilor Windows 10. Cu toate acestea, cerințele minime pentru Windows 11 pot obliga unii utilizatori Windows 10 existenți să renunțe la actualizare, cel puțin pentru moment.

 

    64-bit processor

    1GHz dual-core CPU

    64GB storage

    4GB RAM

    UEFI, Secure Boot, and TPM 2.0

    DirectX 12 compatible graphics/WDDM 2.x

 

Când se lansează Windows 11?

 

Microsoft a fost evaziv  cu privire la o anumită dată de lansare pentru Windows 11. Cu toate acestea, la momentul scrierii, comentariul oficial al Microsoft este că „Windows 11 va fi disponibil printr-un upgrade gratuit pentru PC-urile Windows 10 eligibile și pe computerele noi începând din această vară. "

 

Mai mult, există a doua actualizare majoră pentru Windows 10 setată, care va ajunge mai târziu în acest an. Windows 10 versiunea 21H2 a fost larg promovată ca o revizuire vizuală majoră a Windows 10, denumită Sun Valley. Acum, cu Windows 11, mulți cred că actualizarea 21H2 ar putea ajunge la lansarea Windows 11, deși, desigur, aceasta este speculație din partea noastră.

 

Orice s-ar întâmpla, Windows 11 va sosi pe PC-uri mai târziu în 2021. Acest lucru este confirmat.