Ecranul laptopului clipeste (palpaie)

Ecranul laptopului clipeste (palpaie)

Ecranul laptopului clipeste (palpaie)Ecranul laptopului clipeste (palpaie) Daca ecranul laptopului palpaie (clipeste) in continuu, puteti incerca pasii de mai jos, in orice ordine, pentru a depana problemele. După upgrade la Windows 10 ecranul palpaie (clipeste)

1. Problema poate fi cauzata de driverul invechit. Incercati sa actualizati driverul placii video.

Daca sunteti un novice si nu aveti idee cum sa actualizati driverul, va recomandam sa utilizati Driver Easy. Este un instrument care detecteaza, descarca si (daca alegeti varianta Pro) instaleaza orice actualizari ale driverului de care are nevoie computerul dvs.

2. Modificati rata de refresh pentru a se potrivi cu capacitatile monitorului.

Faceti click dreapta pe desktop si alegeti Screen Resolution, apoi faceti click pe Advanced Settings and Monitor. Daca este activata, bifati lânga Hide Modes That This Monitor Cannot Display si alegeti o rata de refresh mai mare din lista, incercând la 80 Hertz daca este posibil.

3. Câmpul magnetic poate face ca monitorul sa palpaie.

Puteti pune laptop-ul intr-o zona larg deschisa. Sau puteti lua un alt computer pentru a determina daca flicker-ul este legat de magnetism.

4. Problema poate fi cauzata si de virus.

Porniti Antivirus pentru a distruge virusul din laptop.

5. Dupa upgrade la Windows 10 ecranul palpaie (clipeste)

Daca ai facut recent un upgrade la Windows 10 trebuie sa verifici driverele de la placa video . 6. Aveti instalata o aplicatie incompatibila care creaza probleme si ecranul clipeste Sunt 3 aplicatii in Windows 10 care pot sa va dea dureri de cap : Norton AV, iCloud, și IDT Audio. De cele mai multe ori dezinstalearea acestor aplicatii rezolva problema display-ului .

7. Eroare hardware ar putea fi o cauza.

Este foarte posibil sa aveti placa video defecta sau chiar display-ul . In acest caz va recomandam sa vizitati un centru service pentru a determina daca problema este displayul in sine (si daca poate fi inlocuit) sau placa video.