11 aplicatii Android uimitoare care vor schimba modul de utilizare a telefonului – partea 1

11 aplicatii Android uimitoare care vor schimba modul de utilizare a telefonului – partea 1

Exista milioane de aplicatii in Magazinul Play care variaza de la jocuri captivante, la instrumente esentiale de productivitate, pana la modalitati excelente de a iti personaliza telefonul.

 

Si mai bine, exista si aplicatii care vor schimba complet modul in care folosesti Android. Unele imbunatatesc interfata cu utilizatorul, altele automatizeaza sarcinile obisnuite, iar altele preiau functii populare in sistemul de operare si le fac si mai bune.

 

Sa aruncam o privire la unele dintre cele mai uimitoare aplicatii pentru Android.

 

1.Lynket Browser

 

Retelele sociale sunt excelente pentru a gasi articole interesante pe web, dar nu este intotdeauna convenabil sa le citesti imediat. Uneori este mai bine sa salvezi mai multe articole si sa revii la ele mai tarziu.

 

Asta poti face cu Lynket Browser. Deschide pagini web in fundal. Il poti accesa oricand vrei atingand bule plutitoare de pe ecran.

 

Este simplu, dar atat de util. Aplicatia functioneaza cu browserul implicit existent si, de asemenea, poate accelera navigarea incarcand automat versiunile AMP ale linkurilor pe care faceti click.

 

O alta caracteristica excelenta a browserului Lynket este optiunea de a citi pagini in modul articol, care incarca un mod de citire elegant, fara toate reclamele si umpluturile.

 

Desi aplicatia nu a fost actualizata de ceva timp, totusi ofera ceea ce promite.

 

Download: Lynket Browser

 

11 aplicatii Android uimitoare care vor schimba modul de utilizare a telefonului

 

2.Popup Widget 3

 

Cele mai bune widget-uri Android sunt cu adevarat utile, dar daca folosesti prea multe dintre ele, acestea vor aglomera rapid ecranele de pornire si vor incetini telefonul.

 

Popup Widget 3 regandeste modul in care functioneaza. Transforma toate widgeturile selectate in pictograme 1x1 pe ecranul de pornire. Cand atingi unul, acesta se va deschide, astfel incat sa poti vedea ce este in interior.

 

Aplicatia iti ofera confortul si viteza widgeturilor - nu este nevoie sa lansezi aplicatia completa doar pentru a vedea cele mai recente tweet-uri sau pentru a verifica vremea.

 

Download: Popup Widget 3 ($1.99)

 

11 aplicatii Android uimitoare care vor schimba modul de utilizare a telefonului 11 aplicatii Android uimitoare care vor schimba modul de utilizare a telefonului 11 aplicatii Android uimitoare care vor schimba modul de utilizare a telefonului

 

3.Notepin

 

Notepin face ceva atat de evident ca te vei intreba de ce nu face deja parte din Android. Pur si simplu, iti permite sa creezi note si apoi sa le fixezi in panoul de notificari ca memento-uri.

 

Desi aplicatia nu este prea complexa, poti sorta notele in functie de prioritate sau adaugate recent si sunt si ele coordonate in culori, ceea ce arata grozav. Odata fixate, notele vor fi vizibile in panoul de notificari pana cand le anulezi fixarea.

 

In timp ce Notepin nu face nimic revolutionar, este cu siguranta una dintre cele mai uimitoare aplicatii pentru utilizatorii de Android care apreciaza productivitatea si organizarea.

 

Download: Notepin

 

11 aplicatii Android uimitoare care vor schimba modul de utilizare a telefonului