Service laptop HuaweiService laptop Huawei
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Service Laptop Huawei Curatare, Upgrade sau Reparații

021 555 94 46

Te așteptăm cu drag în service-ul OnLaptop de la adresa: Str. Inginer Vasile Cristescu, nr. 6 Maps : Waze Maps

Programul nostru este următorul: Luni-Vineri:09:00-19:00

+159 locatii de preluare Vezi Detalii

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul PickUp&Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU LAPTOP

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


Suntem un Service Laptop Huawei specializat si dedicat in ceea ce facem. Suntem pregatiti sa iti oferim solutii profesionale pentru a remedia orice problema intampini cu laptopul tau, acoperim o gama larga de servicii:

Diagnosticare Rapida | Inlocuire Display pentru laptop | Inlocuire Tastatura pentru laptop 

Inlocuire Baterie pentru laptop | Reparatii Carcasa laptop | Inlocuirea mufei de alimentare

Upgrade pentru laptop | Mentenanta Laptop | Reparatii Placa de baza laptop | Pick-Up&Return Gratuit

Laptopurile Huawei, fiind destul de complexe, necesita servicii specializate foarte importante pentru a le mentine in stare buna de functionare. Indiferent de problema aparuta nu trebuie sa iti faci griji echipa noastra este aici sa te ajute indiferent de problema intampinata. Suntem specializati in Reparatii Laptop Huawei, dispunem de cunostintele si experienta necesara pentru a rezolva orice tip de problema.

La OnLaptop intelegem importanta unui diagnostic corect pentru a identifica cauza exacta a problemei si pentru a efectua reparatia corespunzatoare de care laptopul tau are nevoie.


Service laptop Huawei

IMPORTATOR DE PIESE PENTRU LAPTOP HUAWEI

Dispunem de o gama larga de piese pentru reparatii laptop HUAWEI

Nu suntem un simplu service de laptopuri. Prin magazinul nostru online iti punem la dispozitie o gama larga de piese pentru reparatii laptop Huawei.

Piesele pentru laptopul Huawei iti sunt puse la dispozitie in magazinul nostru online si sunt urmatoarele:

Display Laptop, Tastaturi Laptop, Baterii Laptop, Incarcator Laptop, Carcase Laptop, Touchscreen, Memorii Ram Laptop, HDD Laptop, SSD Laptop, Accesorii pentru laptopuri Huawei

Indiferent de problema cu care se confrunta laptopul tau, avem solutia potrivita. Echipa noastraexperimentati lucreaza cu atentie si precizie pentru a-ti repara laptopul in cel mai scurt timp posibil


SERVICE LAPTOP HUAWEI - REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP HUAWEI

Laptopul tau HUAWEI se misca greu?

Cand un laptop incepe sa functioneze lent, este necesar sa iei masuri imediat! Echipa noastra de tehnicieni cu experienta este gata sa iti ofere servicii de reparatii laptop Huawei, optimizare si upgrade.

Prin efectuarea unui upgrade pentru laptop, vei beneficia de performante maxime, ceea ce inseamna ca acesta va rula fluent indiferent de solicitarile pe care le primeste.

Daca nu esti sigur de ce componente are nevoie laptopul tau pentru a functiona optim, nu trebuie sa iti faci griji. Echipa noastra ofera diagnosticare gratuita si iti propune solutii de upgrade pentru laptopul tau, astfel incat acesta sa beneficieze de performante maxime.

Poti conta pe noi atunci cand vine vorba de reparatii laptop Huawei, upgrade si optimizare.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.
REPARATII LAPTOP HUAWEI RAPIDE EFECTUATE DE PROFESIONISTI

Asiguram reparatii pentru laptopurile HUAWEI in cel mai scurt timp

Suntem constienti ca timpul tau este valoros, de aceea iti oferim reparatii rapide si profesioniste pentru laptopul tau HUAWEI. In functie de gravitatea si disponibilitatea pieselor necesare, majoritatea reparatiilor sunt efectuate in aceeasi zi.

Echipa noastra se concentreaza pe eficienta, astfel incat sa-ti returnam laptopul cat mai curand posibil, pentru ca tu sa te bucuri de el intr-un mod performant si fara intreruperi.REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

DIAGNOSTICARE SI RIDICARE LAPTOP HUAWEI DE ACASA GRATUIT

Oferim diagnosticare pentru reparatii laptop HUAWEI si ridicarea laptopul de acasa gratuit!

Printre serviciile noastre, ai parte si de diagnosticare laptop gratuita pentru reparatii laptop HUAWEI, precum si serviciul de ridicare laptop. Serviciul OnLaptop Pickup iti permite sa trimit laptopul in service direct online, fara ca tu sa mai vi fizic in service. Tot ce terbuie sa faci este sa completezi formularul de trimitere laptop in service!

Avand o echipa de tehnicieni specializati in laptopurile HUAWEI, suntem pregatiti sa diagnosticam si sa remediem orice tip de problema indiferent ca este vorba de hardware, software sau interventii pe placa de baza.

Ne asiguram ca procesul de reparatie a laptop-ului tau este insotit de o comunicare transparenta cu tine. Vei fi informat cu stadiul reparatiei si vei primi detalii cu privire la costurile si timpul estimate pentru finalizarea reparatiei.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

PICK-UP&RETURN GRATUIT

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Laptop Lenovo - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - Service Laptop Lenovo specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii poti face la noi?

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop din Sectorul 2, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unui laptop Lenovo?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Lenovo?

  Reparatii laptop in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.

Huawei sunt un producator major de tehnologie laptop.

Compania produce sisteme performante pentru toate tipurile de utilizatori. Sunt recunoscuti pentru calitatea constructiei tehnice si inteligenta sistemelor de operare. Datorita uzurii in timp si a lucrului intens, ori din pura intamplare, vei intampina o defectiune cu sistemul tau, dar nu e capat de lume, se poate rezolva.


Suntem de mare ajutor pentru toate modelele de laptop Huawei.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.