Service laptop HPService laptop HP
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

ITI MULTUMIM CA AI ALES ONLAPTOP PENTRU REPARATII LAPTOP HP!

SERVICE LAPTOP HP

Reparatii rapide si eficiente laptop HP

Echipa noastra de tehnicieni si ingineri are cunostinte de specialitate despre toate modelele de laptopuri si notebook-uri HP, astfel ca efectuam reparatii rapide, fiabile si eficiente. Prioritatea noastra este sa te ajutam sa te bucuri de dispozitivul tau preferat in conditii optime de functionare.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

Lucram cu piese de schimb compatibile pentru laptop HP

Avem un inventar foarte cuprinzator de piese de reparație și înlocuire, alaturi de accesorii. Actualizăm constant inventarul nostru de piese si accesorii HP, iar daca nu avem o piesa pe stoc, va fi comandata de la furnizorul autorizat, conform unui index complet de piese in functie de serie si alte detalii de fabricatie.

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Asiguram mobilitate si performanta de procesare pentru laptop-ul tau

Un laptop este un instrument gandit pentru mobilitate, iar acest avantaj aduce cu sine anumite vulnerabilitati mai mari decat pentru sisteme desktop.


Având în vedere acest lucru, un producător de laptop-uri ca HP construieste sistemele pentru a rezista la stres mecanic de multe tipuri, iar cele mai noi configuratii HP lucreaza la capacitate avansata de calcul.


Chiar daca sunt construite la standarde superioare, laptopurile isi reduc capacitatea de lucru prin utilizare intensa si uzura pieselor. Suntem aici sa intervenim cu o reparatie salvatoare atunci cand un laptop HP este depasit de situatie.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Suntem tehnicieni IT cu expertiză avansată pentru tehnologie HP

Experiența este un factor esențial în realizarea unei lucrări de reparație, iar interventia va trebui să readucă un laptop la funcționare optimă. Echipa noastra este compusa din tehnicieni competenti care pot identifica cu exactitate problema unui sistem si repara orice tip de laptop HP. Suntem abili in interventii de inlocuire piese sau upgrade de sisteme, te poti baza pe noi pentru servicii de mentenanta si suport software.


DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Soluții funcționale de reparatie laptop HP

Oricare mica problema de laptop poate conduce la defectiuni mai mari odata cu trecerea timpului, iar reparatia poate costa mai mult. Pentru a identifica cele mai frecvente probleme, diagnosticul OnLaptop cuprinde o serie de proceduri de inspectie si testare pentru a gasi cele mai eficiente solutii de reparatie, interventii care pot economisi cheltuieli suplimentare.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop HP ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop HP ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau HP.

 • Cat costa reparatia unui laptop HP ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Daca nu putem repara, putem recupera toate datele

Dacă ai un laptop HP mai vechi si costul reparației depășește valoarea laptopului, uneori chiar nu merita sa investesti in reparatie. Putem recupera datele de pe orice tip de laptop, chiar daca prezinta un defect destul de serios. Lucram cu software specializat si proceduri hardware complexe pentru ca datele si fisierele tale sa fie in siguranta.


Asiguram reparatii experte, upgrade si mentenanta pentru toate modelele de sisteme HP

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.