Service laptop RazerService laptop Razer
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Service Laptop Razer Curatare, Upgrade sau Reparații

021 555 94 46

Te așteptăm cu drag în service-ul OnLaptop de la adresa: Str. Inginer Vasile Cristescu, nr. 6 Maps : Waze Maps

Programul nostru este următorul: Luni-Vineri:09:00-19:00

+159 locatii de preluare Vezi Detalii

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul PickUp&Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU LAPTOP

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


Echipa noastra are expertiza pentru curatare, upgrede si Reparatii Laptop Razer si iti oferim servicii de inalta calitate profesionale, specializate. Echipa noastra de tehnicieni are o vasta experienta si cunoaste in detaliu standardele si nevoile laptopurilor Razer. Datorita acestor cunostinte, suntem capabili sa oferim o gama extinsa de servicii pentru Reparatii Laptop Razer

Diagnosticare Rapida | Inlocuire Display pentru laptop | Inlocuire Tastatura pentru laptop 

Inlocuire Baterie pentru laptop | Reparatii Carcasa laptop | Inlocuirea mufei de alimentare

Upgrade pentru laptop | Mentenanta Laptop | Reparatii Placa de baza laptop | Pick-Up&Return Gratuit

Laptopurile RAZER, fiind destul de complexe, necesita servicii specializate foarte importante pentru a le mentine in stare buna de functionare.

Cu toate acestea, chiar daca nu intampini probleme cu laptopul tau, iti recomandam sa efectuezi in mod regulat curatarea laptopului tau Razer, deoarece vei beneficia de indepartarea prafului, a murdariei si de schimbarea pastei termoconductoare. Astfel, vei mentine laptopul intr-o stare optima si cu performante ridicate.

Fie ca laptopul tau intampina probleme hardware sau software, echipa "OnLaptop - Reparatii Laptop Razer" este pregatita sa iti ofere un diagnostic gratuit si precis pentru a-ti repara laptopul. Utilizam echipamente de ultima generatie pentru a efectua cu succes si precizie orice tip de reparatie laptop Razer.


Service laptop Razer

IMPORTATOR DE PIESE PENTRU LAPTOP RAZER

Dispunem de o gama larga de piese pentru reparatii laptop Razer

In completarea serviciilor noastre de reparatii pentru laptopurile Razer, avem o gama variata si extinsa de piese disponibile pentru aceste laptopuri, pe care le poti achizitiona prin intermediul magazinului nostru online. Indiferent de modelul sau seria laptopului tau, suntem pregatiti sa te ajutam cu urmatoarele componente: Display Laptop, Tastatura, Baterii, Incarcator, Carcase, Memorii RAM, HDD, SSD, Accesorii pentru laptopuri Razer.

Avem solutii complete pentru orice problema cu care se poate confrunta laptopul tau Razer. Echipa noastra este alcatuita exclusiv din tehnicieni experimentati, care lucreaza cu precizie pentru a-ti repara dispozitivul in cel mai scurt timp posibil.


SERVICE LAPTOP RAZER - REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP ASUS

Laptopul tau Razer se misca greu?

Esti nemultumit de performanta laptopului tau Razer? Pe langa serviciile de reparatii pentru laptopurile Razer, te putem ajuta si cu optimizarea si upgrade-ul acestuia! Iti oferim solutii pentru a beneficia de cele mai mari performante pe care laptopul tau le poate oferi.

Pentru a asigura functionarea laptopului tau la capacitatile sale maxime, oferim servicii de upgrade personalizate in functie de nevoile tale si ale dispozitivului tau.

Daca nu stii exact de ce are nevoie laptopul tau pentru a functiona corect, nu-ti fa griji! Echipa noastra iti ofera diagnosticare gratuita si vine cu propuneri de upgrade pentru laptopul tau, astfel incat acesta sa se comporte ca unul nou.

La service-ul OnLaptop ai parte de servicii pentru reparatii laptop Razer, Upgrade si optimizare efectuate de tehnicieni specializati care lucreaza cu atentie si precizie.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.
REPARATII LAPTOP RAZER RAPIDE EFECTUATE DE PROFESIONISTI

Asiguram reparatii pentru laptopurile Razer in cel mai scurt timp

Suntem dedicati sa oferim servicii rapide si eficiente in ceea ce priveste repararea laptopurilor. In majoritatea cazurilor, reusim sa rezolvam problemele si sa finalizam reparatiile in aceeasi zi, cu conditia ca produsele necesare sa fie disponibile in stocul nostru.

Ne asiguram ca avem o gama variata si completa de piese si componente pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri. Astfel, echipa noastra tehnica poate lucra cu promptitudine si eficienta, asigurandu-se ca laptopul tau este reparat in cel mai scurt timp posibil, fara a intampina intarzieri semnificative.

In felul acesta, ne asiguram ca primesti dispozitivul inapoi intr-o stare perfecta de functionare si poti continua sa il utilizezi fara intreruperi in activitatile tale zilnice.REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

DIAGNOSTICARE SI RIDICARE LAPTOP DE ACASA GRATUIT

Oferim diagnosticare pentru reparatii laptop Razer si ridicarea laptopul de acasa gratuit!

Printre serviciile noastre, ai parte si de diagnosticare laptop gratuita pentru reparatii laptop Razer, precum si serviciul de ridicare laptop. Serviciul OnLaptop Pickup iti permite sa trimit laptopul in service direct online, fara ca tu sa mai vi fizic in service. Tot ce terbuie sa faci este sa completezi formularul de trimitere laptop in service!

Avand o echipa de tehnicieni specializati in laptopurile Razer, suntem pregatiti sa diagnosticam si sa remediem orice tip de problema indiferent ca este vorba de hardware, software sau interventii pe placa de baza.

Ne asiguram ca procesul de reparatie a laptop-ului tau este insotit de o comunicare transparenta cu tine. Vei fi informat cu stadiul reparatiei si vei primi detalii cu privire la costurile si timpul estimate pentru finalizarea reparatiei.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

PICK-UP&RETURN GRATUIT

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Laptop Razer - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - Service Laptop Razer specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii poti face la noi?

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop din Sectorul 2, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unui laptop Razer?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Razer?

  Reparatii laptop in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.

Razer sunt un producator major de tehnologie laptop.

Compania produce sisteme performante pentru toate tipurile de utilizatori. Sunt recunoscuti pentru calitatea constructiei tehnice si inteligenta sistemelor de operare. Datorita uzurii in timp si a lucrului intens, ori din pura intamplare, vei intampina o defectiune cu sistemul tau, dar nu e capat de lume, se poate rezolva.


Suntem de mare ajutor pentru toate modelele de laptop Razer.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.