Service laptop AlienwareService laptop Alienware
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

ITI MULTUMIM CA AI ALES ONLAPTOP PENTRU REPARATII LAPTOP ALIENWARE!

SERVICE LAPTOP ALIENWARE

Chiar dacă pare tehnologie extraterestră, un laptop Alienware se poate defecta.

Un laptop Alienware este construit pentru a rula jocuri de înaltă performanță, precum și aplicații grafice intense precum ca simulare, editare audio și editare video. Fiind pregatit din fabrica pentru lucru intens, un laptop Alienware intampina totusi probleme comune – supraincalzire, cedarea unor piese, inclusiv probleme cu display sau sistemul audio.


Daca ai intampinat o problema cu tehnologia ta din viitor, sa stii ca se poate repara.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

Lucram cu piese originale pentru cea mai buna compatibilitate

Suntem un service cu peste 10 ani de activitate, iar de-a lungul timpului am creat un inventar major de piese de laptop pentru reparatii sau inlocuiri de piese. Cand nu avem o piesa pe stoc, facem comanda la furnizorii autorizati pentru a obtine piesa cu serie exacta pentru modelul tau de laptop. Lucram cu piese originale si credem in puterea unui upgrade la momentul potrivit.

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Avem un ochi bun pentru diagnostic si mana atenta pentru reparatii

Standardul unei reparatii OnLaptop Service Center este functionarea optima, la parametri din fabrica, ori chiar mai bine daca vorbim de un upgrade. Lucram cu atentie la detalii tehnice, gasim solutii inteligente de reparatie, te poti baza pe noi sa trecem prin toate etapele de testare inainte sa predam un laptop din service.


Misiunea noastra este sa reparam eficient pentru a oferi siguranta in utilizare.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Interventii experte in service pentru laptop Alienware

Desi tehnologia de gaming promite fiabilitate ridicata, exista anumite probleme comune de hardware sau de software care afecteaza sistemele laptop Alienware. Te putem ajuta cu orice tip de interventie specializata in service, avem experienta in proceduri simple sau complexe pentru probleme mari sau mici.


In functie de rezultatele unui diagnostic, procedurile noastre pot include mai multe tipuri de servicii.

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Hai sa facem un diagnostic specializat, vom afla exact.

Dacă ai un laptop Alienware care nu funcționează corect, trebuie sa aflam care este cauza. Serviciul de diagnostic este gratuit si ne ajuta sa identificam lantul cauzal de probleme si solutiile care se impun in service. Suntem specializați în repararea computerelor Alienware, dar ne mândrim și cu serviciile rapide și eficiente pe care le oferim clienților noștri – reparatii, inlocuiri de piese, curatare, upgrade de sistem, mentenanta hardware si software.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop Alienware ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Alienware ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau Alienware.

 • Cat costa reparatia unui laptop Alienware ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Cunoastem majoritatea modelelor de laptop Alienware

In functie de modelul tau de laptop, vei intampina anumite defectiuni tipice, insa putem rezolva absolut orice in service. Ne bazam pe o echipa de ingineri cu experienta, aparatura si instrumentar complet, inclusiv foarte multa rabdare. Toate serviciile noastre de reparatii cuprind garantie completa, esti pe maini bune.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.