Service laptop AcerService laptop Acer
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

acer
ITI MULTUMIM CA AI ALES ONLAPTOP SERVICE PENTRU REPARATII LAPTOP ACER!

SERVICE LAPTOP ACER

Un laptop Acer este avansat tehnologic, insa defectiunile sunt comune

Când vine vorba de un laptop de cea mai bună calitate, Acer este un jucator principal. Compania produce o varietate de computere performante pentru toate tipurile de utilizator. Odata cu upgrade-uri in tehnologia Acer, puterea, viteza, capacitatea, cat si dimensiunile tot mai reduse ale pieselor si dispozitivelor, există încă multe probleme pe care le poti intampina cu un laptop, dar te putem ajuta cu solutiile necesare.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

Acer

Asiguram componente si service pentru reparatii laptop Acer

Daca ai un laptop Acer care nu mai functioneaza asa cum o facea odinioara, te ajutam sa il repari. Avem ingineri dedicati pentru recuperarea datelor. Suntem o echipa de tehnicieni cu vasta experienta in procesul de reparatii laptop si avem solutii pentru orice tip de defectiune.

Ai toate motivele sa apelezi la noi atunci cand ai o problema cu laptopul: Reparatia se face in cel mai scurt timp. In 90% dintre cazuri reparatiile se rac in aceeasi zi; Oricare ar fi problema, ii dam de cap. Am reparat peste 10 000 de laptopuri si stim la ce sa ne asteptam; Folosim doar piese de schimb de buna calitate, 100% compatibile;

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Fii proprietarul unui laptop Acer fericit

OnLaptop Service Center asigură tot necesarul tehnic pentru asistență specializată pentru laptop Acer. Oferim o gamă completă de servicii, verificări și actualizări pentru a menține dispozitivul la standarde optime și să funcționeze fără probleme, cu mentenanta la zi si performante impresionante.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Asiguram reparatie laptop Acer în cel mai scurt timp

Indiferent de calitatea constructiei, toate laptopurile sunt predispuse să dezvolte anumite probleme în timp. Unele dintre cele mai frecvente probleme cu laptopurile Acer au legătură cu placa de bază, condensatorul sau un hard disk defect. Dacă ai probleme cu laptopul tau Acer, un tehnician cu experienta va diagnostica rapid problema si poate oferi cea mai buna solutie.


DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Avem solutii pentru toate tipurile de defecțiuni laptop Acer

Service OnLaptop este un centru de reparatii laptop in Bucuresti, cu o experienta de peste 10 ani in servicii de reparatii, inlocuire si upgrade pentru laptopuri Acer la preturi foarte competitive. Tehnicienii nostri sunt calificati sa repare toate modelele de laptopuri Acer si avem experienta bogata in repararea modelelor Acer Aspire, Acer Aspire One, Acer Ferrari, Acer Extensa, Acer Predator, Acer Nitro, Acer Chromebook si Acer TravelMate.

Un diagnostic ne ofera informatii importante despre natura defectiunii

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop Acer ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Acer?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau Acer.

 • Cat costa reparatia unui laptop Acer ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Asiguram componente si servicii IT pentru performanta laptop Acer

Avem ingineri dedicati pentru recuperarea datelor. Reparam daune mecanice, acumularea de apă, problemele electronice și corupția fișierelor folosind tehnologie specializată pentru a oferi cea mai bună recuperare posibilă. Placa de baza este unul dintre elementele critice ale unui laptop, in mod sigur te putem ajuta cu interventii experte în caz de reparație. Lucram cu piese de schimb originale si cunoastem in detaliu toate problemele pe care le poti avea cu un laptop Acer, inclusiv solutiile necesare.


Te poți baza pe noi când vine vorba de reparații laptop Acer pentru majoritatea modelelor disponibile.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.