Service laptop LenovoService laptop Lenovo
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

ITI MULTUMIM CA AI ALES ONLAPTOP PENTRU REPARATII LAPTOP LENOVO!

SERVICE LAPTOP LENOVO

Ai un laptop Lenovo care nu isi atinge potențialul maxim?

Service OnLaptop asigură o suită de servicii de reparație, înlocuire de piese sau upgrade pentru laptop Lenovo. Un diagnostic expert ne va spune exact care este problema, interventia tehnica va solutiona problema, iar testele de performanta ne vor indica eficienta solutiei.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

Avem piese pentru toate tipurile de laptop

Depozitul nostru de piese asigura toate componentele necesare pentru reparații laptop Lenovo. Atunci cand un laptop ajunge pe masa noastra de lucru, un tehnician cu experienta cunoaste toate procedurile corecte si lucram exclusiv cu piese originale pentru compatibilitate exacta. Daca nu avem o piesa, o comandam direct de la furnizor pe baza unei serii din cadrul unui index foarte bine organizat.


Păstrăm piese de schimb mult după încheierea producției pentru un sistem. Stocarea, inventarierea și estimarea cererii de piese ne ajuta sa fim de ajutor pentru laptopul tau, astfel încât să putem garanta că vom avea disponibila orice componenta cand va fi necesara.

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Poti atinge performante superioare cu un laptop Lenovo

Daca ai un laptop care dezamageste in ultimul timp, dar stii ca ruleaza pe o configuratie destul de buna, a venit vremea pentru o mentenanta periodica. Oferim servicii de curatare, devirusare si optimizare a performantelor unui laptop pentru a rejuvena sistemul la standarde optime si a preveni probleme mai complicate in viitor.


Interventiile noastre de mentenanta si upgrade sunt destinate pentru imbunatatirea capacitatilor de functionare la nivel software si hardware.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Reparație laptop Lenovo în cel mai scurt timp

Un laptop este predispus la defectiuni tehnice odata cu trecerea timpului si cu intensitatea solicitarilor software pentru procesor si memorie. Avem multe cazuri in care laptop-urile Lenovo dezvoltă uneori probleme cu pornirea și cu display-ul, iar aceste defectiuni ar putea fi legate de probleme conexe, cum ar fi defectiuni la placa de bază.


DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Avem experienta în reparații Lenovo

Poti avea încredere în experienta inginerilor Service OnLaptop pentru interventii efectuate corect si responsabil, conform standardelor de producator. Oferim diagnostic gratuit pentru reparații de laptop Lenovo, iar serviciile noastre sunt rapide și fiabile.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop Lenovo ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Lenovo?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau Lenovo.

 • Cat costa reparatia unui laptop Lenovo ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Lenovo este un nume care se impune pe piata de laptops

Lenovo este o companie producatoare de tehnologie cu sediul la Beijing, China. Lenovo devine rapid unul dintre cele mai mari nume în producție de computere laptop, desktop și tehnologie mobilă. Lenovo oferă o gamă variată de opțiuni, compania se ghidează după filosofia că tehnologia laptop trebuie să fie accesibilă pentru toate categoriile de utilizatori.


Te poți baza pe noi când vine vorba de reparații laptop Lenovo pentru majoritatea modelelor disponibile.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.