Iti multumim ca ai ales OnLaptop pentru reparatii laptop Dell!

SERVICE LAPTOP Dell

Eficienta in managementul de proceduri de service laptop Dell

Serviciul nostru de reparații pentru laptop Dell este gestionat pas cu pas printr-un management al procedurilor, pornind de la diagnostic pana la testari pentru eficienta interventiilor tehnice. In decursul experientei de lucru, le-am vazut pe toate in materie de defectiuni de laptop si cunoastem detalii precise in materie de reparatii.

 

Ai probleme simple sau complicate?

Diagnostic si reparatie pentru orice model de laptop DELL

O consultare pentru diagnostic ne permite să verificăm un laptop Dell pentru a oferi o soluție de reparație care să răspundă unor standarde foarte exigente.

Suntem o echipa de specialisti pregatiti sa reparam orice defectiune poti intampina cu un laptop DELL. Vom încerca întotdeauna să reparăm piesele existente înainte de a le înlocui, dar daca o inlocuire de piesa este necesara, e posibil sa avem componenta pe stoc.

Un diagnostic ne ofera informatii importante despre natura defectiunii

 

Suntem avizati sa reparam orice defectiune pentru laptop DELL

Fiecare laptop poate fi vulnerabil pentru o listă foarte generoasa de probleme, dar exista solutii inteligente pentru a le rezolva. Laptop-urile Dell sunt recunoscute pentru fiabilitate si sunt considerate unele dintre cele mai bune din lume. Sistemele Dell continuă să se îmbunătățească cu fiecare generație, iar compatibilitatea pieselor pentru inlocuire sau upgrade este foarte buna.

 1. Upgrade laptop
  Upgrade laptop
  Rating:
  100% of 100
  150,00 RON
 2. BGA Reballing
  BGA Reballing
  Rating:
  100% of 100
  350,00 RON

Avem o selecție extinsă de piese pentru laptop Dell

Păstrăm un inventar mare de piese laptop Dell și laptopuri Dell recondiționate, astfel încât să putem înlocui computerul Dell dacă nu poate fi reparat. Dacă solicitarea de reparație necesită o piesă de schimb, cum ar fi tastatura, bateria, ventilatorul procesorului, mufa de curent sau un ecran LCD, identificam seria de model Dell și putem obtine piesa originala in cel mai scurt timp.

Service laptop Dell


Mentinem standarde foarte ridicate in materie de reparatii

Serviciul nostru presupune ca fiecare interventie sa fie ireprosabila, realizata conform unor standard si testari repetate, in conformitate cu toate normele profesionale si cu atentie pentru siguranta persoanei in utilizare. Oferim o garantie completa pentru serviciile prestate si lucram exclusiv cu personal calificat si piese originale.

@media (min-width: 1024px) .columns .column.main { max-width: 100%; float: left; width: 100%; }

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de ingineri cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day

PIESE DE SCHIMB 100% ORIGINALE ȘI COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese de reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă de la furnizorul autorizat.

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Timp de diagnostic rapid pentru identificarea celor mai bune soluții de service. Anumite probleme complexe necesită timp suplimentar de diagnostic.

 
Service laptop Dell

Dell produce sisteme laptop foarte fiabile

Dell Computer Corporation proiecteaza si produce unele dintre cele mai fiabile sisteme laptop din lume. Desi compania mentine o reputație excelenta in materie de fiabilitate, unele sisteme pot intampina defectiuni hardware și software, inclusiv probleme asociate.

Te poți baza pe noi când vine vorba de reparații laptop Dell pentru majoritatea modelelor disponibile.

 


Reparam orice model de laptop de la toti producatorii

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.