Service laptop AsusService laptop Asus
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


Service pentru Reparatii Laptop Asus

La OnLaptop - Service Laptop Asus iti punem la dispozitie servicii de o calitate premium, profesionale pentru laptopurile Asus. Echipa noastra de tehnicieni au o experienta vasta si inteleg in profunzime standardele si nevoile laptopurilor ASUS. Datorita acestor lucruri putem oferi o gama larga de servicii pentru Reparatii Laptop Asus:

 

Diagnosticare Rapida | Schimbare Display Laptop Asus | Schimbare Tastatura laptop Asus

Inlocuire Baterie pentru laptop | Reparatii Carcasa laptop | Inlocuirea mufei de alimentare

Upgrade pentru laptop | Curatare laptop Asus | Reparatii Placa de baza laptop | Pick-Up&Return Gratuit

 

Laptopurile Asus, fiind destul de complexe, necesita servicii specializate foarte importante pentru a le mentine in stare buna de functionare. Totusi, daca nu ai intampinat probleme cu laptopul tau iti recomandam sa efectuezi in mod regulat curatarea laptopului tau Asus, deoarece beneficiezi de indepartarea prafului, a murdariei si de schimbare a pastei termoconductoare. Astfel, iti vei mentine laptopul intr-o stare optima si performanta.

Indiferent ca laptopul tau are probleme hardware sau software, echipa noastra este pregatita sa iti ofere un diagnostic gratuit si intr-un mod corect pentru a-ti putea repara laptopul. Folosim echipamente de ultima generatie pentru a reusi sa efectuam orice tip de reparatie laptop asus cu success si precizie.


Service laptop Asus

IMPORTATOR DE PIESE PENTRU LAPTOP ASUS

Dispunem de o gama larga de piese pentru reparatii laptop Asus

Pe langa serviciile de reparatii laptop Asus, iti punem la dispozitie o gama extinsa de piese pentru reparatii laptop ASUS, accesibile prin magazinul nostrum online. Indiferent de modelul sau seria laptopului te putem ajuta cu urmatoarele componente: Display Laptop, Tastatura, Baterii, Incarcator, Carcase, Memorii RAM, HDD, SSD, Accesorii pentru laptopuri Asus.

Avem solutia potrivita pentru orice problema cu care se confrunta laptopul tau. Echipa noastra de tehnicieni cu experienta lucreaza cu atentie si precizie pentru a repara dispozitivul tau in cel mai scurt timp posibil.


REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP ASUS

Laptopul tau Asus se misca greu?

Daca laptopul tau Asus, se misca greu trebuie sa stii ca oferim atat reparatii, optimizare dar si upgrade pentru laptop ASUS. Suntem aici sa iti oferim solutii de upgrade pentru a beneficia de performatne imbunatatite si o experienta fluida in utilizarea dispozitivului.

Oferm servicii de upgrade personalizate in functie de nevoile tale si ale laptopului tau pentru ca acesta sa functioneze la capacitatile sale maxime.

Indiferent daca ai nevoie de un display nou, memorie ram in plus sau curatarea laptopului de praf suntem solutia potrivita.

Nu sti de ce ai nevoie pentru ca laptopul tau sa functioneze cum trebuie? Nu iti face griji, echipa noastra iti ofera diagnosticare gratuita si vin cu propuneri de upgrade pentru laptopul tau, astfel laptopul tau se va comporta ca unul nou.

La service-ul OnLaptop ai parte de servicii pentru reparatii laptop Asus, Upgrade si optimizare efectuate de tehnicieni specializati care lucreaza cu atentie si precizie.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.
SERVICE LAPTOP ASUS - REPARATII RAPIDE EFECTUATE DE PROFESIONISTI

Asiguram reparatii pentru laptopurile ASUS in cel mai scurt timp

Intelegem ca timpul este valoros, motiv pentru care iti oferim reparatii laptop rapide si profesioniste pentru laptopul tau ASUS. In functie de gravitatea si disponibilitatea pieselor necesare reparatiei, majoritatea reparatiilor sunt efectuate in aceeasi zi.

Echipa noastra se concentreaza pe eficienta pentru a-ti returna laptopul cat mai curand posibil astfel incat sa te poti bucura de el intr-un mod performant si fara intreruperi.REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

DIAGNOSTICARE SI RIDICARE LAPTOP DE ACASA GRATUIT

Oferim diagnosticare pentru reparatii laptop Asus si ridicarea laptopul de acasa gratuit!

Printre serviciile noastre, ai parte si de diagnosticare laptop gratuita pentru reparatii laptop Asus, precum si serviciul de ridicare laptop. Serviciul OnLaptop Pickup iti permite sa trimit laptopul in service direct online, fara ca tu sa mai vi fizic in service. Tot ce terbuie sa faci este sa completezi formularul de trimitere laptop in service!

Avand o echipa de tehnicieni specializati in laptopurile Asus, suntem pregatiti sa diagnosticam si sa remediem orice tip de problema indiferent ca este vorba de hardware, software sau interventii pe placa de baza.

Ne asiguram ca procesul de reparatie a laptop-ului tau este insotit de o comunicare transparenta cu tine. Vei fi informat cu stadiul reparatiei si vei primi detalii cu privire la costurile si timpul estimate pentru finalizarea reparatiei.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

Pick-Up&Return Gratuit

Intrebari frecvente pentru Service Laptop ASUS

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop ASUS ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop ASUS ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau ASUS.

 • Cat costa reparatia unui laptop ASUS ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Asus sunt un powerplayer pe piata de productie tehnologie laptop

Asus produc câteva laptopuri foarte performante într-o gamă largă de categorii, de la Chromebook-uri accesibile la platforme de jocuri premium. Laptopul mediu Asus obține rating-uri peste medie in studiile comparative. Aceste scoruri ridicate rezultă din dedicatia companiei Asus pentru design, prețuri rezonabile pentru tehnologie performanta si disponibilitatea pieselor de schimb.


Te poți baza pe noi când vine vorba de reparații laptop Asus pentru majoritatea modelelor disponibile.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.