Service laptop AsusService laptop Asus
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

Asus
ITI MULTUMIM CA AI ALES ONLAPTOP SERVICE PENTRU REPARATII LAPTOP ASUS!

SERVICE LAPTOP ASUS

Cunoaștem principalele probleme cu un laptop Asus

OnLaptop Service Center este dotat cu tehnologie si instrumentar complet pentru toate problemele tehnice pe care le poti intampina cu un laptop Asus. Cu peste zece ani de furnizare a serviciilor de reparație și asistență, suntem un furnizor de servicii complete pentru reparații laptop Asus, oferind tehnicieni calificați și cu experiență în electronica si interventii dedicate acestui producator. Ne putem asigura că laptopul dvs. Asus funcționează în mod corespunzător și că este reparat la un nivel superior. Utilizăm piese de înaltă calitate și tehnologie avansată pentru a asigura diagnosticarea rapidă și corectă a laptopului Asus, înainte de a începe procesul de reparații. Oferim servicii de reparații complete, inclusiv înlocuirea componentelor, înlăturarea virusilor și upgrade pentru performante de top. De asemenea, oferim servicii de configurare și întreținere a laptopului Asus. Ne asigurăm că laptopul dvs. Asus funcționează în mod corespunzător și că este reparat la un nivel superior.

Asus

Lucram cu piese de schimb 100% compatibile pentru reparatii laptop Asus

Laptopurile Asus ofera un raport excelent intre calitate si pret, modelele brandului fiind printre cele mai vandute de pe piata. Acestea se remarca printr-un design elegant si dotari tehnice de ultima generatie, insa de multe ori ajung sa dezvolte anumite probleme si sa aiba nevoie de reparatii.

Avem un inventar foarte cuprinzator de piese de reparație și înlocuire, alaturi de accesorii. Actualizăm constant stocul nostru de piese si accesorii Asus, iar daca nu avem o piesa pe stoc, va fi comandata de la furnizorul autorizat, conform unui index complet de piese in functie de serie si alte detalii de fabricatie.

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Mentinem standarde foarte ridicate in materie de reparatii

Serviciul nostru presupune ca fiecare interventie sa fie ireprosabila, realizata conform unor standard si testari repetate, in conformitate cu toate normele profesionale si cu atentie pentru siguranta persoanei in utilizare. Oferim o garantie completa pentru serviciile prestate si lucram exclusiv cu personal calificat si piese originale.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Suntem un serviciu de reparații laptop Asus care asigură solutii remarcabile

Lucram cu piese originale de la furnizori autorizati si cunoastem specificatiile de functionare ale unui laptop Asus din toate punctele de vedere, hardware si software.


Ca parte din meseria noastra de reparatori dedicati pentru tehnologie laptop, stocăm o gamă foarte diversa de piese și accesorii, compatibile cu toate modelele de laptop Asus, pentru a repara un dispozitiv rapid și eficient, cu rezultate remarcabile.

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Avem solutii pentru toate tipurile de defecțiuni laptop Asus.

Când apelezi la OnLaptop Service Center pentru o reparatie de laptop Asus, trebuie sa stii ca ne facem bine temele si putem rezolva toate tipurile de probleme tehnice, inclusiv probleme care par imposibil de rezolvat. Avem pregatirea si experienta necesare pentru a realiza cele mai eficiente reparații, inlocuiri de piese, operatiuni de curatare sau mentenanta hardware si software, inclusiv upgrade de sisteme laptop.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop ASUS ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop ASUS ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau ASUS.

 • Cat costa reparatia unui laptop ASUS ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Asus sunt un powerplayer pe piata de productie tehnologie laptop

Asus produc câteva laptopuri foarte performante într-o gamă largă de categorii, de la Chromebook-uri accesibile la platforme de jocuri premium. Laptopul mediu Asus obține rating-uri peste medie in studiile comparative. Aceste scoruri ridicate rezultă din dedicatia companiei Asus pentru design, prețuri rezonabile pentru tehnologie performanta si disponibilitatea pieselor de schimb.


Te poți baza pe noi când vine vorba de reparații laptop Asus pentru majoritatea modelelor disponibile.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.