Service laptop ToshibaService laptop Toshiba
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Service Laptop Toshiba Curatare, Upgrade sau Reparații

021 555 94 46

Te așteptăm cu drag în service-ul OnLaptop de la adresa: Str. Inginer Vasile Cristescu, nr. 6 Maps : Waze Maps

Programul nostru este următorul: Luni-Vineri:09:00-19:00

+159 locatii de preluare Vezi Detalii

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul PickUp&Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU LAPTOP

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


OnLaptop - Service Laptop Toshiba dispune de o echipa specializata in curatare, upgrade si reparatii laptop TOSHIBA care va ofera servicii profesionale pentru rezolvarea tuturor problemelor. Cunoastem in detaliu cerintele si standardele specifice ale laptopurilor TOSHIBA, ceea ce ne permite sa va punem la dispozitie o gama extinsa de servicii de reparatii pentru aceste dispozitive.

Diagnosticare Rapida | Inlocuire Display pentru laptop | Inlocuire Tastatura pentru laptop 

Inlocuire Baterie pentru laptop | Reparatii Carcasa laptop | Inlocuirea mufei de alimentare

Upgrade pentru laptop | Mentenanta Laptop | Reparatii Placa de baza laptop | Pick-Up&Return Gratuit

Laptopurile Toshiba, fiind destul de complexe, necesita servicii specializate foarte importante pentru a le mentine in stare buna de functionare.

Pentru a remedia problemele unui laptop TOSHIBA defect, va recomandam sa apelati la serviciile noastre, OnLaptop. Pentru a mentine laptopul intr-o stare optima de functionare, este recomandat sa il curatati periodic, indepartand praful si murdaria, precum si sa schimbati pasta termoconductoare de pe procesor si placa video. Aceste masuri vor reduce riscul de supraincalzire si va vor permite sa va mentineti laptopul intr-o stare excelenta.

Indiferent de problemele hardware sau software ale laptopului dvs., echipa noastra este pregatita sa ofere un diagnostic gratuit si precis pentru a remedia laptopul. Utilizam echipamente de ultima generatie pentru a realiza cu succes si precizie orice tip de reparatie pentru laptopurile TOSHIBA.


Service laptop Toshiba

IMPORTATOR DE PIESE PENTRU LAPTOP TOSHIBA

Dispunem de o gama larga de piese pentru reparatii laptop TOSHIBA

Daca laptopul tau intampina dificultati in functionare, este momentul sa iei masuri! Echipa noastra de tehnicieni experimentati este aici sa-ti ofere servicii de reparare, optimizare si upgrade pentru laptopul tau TOSHIBA.

Prin intermediul unui upgrade personalizat, laptopul tau va atinge performante maxime, asigurandu-se ca se misca fluid si iti satisface in totalitate nevoile.

La OnLaptop, punem la dispozitie servicii de upgrade adaptate nevoilor tale si ale laptopului tau, pentru a-l aduce la capacitatea sa maxima de functionare.

Indiferent de piesa de care ai nevoie, fie ca este vorba despre o memorie RAM suplimentara sau un nou SSD, care ofera o capacitate de stocare si o viteza superioara, te afli in locul potrivit.

In cazul in care nu esti sigur ce anume are nevoie laptopul tau pentru a functiona corect, nu-ti face griji! Echipa noastra ofera servicii de diagnosticare gratuita si vine cu sugestii de upgrade pentru laptopul tau, astfel incat acesta sa se comporte ca unul nou.

Display Laptop, Tastaturi Laptop, Incarcator Laptop, Carcase Laptop, Touchscreen Laptop, Memorii Ram Laptop, HDD Laptop, SSD Laptop, Accesorii pentru laptopuri TOSHIBA

Fiecare problema cu laptopul tau are o solutie adecvata. Echipa noastra de tehnicieni experimentati lucreaza cu atentie si precizie pentru a repara dispozitivul tau in cel mai scurt timp posibil. Ne dedicam oferirii unor servicii de calitate superioara, astfel incat sa poti redobandi functionalitatea completa a laptopului tau si sa te bucuri din nou de el


SERVICE LAPTOP TOSHIBA - REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Laptopul tau TOSHIBA se misca greu?

Daca laptopul tau se misca greu, este timpul sa iei masuri!

Echipa noastra de tehnicieni experimentati este aici pentru a-ti oferi servicii de reparare, optimizare si upgrade pentru laptopul TOSHIBA.

Prin intermediul unui upgrade laptop, vei obtine performante maxime, astfel incat laptopul tau se va misca fluid si va satisface toate nevoile tale.

Noi oferim servicii de upgrade personalizate, adaptate nevoilor tale si ale laptopului tau, pentru a-l face sa functioneze la capacitate maxima.

Indiferent de piesa de care ai nevoie, fie ca este vorba de o memorie RAM suplimentara sau de un nou SSD care iti ofera o capacitate de stocare si o viteza mai buna, esti in locul potrivit.

Daca nu stii exact de ce ai nevoie pentru ca laptopul tau sa functioneze corect, nu-ti face griji! Echipa noastra ofera diagnosticare gratuita si vine cu sugestii de upgrade pentru laptopul tau, astfel incat acesta sa se comporte ca unul nou.

La service-ul OnLaptop beneficiezi de servicii de reparare, upgrade si optimizare pentru laptopul TOSHIBA, oferite de tehnicieni specializati, care lucreaza cu atentie si precizie.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.
REPARATII LAPTOP TOSHIBA RAPIDE EFECTUATE DE PROFESIONISTI

Asiguram reparatii pentru laptopurile TOSHIBA in cel mai scurt timp

Intelegem ca timpul este o resursa importanta pentru tine, de aceea noi iti asiguram reparatii rapide efectuate intr-un mod profesionist pentru laptopurile TOSHIBA. Majoritatea reparatiilor sunt efectuate in aceeasi zi in functie de gravitatea problemei si stocul pieselor ce necesita inlocuire.REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

DIAGNOSTICARE SI RIDICARE LAPTOP DE ACASA GRATUIT

Oferim diagnosticare pentru reparatii laptop TOSHIBA si ridicarea laptopul de acasa gratuit!

In cadrul serviciilor noastre, oferim diagnosticare gratuita a laptopurilor TOSHIBA, precum si serviciul de ridicare a laptopului. Cu serviciul nostru OnLaptop Pickup, poti trimite laptopul in service direct online, fara a fi necesara prezenta ta fizica. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de trimitere a laptopului in service!

Avand o echipa specializata in laptopurile TOSHIBA, suntem pregatiti sa diagnosticam si sa remediem orice problema, fie ca este vorba de hardware, software sau interventii la nivelul placii de baza. Ne asiguram ca procesul de reparatie al laptopului tau se desfasoara intr-o comunicare transparenta cu tine. Vei fi informat cu privire la stadiul reparatiei si vei primi detalii despre costuri si estimarea timpului necesar finalizarii reparatiei.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Laptop Toshiba - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - Service Laptop Toshiba specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii poti face la noi?

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop din Sectorul 2, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unui laptop Toshiba?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Toshiba?

  Reparatii laptop in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.

Toshiba dezvolta tehnologie laptop pentru toate categoriile de performanta

Putem diagnostica și rezolva toate problemele audio ale laptopurilor Toshiba. Suntem o echipa de ingineri cu expertiza solida, aparatura si instrumentar profesional, inclusiv rabdarea necesara sa intervenim cu atentie deosebita pentru circuite electronice. Serviciile noastre de reparatii cuprind garantie completa, astfel poti fi sigur ca laptop-ul tau va fi pe maini bune.


Te poți baza pe noi când vine vorba de reparații laptop Toshiba pentru majoritatea modelelor disponibile.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.