Service laptop ToshibaService laptop Toshiba
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

ITI MULTUMIM CA AI ALES ONLAPTOP PENTRU REPARATII LAPTOP TOSHIBA!

SERVICE LAPTOP TOSHIBA

Performanta unui laptop Toshiba este o prioritate pentru noi

Suntem unul dintre cele mai bune centre de reparații pentru laptopuri din Bucuresti. Oferim servicii de reparații de calitate, fiabile și accesibile pentru toate modelele de laptop Toshiba. Avem o echipă de tehnicieni instruiți și experimentați care asigură servicii de reparații garantate.


Pentru activitatea noastra de service de reparatii, considerăm că suportul, satisfacția și feedback-ul clienților reprezintă un element esențial al efortului nostru general de lucru.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

Piese de schimb 100% compatibile laptop Toshiba

Inventarul de piese OnLaptop cuprinde componente vitale de reparație și înlocuire, alaturi de accesorii. Suntem mereu la curent cu noile tehnologii si metode de reparatie, si mentinem pe stoc un index cuprinzator de piese si accesorii Toshiba. Daca nu gasesti o piesa pe stoc, putem comanda de la furnizor in functie de serie si alte detalii de fabricatie. Oferim clienților noștri cel mai bun upgrade posibil disponibil pentru laptop Toshiba pentru o performanță superioara.

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Suntem foarte abili in materie de reparatii

Serviciul nostru este bazat pe interventii si proceduri bine puse la punct, testari de fiabilitate, reparatii realizate in conformitate cu norme de specialitate. Lucram cu atentie pentru siguranta persoanei in utilizare. Oferim o garantie completa pentru serviciile prestate si lucram exclusiv cu personal calificat si piese originale.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Reparații Toshiba care asigură functionare optima

Cunoastem sistemele de functionare laptop Toshiba din toate punctele de vedere, hardware si software. Suntem o echipa de reparatori specializati pentru tehnologie laptop, avem un inventar foarte divers de piese și accesorii, compatibile cu toate modelele de laptop Toshiba, pentru a repara probleme rapid și eficient, cu rezultate impresionante.

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Avem solutii pentru toate probleme software si hardware laptop Toshiba

Problemele obișnuite cu care se confruntă majoritatea utilizatorilor de laptop Toshiba sunt software sau hardware, iar un diagnostic profesional ne spune exact cum trebuie sa intervenim. Daca ai un laptop care functioneaza din ce in ce mai greu, este posibil infectat cu virus, malware sau adware. Putem remedia problemele legate de software sau de hardware, actualizăm sistemul de operare, salvam si recuperam datele, te scutim de cheltuieli suplimentare prin interventii eficiente.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop Toshiba ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Toshiba ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau Toshiba.

 • Cat costa reparatia unui laptop Toshiba ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Toshiba dezvolta tehnologie laptop pentru toate categoriile de performanta

Putem diagnostica și rezolva toate problemele audio ale laptopurilor Toshiba. Suntem o echipa de ingineri cu expertiza solida, aparatura si instrumentar profesional, inclusiv rabdarea necesara sa intervenim cu atentie deosebita pentru circuite electronice. Serviciile noastre de reparatii cuprind garantie completa, astfel poti fi sigur ca laptop-ul tau va fi pe maini bune.


Te poți baza pe noi când vine vorba de reparații laptop Toshiba pentru majoritatea modelelor disponibile.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.