Service laptop MSIService laptop MSI
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

ITI MULTUMIM CA AI ALES ONLAPTOP PENTRU REPARATII LAPTOP MSI!

SERVICE LAPTOP MSI

Daca ai probleme cu un laptop MSI, ai ajuns unde trebuie.

Suntem un centru de reparatii cu specializare in tehnologie laptop. Lucram cu instrumente si aparatura profesionala, iar echipa de ingineri are experienta in orice tip de interventie tehnica pentru dispozitive MSI, am lucrat cu majoritatea modelelor de laptop. Cunoastem problemele si defectele generale sau particulare pe care le poti intampina cu un laptop MSI, avem solutii pentru toate.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

Piese de schimb originale pentru compatibilitate optima

Inventarul de piese OnLaptop Service Center cuprinde majoritatea pieselor utile pentru reparatii sau inlocuiri comune. Daca o piesa nu este pe stoc, lucram cu furnizori autorizati care ne livreaza piesa în functie de seria si modelul de fabricatie. MSI sunt un producator cu reputatie buna in materie de calitate a pieselor, iar sistemele sunt construite pentru rezistentan in timp, inclusiv upgrade.

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Suntem ingineri electronisti foarte meticulosi, te poti baza pe noi..

Am stabilit un standard de calitate in prestarea unei interventii tehnice pentru sisteme laptop, dispozitive destul de sensibile. Suntem atenti la detalii si lucram cu grija exceptionala pentru fiecare laptop din service, punem accent pe diagnostic pentru a gasi solutii eficiente de reparatie, ne bazam pe testare repetata pentru a garanta o reparatie corecta. Siguranta in utilizare este mereu pe primul loc, apoi putem vorbi despre performante tehnice.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Reparatii inteligente si eficiente pentru laptop MSI

Producatorul MSI este recunoscut pentru constructia unor laptop-uri foarte fiabile, insa problemele comune sunt datorate failibilitatii materialelor sub diferite tipuri de conditii de utilizare. Avem experienta cu sisteme MSI pentru toate categoriile de configuratii si performante – gaming, business sau divertisment. Identificam problema, intervenim cu atentie, testam de doua ori, apoi livram un laptop mai bun ca din fabrica.


DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Un diagnostic specializat ne va evidentia solutia optima de reparare

Fiecare laptop întâmpină o problemă mai mică sau mai mare, în funcție construcție, piese și de modul de utilizare. Defectiunea tehnica este un rezultatul unui lant cauzal, astfel analizam efectele pentru a determina sursele problemei. Avem expertiza sa rezolvam toate tipurile de interventii tehnice – reparatii, inlocuiri de piese, curatare, upgrade de sistem, mentenanta hardware si software.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop MSI ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop MSI ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau MSI.

 • Cat costa reparatia unui laptop MSI ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Am lucrat pentru majoritatea modelelor de laptop MSI

Micro-Star International (MSI) este un brand bine cunoscut pe piata de laptop. Produc sisteme puternice, durabile, fiabile și ușor de actualizat. In functie de performantele si modelul unui laptop, este posibil sa intervina anumite probleme si defectiune tipice, dar totul poate fi rezolvat in service. Asiguram garantie pentru serviciile de reparatie laptop MSI, suntem o echipa de ingineri cu experienta si know-how.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.