Service laptop Apple MacBookService laptop Apple MacBook
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Apple
ITI MULTUMIM CA AI ALES ONLAPTOP PENTRU REPARATII LAPTOP APPLE!

SERVICE LAPTOP APPLE MacBook

Ai un MacBook foarte elegant si performant care nu mai functioneaza?

MacBook-ul de la Apple este unul dintre cele mai populare laptopuri din lume, in ciuda pretului nu tocmai mic. Fiabile, performante si bine construite, aceste laptopuri sunt folosite de zeci de milioane de oameni din intreaga lume. Din pacate, oricat de bine ar fi construite, nu sunt indestructibile. Dupa un anumit timp de utilizare, orice MacBook poate sa aiba probleme.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

Apple MacBook

Lucram cu piese de schimb 100% compatibile pentru reparatii laptop Apple MacBook

Experienta in sisteme Apple ne ajuta cand vine vorba de inlocuiri de piese sau reparatia pieselor, este dobandita in timp si cu rabdare. Am adunat un inventar major de piese de schimb pentru Apple, insa daca nu avem o anumita piesa pe stoc, o putem comanda de la furnizor pe baza unei serii speciale. Actualizam mereu stocul de piese pentru orice eventualitate, esti pe maini sigure.

Suntem specializați în diagnostic și rezolvarea problemelor hardware si software pentru laptop Apple. Avem o echipă de tehnicieni cu experienta in tehnologie Apple si MacOS, ne bazam pe cunoștințe tehnice solide de reparație si putem fi de ajutor pentru toate tipurile de sisteme laptop MacBook.

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

MacBook-ul tau este pe maini bune.

Sistemele laptop Apple sunt gandite un pic diferit fata de sistemele Windows, trebuie operate specific chiar daca servesc acelorasi functii. Serviciul nostru de reparatie urmareste proceduri testate pentru toate tipurile de interventii software sau hardware, iar garantia este completa. Echipa noastra este formata din ingineri cu experienta in dispozitive Apple si utilizam doar piese originale.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Asiguram service si solutii salvatoare pentru sisteme laptop Apple MacBook

MacBook-urile (și MacBook Pro) au fost întotdeauna standardul de aur (sau aluminiu?) pentru laptopuri - fiabile, bine proiectate și de lungă durată, dar problemele care apar cu un laptop Apple pot fi nenumarate. Primim in service persoane care pierd timp prețios de lucru datorita unor probleme care par ca nu se mai rezolva. Am gandit o serie de servicii care pot solutiona defectiuni universale sau particulare cu sistemul tau Apple.


DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Putem gasi solutii pentru orice problema poti avea cu un laptop Apple

Avem experienta de peste un deceniu in proceduri de service, iar tehnologia Apple poate fi vulnerabila ca orice alt sistem. Inainte de orice interventie, trebuie sa facem un diagnostic in detaliu. Urmarim indiciile si simptomele clasice pentru a identifica problemele corelate, apoi putem recomanda reparatii, inlocuiri de piese, operatiuni de curatare sau mentenanta hardware si software, inclusiv upgrade de sistem.

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

DIAGNOSTIC LAPTOP

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop APPLE ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop Apple?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau Apple.

 • Cat costa reparatia unui laptop Apple ?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

Apple sunt un producator major de tehnologie laptop.

Compania produce sisteme performante pentru toate tipurile de utilizatori. Sunt recunoscuti pentru calitatea constructiei tehnice si inteligenta sistemelor de operare. Datorita uzurii in timp si a lucrului intens, ori din pura intamplare, vei intampina o defectiune cu sistemul tau, dar nu e capat de lume, se poate rezolva.


Suntem de mare ajutor pentru toate modelele de laptop Apple.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.