Iti multumim ca ai ales OnLaptop pentru reparatii laptop Apple!

SERVICE LAPTOP APPLE

Ai un MacBook foarte elegant si performant care nu mai functioneaza?

Suntem specializați în diagnostic și rezolvarea problemelor hardware si software pentru laptop Apple. Avem o echipă de tehnicieni cu experienta in tehnologie Apple si MacOS, ne bazam pe cunoștințe tehnice solide de reparație si putem fi de ajutor pentru toate tipurile de sisteme laptop MacBook.

 

Vorbim de o problema simpla sau una complicata?

Putem gasi solutii pentru orice problema poti avea cu un laptop Apple

Avem experienta de peste un deceniu in proceduri de service, iar tehnologia Apple poate fi vulnerabila ca orice alt sistem. Inainte de orice interventie, trebuie sa facem un diagnostic in detaliu. Urmarim indiciile si simptomele clasice pentru a identifica problemele corelate, apoi putem recomanda reparatii, inlocuiri de piese, operatiuni de curatare sau mentenanta hardware si software, inclusiv upgrade de sistem.

Asiguram reparatii salvatoare pentru sisteme laptop Apple

MacBook-urile (și MacBook Pro) au fost întotdeauna standardul de aur (sau aluminiu?) pentru laptopuri - fiabile, bine proiectate și de lungă durată, dar problemele care apar cu un laptop Apple pot fi nenumarate. Primim in service persoane care pierd timp prețios de lucru datorita unor probleme care par ca nu se mai rezolva. Am gandit o serie de servicii care pot solutiona defectiuni universale sau particulare cu sistemul tau Apple.

 1. Upgrade laptop
  Upgrade laptop
  Rating:
  100% of 100
  150,00 RON
 2. BGA Reballing
  BGA Reballing
  Rating:
  100% of 100
  350,00 RON

Lucram cu piese originale Apple pentru compatibilitate optima

Experienta in sisteme Apple ne ajuta cand vine vorba de inlocuiri de piese sau reparatia pieselor, este dobandita in timp si cu rabdare. Am adunat un inventar major de piese de schimb pentru Apple, insa daca nu avem o anumita piesa pe stoc, o putem comanda de la furnizor pe baza unei serii speciale. Actualizam mereu stocul de piese pentru orice eventualitate, esti pe maini sigure.

Service laptop Apple


MacBook-ul tau este pe maini bune.

Sistemele laptop Apple sunt gandite un pic diferit fata de sistemele Windows, trebuie operate specific chiar daca servesc acelorasi functii. Serviciul nostru de reparatie urmareste proceduri testate pentru toate tipurile de interventii software sau hardware, iar garantia este completa. Echipa noastra este formata din ingineri cu experienta in dispozitive Apple si utilizam doar piese originale.

@media (min-width: 1024px) .columns .column.main { max-width: 100%; float: left; width: 100%; }

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de ingineri cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day

PIESE DE SCHIMB 100% ORIGINALE ȘI COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese de reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă de la furnizorul autorizat.

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Timp de diagnostic rapid pentru identificarea celor mai bune soluții de service. Anumite probleme complexe necesită timp suplimentar de diagnostic.

 
Service laptop Apple

Apple sunt un producator major de tehnologie laptop

Compania produce sisteme performante pentru toate tipurile de utilizatori. Sunt recunoscuti pentru calitatea constructiei tehnice si inteligenta sistemelor de operare. Datorita uzurii in timp si a lucrului intens, ori din pura intamplare, vei intampina o defectiune cu sistemul tau, dar nu e capat de lume, se poate rezolva.

Suntem de mare ajutor pentru toate modelele de laptop Apple.


Reparam orice model de laptop de la toti producatorii

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.