5 sfaturi utile ca sa protejezi mai bine display-ul de laptop

5 sfaturi utile ca sa protejezi mai bine display-ul de laptop

In ultima perioada am observat o multime de clienti care vin in service cu ecranul de laptop spart. Unele laptopuri au fost scapate pe jos, pe altele s-a calcat din greseala, altele au cazut de pe masa sau de pe acoperisul masinii.

Este incredibil cum se pot intampla unele accidente. Si daca aveti impresia ca nu vi se poate intampla tocmai dumneavoastra, ar trebui sa va ganditi de doua ori. Tindem sa folosim laptopurile peste tot, asa ca ele devin extrem de supuse riscurilor de cadere si soc.

Iata mai departe cateva sfaturi menite sa va ajute sa pastrati ecranul laptopului intreg si nevatamat.

5 sfaturi utile ca sa protejezi mai bine display-ul5 sfaturi utile ca sa protejezi mai bine display-ul

1. Nu puneti niciodata laptopul pe jos (pe podea). Nici daca se intampla sa lucrati pe o perna, jos. Dupa ce ati terminat, asezati-l pe masa. Daca va grabiti sa deschideti usa, va luati cu alte lucruri si ati lasati laptopul pe jos exista riscul ca din greseala dumneavoastra sau altcineva (copil, caine) sa calce pe el. Credeti ca un caine nu este atat de greu incat sa va sparga ecranul de laptop daca se aseaza pe el? Ba da, este posibil.

2. Asezati intotdeauna laptopul pe o suprafata plana si stabila.

3. Nu puneti nimic greu pe laptop cand capacul este inchis. Nici macar carti sau reviste.

4. Nu puneti laptopul intr-o geanta alaturi de alte lucruri - cum ar fi de exemplu chei, carti, jucarii, incarcator sau orice altceva. Daca folositi o geanta de laptop, incarcatorul ar trebui sa aiba un buzunar separat sau un locas separat.

5. Cand nu folositi laptopul, obisnuiti-va sa inchideti capacul. Nu-l lasati niciodata cu capacul deschis daca nu lucrati la el. Daca se intampla sa cada, atunci socul va avea un impact mai mic asupra lui decat daca ar fi deschis.

6. Niciodata nu lasati stick usb sau alt obiect mic (pix, creion, telefon, chei) pe tastatura laptopului. Fara sa va dati seama puteti inchide capacul uitand ca ati lasati acolo acel obiect. Automat ecranul va avea de suferit din cauza impactului.

Tineti minte intotdeauna ca laptopul este un echipament fragil si este bine sa fiti atent la el. E suficienta o cadere mica sau un impact minor pentru ca ecranul sa se sparga.

Displayurile noi sunt destul de scumpe, de aceea se merita sa incercati sa fiti mai atent cu laptopul dumneavoastra si sa evitati accidentele de acest fel.

Pentru reparatii display contactati-ne cu incredere. Avem preturi avantajoase pentru schimbare display si montare.