Cel mai bun antivirus pentru Windows 10

Cel mai bun antivirus pentru Windows 10

Windows Defender este antivirusul implicit al sistemului de operare Windows 10 si este destul de dificil sa ne pronuntam daca acesta este suficient sau nu pentru o protectie riguroasa. Este dificil sa ne pronuntam pentru ca nevoile si tolerantele utilizatorilor sunt usor diferite.

Totusi vom enumera cateva solutii antivirus pe care noi le consideram a fi cele mai bune.

1. Daca doriti cea mai buna protectie absoluta atunci va trebui sa platiti pentru ea. Kaspersky este in mod constant clasat in topul celor mai bune antivirusuri, lucru demonstrat in mai multe verificari si teste. Are o interfata usoara, simplu de utilizat si de inteles. Deci daca doriti cea mai buna protectie pentru laptopul dumneavoastra, nu mai ezitati.

https://www.kaspersky.ro/https://www.kaspersky.ro/

2. Daca doriti cea mai buna protectie GRATUITA atunci va recomandam Avira. Avira Free Antivirus ofera in prezent cel mai bun echilibru intre protectie si non-intruzivitate. In mod constant este pozitionat in topul celor mai bune antivirusuri gratuite si atata vreme cat debifati Ask Toolbar in timpul instalarii, dezinstalati extensia de browser si nu va deranjeaza ferestrele de pop-up care rasar din cand in cand, Avira ramane cel mai intruziv antivirus gratuit.

3. Daca doriti cea mai invaziva protectie atunci mergeti pe mana lui Windows Defender. Acesta nu va influnteaza sa instalati ceva ce nu va doriti si nu va deranjeaza niciodata cu reclame si oferte. Daca va pasa mai mult de intrusivitate decat de protectia perfecta, atunci Windows Defender este o optiune decenta.

Windows Defender se va dezactiva automat daca instalati un antivirus de la o terta parte si apoi se va reactiva din nou daca dezinstalati antivirusul respectiv. Este conceput astfel incat sa nu fie deranjant, ci cat mai subtil.

Retineti ca orice antivirus ati alege, niciunul nu va poate oferi protectie completa. Daca descarcati si executati programe nepotrivite, veti avea probleme la un moment dat. O buna igiena a securitatii este la fel de importanta, dar nu mai importanta decat rularea unui antivirus. Prin urmare nu folositi acest lucru ca o scuza pentru a fi iresponsabil.