Cum poti afla retelele gratuite de internet de pe aeroporturi si parolele lor

Cum poti afla retelele gratuite de internet de pe aeroporturi si parolele lor

Persoanele care calatoresc cu avionul si care vor sa-si crute traficul de date de pe telenul mobil in timp ce asteapta prin aeroporturi au la dispozitie mai multe aplicatii in care sunt trecute o parte dintre retelele gratuite de wi-fi de pe aeroporturile lumii si parolele cu care te poti conecta la ele.

 

 

Informatiile din acest gen de aplicatii sunt inscrise de catre utilizatori, astfel, datele sunt updatate continuu prin introducerea de noi parole fix de cei care o folosesc, pe modelul Waze.

O astfel de aplicatie, WiFox, are informatii despre retelele din 350 de aeroporturi ale lumii. Utilizatorii pot folosi aplicatia in modul harta, unde pot selecta fiecare Wi-Fi care apare. De acolo pot copia parola de acces, conform descrierii aplicatiei.

 

Cum poti afla retelele gratuite de internet de pe aeroporturi si parolele lor

 

De asemenea, utilizatorii pot adauga noi hotspot-uri de pe aeroporturi. Acestea sunt trimise catre foXnoMad, dezvoltatorul aplicatiei, pentru verificare si aprobare. Dupa ce primesc unda verde, retelele nou-adaugate apar pe harta pentru ceilalti utilizatori. Dezvoltatorul spune ca aplicatia WiFox este updatata continuu de catre turisti, piloti si alti utilizatori. Acestia trimit datele fie in aplicatie, fie pe site, fie catre conturile de Facebook si Twitter ale dezvoltatorului. De asemenea, WiFox sustine ca protejeaza utilizatorii care stau pe retelele Wi-Fi gratuit prezentându-le numele exact al acestora, astfel incât sa nu intre pe retele-capcana sau malitioase.

 

 

Aceasta nu este singura aplicatie de acest gen. In magazinele online se mai gasesc aplicatii similare, precum , WiFly, WIFI Passwords From Airports, WiFi Map, Free Internet Wifi Connect etc.