Cum sa descarcati muzica de pe Spotify

Cum sa descarcati muzica de pe Spotify

Spotify este unul dintre cele mai mari servicii de streaming din lume si nu numai ca va permite sa ascultati milioane de melodii online, de asemenea, va permite sa descarcati muzica pentru ascultare offline. Acest serviciu este disponibil Spotify clientilor premium pentru 4,99 EUR pe luna, iar aplicatia este disponibila pe iOS, Android, Mac si PC.

Cum sa descarcati muzica: Descarcati Spotify si obtineti Spotify Premium

Daca doriti sa descarcati Spotify, puteti sa o faceti gratuit de pe site-ul lor. Alternativ, il puteti gasi gratuit in Magazin Play daca sunteti pe Android sau in App Store, daca aveti un dispozitiv iOS.

Odata ce ati descarcat aplicatia / ati instalat programul, aveti posibilitatea sa utilizati gratuit Spotify. Cu toate acestea, daca doriti sa descarcati din punct de vedere legal muzica de pe Spotify, trebuie sa va abonati la Spotify Premium. Puteti incerca serviciul gratuit timp de 30 de zile si apoi incepeti sa platiti taxa de abonament de 4,99 EUR pe luna.

Cum sa descarcati muzica de pe SpotifyCum sa descarcati muzica de pe Spotify

Cum se descarca muzica: Asculta offline pe desktop

Pe calculatorul dvs. Windows sau Mac, conectati-va la contul dvs. si navigati la playlisturile dvs.

Daca nu ati adaugat inca muzica, gasiti pur si simplu cateva melodii care va plac si faceti click dreapta pe ele pentru a le adauga in biblioteca sau pe lista de redare. Alternativ, apasati pe cele trei mici puncte de langa partea dreapta a cantecului, pentru a avea posibilitatea sa il adaugati.

Cum sa descarcati muzica de pe SpotifyCum sa descarcati muzica de pe Spotify

Navigati la playlisturile dvs. si veti putea vedea un buton de comutare pentru a asculta cantecele offline: "Disponibil offline".

Dupa ce comutati optiunea, Spotify va pune aceste melodii la dispozitie offline, unde va descarca melodiile pe computer si va va permite sa le ascultati ori de cate ori doriti. Veti putea vedea melodiile descarcate cu un simbol circular ce indica procesul de descarcare. Odata terminata, va fi inlocuita de o sageata verde orientata in jos.

In cele din urma, daca doriti sa fortati Spotify sa mearga offline, navigati la Fisier in partea stanga sus a programului si faceti click pe optiunea "Mod Offline".

Cum se descarca muzica: Asculta offline pe iOS sau Android

Dupa ce ati descarcat aplicatia, asigurati-va ca sunteti conectat (a) la internet.

In cadrul aplicatiei, navigati la o melodie care va place sau un album si veti vedea optiunea "Descarcati" in partea de sus a listei de redare. Odata ce ati selectat optiunea, veti putea sa descarcati melodiile.

Amintiti-va ca veti avea nevoie de Spotify Premium pentru acest serviciu si ca veti avea initial nevoie de conectivitate la internet. Daca utilizati serviciul prin intermediul datelor mobile, asigurati-va ca aveti suficiente date pentru a va sustine descarcarile.

Cum sa descarcati muzica de pe SpotifyCum sa descarcati muzica de pe Spotify

Odata ce ati descarcat melodiile pe care doriti sa le ascultati offline, puteti activa modul Offline prin navigarea la setarile dvs., care se gasesc in meniul din stanga.

Schimbati optiunea "Offline" din partea de sus a meniului de setari si veti putea apoi sa ascultati melodiile descarcate, indiferent daca sunteti conectat (a) la internet sau nu.

Retineti ca descarcarea melodiilor poate utiliza o cantitate mare de spatiu de stocare al telefonului smartphone, astfel asigurati-va ca aveti suficient spatiu inainte de a descarca mai multe albume.

Cum sa descarcati muzica de pe Spotify Cum sa descarcati muzica de pe Spotify