Probleme cu mufa de alimentare a laptopului

Probleme cu mufa de alimentare a laptopului

Aveti un laptop cu probleme pe partea de mufa de alimentare? Informatiile prezentate in continuare va pot ajuta sa gasiti solutii pentru aceasta problema cu care va confruntati. Suntem onlaptop- service laptopuri cu sediu in Bucuresti si efectuam reparatii pentru utilizatorii din toate zonele capitalei, ba chiar si din imprejurimi.

Cum se strica mufa de alimentare de pe un laptop?

Anumite mufe de alimentare de la laptop se defecteaza in urma utilizarii normale - nu inseamna ca faceti dumneavoastra ceva rau, ci pur si simplu se intampla. Dupa un an sau doi de utilizare, piesele pur si simplu ajung sa "se uzeze|" de la sine - lucrul acesta este valabil mai ales pe anumite modele de calitate mai slaba. Laptopurile durabile semnate de cele mai cunoscute branduri si de calitate superioara se confrunta cu astfel de probleme mult mai rar.

O alta situatie care duce la defectarea mufei de alimentare este atunci cand laptopul este scapat pe jos in mod accidental iar cablul de la mufa de alimentare se smulge pur si simplu. Apoi zilnic utilizatorii sau animalele lor de companie sau aspiratoarele ajung sa dea accidental pentru un incarcator conectat la priza si la laptop. Va imaginati ce urmeaza: mufa de alimentare are de suferit si se poate rupe de la locul sau.

Daca mutati laptopul foarte des dintr-o parte in alta se poate intampla sa aveti probleme cu mufa de alimentare la un moment dat. Lucrul acesta se intampla mai ales atunci cand conectati si deconectati prea des conectorul de la mufa de alimentare. Aceasta ajunge sa se uzeze prea mult.

Daca laptopul cade pe jos, mufa de alimentare poate fi "impinsa" in interior. Laptopurile Mac se pot defecta din cauza acestei problele. Mac-urile au un conector magnetic intre adaptor si laptop astfel incat acesta sa se poate extrage cat mai usor si firesc, evitand astfel ruperea mufei. Insa problemele pot aparea daca stecherul este impins in laptop - asta se intampla cand un laptop cade de pe canapea sau de pe o masa si aterizeaza exact pe conectorul de alimentare. Apple a denumit acest conector de alimentare MagSafe iar MacBook-urile au fost echipate cu o astfel de mufa de alimentare inca din 2006.

Daca aveti intrebari cu privire la probleme service laptopuri va rugam sa accesati site-ul nostru www.onlaptop.ro, unde veti gasi informatii relevante privind probleme frecvente. Tehnicienii nostri cu experienta va stau la dispozitie.Produse recomandate