Setari internet Orange - Configureaza internetul ca un profesionist!

Setari internet Orange - Configureaza internetul ca un profesionist!

Setarile sunt general valabile asa ca pot fi utilizate pentru orice smartphone sau telefon disponibil pe piata.Orange iti ofera posibilitatea de a seta automat telefonul pentru acces internet, mesaje multimedia si e-mail folosind un formular de pe site-ul lor.  

Poti configura manual setarile internet Orange urmand pasii de de mai jos.

Pasi de urmat pentru cartele PrePay sau abonamente de voce:

Acceseaza meniul Setari al telefonului La sectiunea Conexiuni selecteaza Retele mobile pentru telefoane cu Android; Setari – Conexiune celulara – Retea celulara date pentru iPhone.

Setari internet orange

Setari internet orange

Daca dispozitivul este dual-SIM, selectati cartela SIM specifica apoi apasati pe Numele punctelor de acces Daca in lista nu este o optiune specifica operatorului folosit atunci apasati pe semnul + (Plus) din partea dreapta-sus. La nume serviciu completati Orange sau orice alt nume usor de identificat La APN introduceti net La Proxy nu completati nimic La Port nu completati nimic La Nume utilizator nu completati nimic La Parola nu completati nimic La MCC (codul tarii de provenienta a operatorului mobil (MCC: Mobile Country Code)) introduceti 226 La MNC (odul retelei mobile al tarii MCC (MNC: Mobile Network Code)) introduceti 10 .

Pasi de urmat daca folositi o optiune Wap Unlimitted sau internet pentru abonamentele de date

La nume serviciu completati Orange sau orice alt nume usor de identificat La APN introduceti wap. La Proxy introduceti 62.217.247.252 La Port introduceti 8799 La Nume utilizator introduceti wap La Parola introduceti wap La MCC introduceti 226 La MNC introduceti 10