Singur Acasa: Repari un laptop cu carcasa crapata

Singur Acasa: Repari un laptop cu carcasa crapata

Atunci cand din neatentie scapati laptopul din mana sau cand il loviti cu un obiect dur in mod accidental carcasa se poate sparge. Plasticul si in general materialele din care sunt construite carcasele de laptop sunt rezistente (anumiti producatori acorda o atentie deosebita alegerii unui material durabil de cea mai buna calitate) dar cu toate acestea ele pot ceda. Carcasa se crapa, iar mai departe sunteti nevoit sa folositi laptopul in aceasta stare, prezentand fisuri. Sau nu!

Din fericire in service-ul nostru oferim solutii eficiente si pentru carcasele crapate de laptop. In functie de situatie putem schimba carcasa laptopului sau doar o parte din elemente pentru a reface exteriorul sau.

Repari un laptop cu carcasa crapata


Va plac provocarile? Iata ce trebuie sa faceti pentru a repara singur acasa o carcasa crapata:

- Daca in urma unui soc sau impact puternic va alegeti cu carcasa sparta ar trebui sa incercati in prima instanta sa inchideti sau sa deschideti echipamentul. Sunt situatii cand carcasa se sparge atat de urat incat capacul de la laptop nu se mai poate inchide bine.

- In cazul in care ati scapat doar cu o usoara fisura si vreti sa incercati sa reparati carcasa pe cont propriu ati putea folosi Superglue sau Picatura. Inainte de aplicarea solutiei de lipit, curatati foarte bine zona de impuritati. Daca nu inlaturati praful riscati ca lipitura sa nu tina.

- Cand aplicati solutia de lipit incepeti dintr-o margine a fisurii si continuati pe toata traiectoria acesteia. Dupa aplicare tineti in continuare pentru cateva secunde cele doua margini apropiate pentru ca solutia de lipit sa-si faca efectul cat mai bine. Apoi nu mai trageti de fisura pentru a verifica daca ati reusit ce v-ati propus. Lasati laptopul asa pentru cel putin o zi.

- Acum in cazul in care crapatura este mai grava si exista un spatiu gol in carcasa pentru ca nu mai gasiti bucatica lipsa, solutia este sa folositi poxilina, un amestec special asemanator cu plastilina. Formati o bila din poxilina si asezati-o in orificiul respectiv. Neteziti bine cu un obiect, iar dupa uscare completa puteti vopsi aceasta zona. Veti fi uimit de rezultat.

Vi se pare prea complicata aceasta procedura sau pur si simplu doriti ajutor din partea unor profesionisti pentru a fi sigur ca operatiunea este realizata in cele mai bune conditii? Atunci va asteptam in service-ul nostru cu solutii complexe in ceea ce priveste reparatia carcasei de laptop - inclusiv inlocuire elemente de carcasa cu montaj gratuit.Produse recomandate