Ştiai că? Windows este acum o aplicație pentru iPhone, iPad, Mac și PC

Ştiai că? Windows este acum o aplicație pentru iPhone, iPad, Mac și PC
  • Microsoft a anunțat o nouă aplicație Windows, care permite utilizatorilor să se conecteze la Windows 365, Azure Virtual Desktop și PC-uri la distanță de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet.

  • Aplicația Windows servește ca un hub pentru serviciile de virtualizare desktop și aplicații Microsoft, similar cu modul în care aplicația Microsoft 365 este o poartă către aplicațiile de productivitate.

  • Aplicația este disponibilă pentru Preview pe Windows, macOS, iOS, iPadOS și browsere web și poate fi accesată printr-un browser web sau instalată din Microsoft Store sau TestFlight. În prezent, necesită un cont Microsoft pentru afaceri sau educație, cu posibilă disponibilitate pe Android în viitor.

 

La evenimentul Ignite 2023, Microsoft a anunțat aplicația Windows pentru iPhone, iPad, Mac și PC. Aplicația numită simplu permite utilizatorilor să se conecteze la Windows 365, Azure Virtual Desktop, Microsoft Dev Box și PC-uri la distanță de oriunde cu o conexiune la internet. Aplicația este acum disponibilă pentru previzualizare publică.

 

Windows este acum o aplicație desktop la distanță pentru alte dispozitive

 

Ştiai că? Windows este acum o aplicație pentru iPhone, iPad, Mac și PC

 

Aplicația Windows este concepută pentru a permite utilizatorilor să acceseze sistemul de operare Microsoft prin diferite mijloace pe diferite dispozitive. Aplicația Windows este un hub pentru serviciile Microsoft de virtualizare desktop și aplicații, cum ar fi Azure Virtual Desktop, Windows 365 și Remote Desktop Services. Vă puteți gândi la fel cum aplicația Microsoft 365 este poarta de acces către toate aplicațiile dvs. de productivitate precum Word, Excel și PowerPoint.

 

Aplicația Windows este disponibilă în Preview pentru Windows, macOS, iOS și iPadOS și pentru browsere web. Înainte de a părăsi Preview, aplicația poate suferi mai multe modificări pentru a deveni o versiune mai bună a ei și pentru a servi mai bine utilizatorii. La momentul scrierii, aplicația nu este disponibilă pe Android, dar acest lucru s-ar putea schimba în viitor.

 

 

Cum să utilizați aplicația Windows pentru a vă conecta la un sistem Windows de la distanță

 

Microsoft a specificat sistemele de operare pe care puteți rula aplicația Windows. Dar, deoarece îl puteți deschide printr-un browser web, puteți deschide aplicația Windows de oriunde, atât timp cât dispozitivul poate rula un browser web modern.

 

Pentru a deschide aplicația Windows într-un browser web, vizitați windows.cloud.microsoft . Puteți instala aplicația Windows din Magazinul Microsoft pentru dispozitivele Windows sau TestFlight pentru dispozitivele Apple. Deocamdată, vă puteți conecta numai cu un cont Microsoft pentru afaceri sau educație. Documentația aplicației Windows detaliază modul în care vă puteți conecta la diferite dispozitive.

 

Ştiai că? Windows este acum o aplicație pentru iPhone, iPad, Mac și PC

 

După instalarea aplicației pe dispozitiv, prima acțiune este să vă conectați la aplicație folosind contul de la serviciu, de la școală sau personal. Este important să rețineți că ar trebui să utilizați contul asociat cu toate PC-urile virtuale pe care doriți să le accesați.

Nu trebuie să instalați niciun alt software. Dar indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, aplicația Windows vă permite să profitați de perifericele și funcțiile de pe dispozitivul local. De exemplu, puteți utiliza mai multe monitoare, webcam, audio, dispozitive de stocare și conexiuni la imprimantă cu sistemul Windows de la distanță. Aplicația acceptă, de asemenea, rezoluții de afișare personalizate, rezoluții de afișare dinamice și scalare.

                                                                                        

Noțiuni introductive cu aplicația Windows

 

Lucrul pe un sistem de operare Windows virtual de oriunde este o dezvoltare naturală pentru o forță de muncă mobilă. Aplicația Windows poate deveni ceva mai bun decât o conexiune desktop la distanță atunci când puteți accesa instrumentele și platformele puternice ale Microsoft prin cloud.