Service GSM Sector 5, Reparatii Telefoane, Servicii GSMService GSM Sector 5, Reparatii Telefoane, Servicii GSM
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Service GSM Sector 5: Reparatii Telefoane Mobile Bucuresti

021 555 94 47

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul Pick-Up & Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU Telefon

La OnLaptop - Service GSM Sector 5 avem o experienta de peste 10 ani in domeniul de reparatii telefoane mobile si iti punem la dispozitie servicii gsm premium pentru reparatii telefoane. Suntem conștienți de importanța pe care o are telefonul tău pentru tine. De aceea, la OnLaptop - Service GSM Sector 5, oferim reparatii pentru orice telefon (reparatii iphone, reparatii samsung, etc), garantând că dispozitivul tău este tratat cu cea mai mare grijă și profesionalism. Indiferent dacă este vorba despre o reparație hardware sau software, fie că este vorba despre o reparație a ecranului spart, înlocuirea bateriei, actualizarea software-ului sau orice altă problemă, ne asigurăm că telefonul tău revine la funcționarea optimă în cel mai scurt timp posibil. Indiferent de problema pe care o întâmpini cu telefonul tău, echipa OnLaptop - Service GSM Sector 5 este aici pentru a te ajuta să o rezolvi. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să îți oferim soluția perfectă pentru telefonul tau.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


5. Reparatie unitate optica pentru consola

Daca consola ta prezinta probleme la unitatea optica, de exemplu poate nu mai citeste DVD-UL cu jocul prefarat poti venii la OnLaptop – Service Reparatii Console din Bucuresti, iar unitatea ta optica va fi reparata sau inlocuita.


6. Reparatie WI-FI sau Bluethoot pentru consola

Ai probleme la de conexiune Wifi sau Bluethoot? Acest lucuru este usor de depistat, fie ai un semnal mai slab la wi-fii, fie conexiunea wi-fi sau bluethoot nu functioneaza deloc. Echipa noastra este specializata in reparatii wifi console, tot ce trebuie sa faci este sa vi in service cu consola ta.


7. Reparatie saun inlocuire ventliator consola

Daca ventiloarele consolei tale au inceput sa fie foarte zgomotoase sau nu mai pornesc deloc noi suntem aici pentru a remedia aceasta problema. Iti recomandam sa nu mai folosesti consola si sa ajungi de urgenta in service deoarece folosirea consolei fara ventilatoare poate duce la o supraincalzire a acesteia.


8. Reparatie sau inlocuire Hard Disk

Daca Hard Disk-ul consolei tale a devenit prea lent sau apar probleme de citire la OnLaptop – Service Reparatii Console si laptop, te putem ajuta oricand cu inlocuirea hard disk-ului. Iti recomandam sa inlocuiesti hard disk-ul consolei tale cu un ssd. La OnLaptop gasesti inclusiv ssd ps5 (Playstation 5)


9. Resoftare Consola

Consola ta are probleme de functionare software sau doresti sa o actualizezi cu cele mai recente versiuni de firmware? Oferim servicii de resoftare console. Echipa noastra de tehnicieni vor realiza resoftarea consolei asigurandu-se ca aceasta functioneaza corect si va beneficia de cele mai recente functionalitati si optimizari.


Oferim reparatii console si ne asiguram ca folosim materiale si piese de inalta calitate pentru asigurarea unei durabilitati si o performanta maxima consolei tale. Suntem dedicati sa iti oferim cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de reparatii console.

Service GSM Sector 5

Service GSM Sector 5 Rapid & Profesional

Service GSM Sector 5: Soluții rapide pentru telefonul tau

Telefon cu display spart

Telefonul nu mai incarca, are probleme cu incarcarea.

Bateria telefonului se descarca rapid

Telefonul nu se mai aude in apeluri sau muzica

Sticla telefonului este sparta

Telefonul nu se mai conecteaza la internet

Telefonul se blocheaza sau merge lent

Camera telefonului nu mai merge

FaceID iphone defect, nu mai citeste

La OnLaptop Service GSM Sectorul 5 din Bucuresti, garantăm soluționarea rapidă a oricărei probleme întâmpinate cu telefonul tău mobil. Indiferent dacă este vorba despre un display spart, o baterie defectă sau alte defecțiuni, cu serviciile noastre rapide și eficiente de reparatii telefoane GSM, poți fi sigur că vei avea dispozitivul înapoi în mâinile tale în cel mai scurt timp posibil! Echipa noastră este pregătită să ofere soluții de reparatii pentru orice marcă de telefon, inclusiv iPhone, Samsung, Huawei și multe altele. La OnLaptop Service GSM Sector 5, ne asigurăm că telefonul tău este întotdeauna în stare perfectă de funcționare.

Inlocuire Display Telefon

Oferim servicii rapide de inlocuire display pentru orice marca de telefon - Reparatii iPhone, Samsung, Huawei și multe altele. Ai un ecran spart? la Service GSM Sector 5 avem solutia!

Reparatii Microfon

Nu te mai auzi in apeluri? Oferim Servicii rapide și profesionale de reparatii microfon telefon indiferent de marca (service reparatii iphone, samsung, huawei, xiaomi, sony, etc).

Inlocuire Mufa Incarcare Telefon

Dacă telefonul tău nu mai încarcă, mufa de încărcare poate fi defectă. la OnLaptop - Service GSM Sector 5 oferim servicii profesionale de înlocuire a mufei de încărcare pentru orice telefon!

Resoftare Telefon

Telefonul tau merge greu sau nu mai primeste actualizari sau ramane blocat in aplicatii? Optimizează performanța telefonului tău cu serviciile noastre de resoftare telefoane.

Schimbare Baterie Telefon

Telefonul tău nu se mai aprinde? Bateria poate fi defectă! Oferim Servicii GSM de schimbare baterie telefon indiferent de marca (Iphone, Samsung, Huawei, etc), readucându-l la viață rapid și eficient

Reparatii Difuzor

Nu mai auzi persoanele din apel? Beneficiază de serviciile noastre de reparatii difuzor pentru a reda claritatea sunetului telefonului tău. Reparatii Telefon in aceeași zi!

Schimbare Sticla Telefon

Service GSM Sector 5 pentru schimbare sticla telefon. Oferim servicii gsm profesionale de schimbare sticla indiferent de marca pentru a-ți readuce telefonul intr-o stare perfecta de functionare!

Reparatii Placa De Baza

Service GSM Sector 5 specializat în reparatii placa de baza telefon. Oferim soluții profesionale pentru a remedia problemele cu placa de baza ale telefonului tău.

Service GSM Sector 5

Soluții Avansate pentru orice problema: Service GSM  Sector 5 Bucuresti

Rămâi conectat cu Service GSM Sector 5

Service GSM Sector 5, din Bucuresti, oferă reparatii telefoane specializate. Indiferent dacă este vorba despre schimbarea bateriei iPhone, rezolvarea problemelor de supraîncălzire sau deblocarea telefonului, suntem aici să vă ajutăm. Lucrăm cu cele mai populare mărci, inclusiv iPhone, Samsung și Huawei, ne asiguram că veți beneficia de reparații corecte și rapide.

Ti-ai resetat telefonul si iti cere contul google dar nu il mai sti? Oferim inclusiv servicii de deblocare telefon indiferent de marca, alaturi de o gama variata de reparatii telefoane hardware sau software. La Service-ul GSM OnLaptop din Bucuresti, Sector 5, avem solutia potrivita cand vine vorba de reparatii gsm!

Utilizăm doar piese de schimb originale pentru a vă asigura durabilitatea și performanța telefonului dumneavoastră. În plus, înțelegem cât de importantă este transparența pentru clienții noștri, așa că vă asigurăm o experiență fără griji.

Service GSM - Reparatii Telefoane Sector 5

Deblocări cod de telefon

Reprogramări software

Deblocări cont de google

Reparatii Telefon Hardware

Servicii GSM in aceeași zi

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.

Intrebari frecvente

 • Localizare Service GSM Sector 5 Reparatii Telefoane - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - Service GSM Sector 5 specializat în reparații telefoane, console, laptopuri, calculatoare all-in-one, și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce telefoane poti repara la Service GSM Sector 5 OnLaptop?

  Pentru ce marca efectuati reparatii telefoane? OnLaptop ofera service gsm pentru reparatii Iphone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola, Toshiba, LG, si orice alta marca.

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop din Bucuresti, Sector 5, poți efectua orice tip de reparații pentru telefoane, console, laptopuri, calculatoare, all-in-one și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, servicii software.

 • Cat costa reparatia unui telefon la Service GSM Sector 5?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă TELEFONUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui telefon?

  Reparatii Telefoane Sector 5 in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Telefoanele care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.