Carcase laptop

Carcase laptop

IT suport & shop

Alege din peste 2000 de elemente de carcasa pentru laptop si vino la noi cu deviceul tau. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Afiseaza 1-30 din 2642 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta
Despre categorie:

Carcase Laptop

Daca esti in cautarea unei carcase laptop trebuie sa sti ca acestea sunt realizate din materiale durabile pentru a putea oferii rezistenta si protectie impotriva socurilor, zgarieturilor sau a altor daune fizice.

Carcasele pentru laptop au un factor important in functionalitatea acestuia deoarece permite racirea eficienta a componentelor prin orificiile special gandite pentru fluxul de aer oferit de ventilatoarele pentru laptop.

Cum imi dau seama daca o carcasa laptop se potriveste laptopului meu?

Carcasele pentru laptop sunt concepute pentru a se potrivi cu modele specifice de laptop, astfel gasirea unei carcase pentru laptop nu este deloc greoaie. Cu siguranta in cadrul categoriei noastre din magazinul online numita  Carcase Laptop gasirea carcasei potrivite pentru laptopul tau va fi simpla de efectuat.

In cazul in care nu reusesti sa identifici carcasa potrivita laptop-ului tau, poti sa ne suni, iar un tehnician te va ajuta in alegerea carcasei, iar daca produsul nu este in stoc acesta poate fi adus pe comanda.

De asemenea, echipa OnLaptop te poate ajuta si cu montaj carcasa laptop, tot ce trebuie sa faci, este sa ajungi in laptop fizic sau sa trimiti laptop-ul in service prin curier.

Intrebari frecvente pentru Carcase Laptop

 • De cate tipuri este carcasa laptop?

  Exista mai multe tipuri de carcase laptop: Palmrest, BottomCase, Cover, Hinge Cover.
  Palmrest – Este carcasa pentru laptop ce sustine si se monteaza peste tastatura si touchpad.
  Bottomcase – Acesta este carcasa pentru laptop ce ofera protectie placii de baza, bateriei si altor componente interioare din carcasa laptop.
  Cover – Partea de sus a laptop-ului pe care este prins display-ul.
  Hinge Cover – Unele modele au o carcasa separata pentru balamalele laptopului, acesta se numeste hinge cover.

 • Care sunt preturile pentru carcase laptop?

  Costul unei Carcase Laptop variaza in functie de tipul acesteia. In majoritatea cazurilor, o carcasa laptop de tip Cover porneste de la 200 lei.

 • Cum intru in poseseia unei carcase laptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE PENTRU A VENI IN SERVICE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).