Carcase laptop

Carcase laptop

Carcase Laptop - Solutii Profesionale pentru laptop

Carcase laptop. Alege din peste 2 000 de modele de elemnte de carcasa pentru laptop sau vino la noi cu notebook-ul tau. Descopera cele mai noi modele de carcase si bucura-te de ofertele noastre avantajoase. Comanda acum orice element de carcasa laptop si bucura-te de livrare rapida si de servicii premium de montaj. Ne vom asigura ca orice problema hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Afiseaza 1-30 din 1034 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta
Despre categorie:

Carcase Laptop

Daca esti in cautarea unei carcase laptop trebuie sa sti ca acestea sunt realizate din materiale durabile pentru a putea oferii rezistenta si protectie impotriva socurilor, zgarieturilor sau a altor daune fizice.

Carcasele pentru laptop au un factor important in functionalitatea acestuia deoarece permite racirea eficienta a componentelor prin orificiile special gandite pentru fluxul de aer oferit de ventilatoarele pentru laptop.

Cum imi dau seama daca o carcasa laptop se potriveste laptopului meu?

Carcasele pentru laptop sunt concepute pentru a se potrivi cu modele specifice de laptop, astfel gasirea unei carcase pentru laptop nu este deloc greoaie. Cu siguranta in cadrul categoriei noastre din magazinul online numita  Carcase Laptop gasirea carcasei potrivite pentru laptopul tau va fi simpla de efectuat.

In cazul in care nu reusesti sa identifici carcasa potrivita laptop-ului tau, poti sa ne suni, iar un tehnician te va ajuta in alegerea carcasei, iar daca produsul nu este in stoc acesta poate fi adus pe comanda.

De asemenea, echipa OnLaptop te poate ajuta si cu montaj carcasa laptop, tot ce trebuie sa faci, este sa ajungi in laptop fizic sau sa trimiti laptop-ul in service prin curier.

Intrebari frecvente pentru Carcase Laptop

 • Localizare Service Reparatii Laptop - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • De cate tipuri este carcasa laptop?

  Exista mai multe tipuri de carcase laptop: Palmrest, BottomCase, Cover, Hinge Cover.
  Palmrest – Este carcasa pentru laptop ce sustine si se monteaza peste tastatura si touchpad.
  Bottomcase – Acesta este carcasa pentru laptop ce ofera protectie placii de baza, bateriei si altor componente interioare din carcasa laptop.
  Cover – Partea de sus a laptop-ului pe care este prins display-ul.
  Hinge Cover – Unele modele au o carcasa separata pentru balamalele laptopului, acesta se numeste hinge cover.

 • Care sunt preturile pentru carcase laptop?

  Costul unei Carcase Laptop variaza in functie de tipul acesteia. In majoritatea cazurilor, o carcasa laptop de tip Cover porneste de la 200 lei.