Reparatii Laptop Sector 4Reparatii Laptop Sector 4
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Reparatii Laptop Sector 4

REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

Daca intampini probleme cu laptopul tau si doresti sa beneficiezi de servicii professionale de reparatii laptop, iti propunem sa apelezi la OnLaptop - Service Laptop Sector 4! Echipa noastra iti ofera solutia ideala pentru problemele hardware sau software ale laptop-ului tau. Aceasta este alcatuita din tehnicieni specializati in oferirea de servicii pentru reparatii laptop sector 4. Iti punem la dispozitie diagnostic gratuity pentru laptopul tau.

Alegand serviciile noastre de reparatii laptop din sector 4, Bucuresti, vei beneficia de cea mai buna solutie pentru rezolvarea tuturor problemeleor cu care tu si si laptopul tau va confruntati.

Indiferent ca ai nevoie de o reparatie complexa la nivel de hardware sau software, echipa noastra are expertiza necesara pentru a gestiona cu succes orice defectiune a laptopului tau, indiferent de complexitatea acesteia.Prin serviciile puse la dispozitie de OnLaptop - Service Laptop Sector 4, iti oferim una dintre cele mai bune solutii pentru remedierea tuturor problemelor pe care dispozitivul tau le are!

Stim cate de important poate fi un laptop pentru cineva tocmai de aceea la OnLaptop majoritatea operatiunilor de reparatie pentru laptop sunt efectuate in aceeasi zi. Alaturi de tehnologia de ultima generatie si experientei pe care tehnicienii nostrii o au iti asiguram o reparatie rapida si perfecta a laptopului tau.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.
LA ONLAPTOP - SERVICE LAPTOP SECTOR 4 ADUCEM UN LAPTOP ÎN PERFECTĂ STARE DE FUNCȚIONARE

Cunoaștem în detaliu și reparăm orice model, tip sau marcă de laptop


Onlaptop – Service Reparatii Laptop Sector 4, Bucuresti este un service premium specializat in reparatii laptop. Echipa noastra detine cunostinte despre aproximativ toate modelele de laptop, indiferent de marca acestora. Astfel, suntem pregatiti sa diagnosticam si sa iti oferim cea mai optima solutie pentru repararea eficienta, coretca si rapida a laptopului tau.


Pe durata reparatiei laptopului tau, poti sta linistit si savura o cafea, deoarece avem o echipa dedicate ce lucreaza cu precizie si o atentie sporita. La OnLaptop folosim piese de inalta calitate, pentru toate reparatiile efectuate. Astfel, laptopul tau va fi inapoiat intr-o stare excelenta.


Pentru a beneficia de serviciile noastre de reparatii laptop, trebuie doar sa ne aduci laptopul pentru a putea fi diagnosticat de catre tehnicienii nostrii. In cazul in care nu poti ajunge personal in service ti-am pregatit varianta de a trimite laptopul in curier. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul nostru de trimitere laptop in service iar de acolo ne ocupam noi.

Orice problema are laptop-ul tau la Service OnLaptop se va rezolva !


Suntem importatori de piese pentru reparatii laptop si avem acces la o gama larga de produse precum: Tastaturi, Baterii, Display-uri, Incarcatoare, Balamale, Mufe de alimentare, Cablui Video LVDS, Placi de baza, Memorii, Cipuri, SSD-URI, HDD-URI, precum si sisteme de operare cu licenta.

Laptop-ul nu porneste

Ecranul laptop-ului are lumina slaba sau deloc

Nu se vede nimic pe display-ul laptop-ului, dar functioneaza daca este conectat la un ecran extern

Display-ul laptop-ului nu porneste

Aveti ecranul laptop-ului spart

Laptop-ul are dungi pe ecran

Placa grafica a laptop-ului este defecta

Laptop-ul se supraincalzeste sau se inchide brusc

Curatare, reparatii sau inlocuire tastatura

Reparatii mufa alimentare laptop Reparatii balamale slabite sau rupte

Reparatii placi de baza la nivel de componente

Reparatie placa video laptop (reballing)

Inlocuire porturi audio, usb, hdmi

Inlocuire display laptop (ecran)

Inlocuire tastaturi laptop

Inlocuire invertor display laptop

Inlocuire cablu video LVDS, eDP laptop

Reparatii, inlocuire ventilator (cooler) laptop Inlocuire radiator (heat pipe) laptop

Actualizare, rescriere sau deparolare BIOS Inlocuire hard disk laptop defect sau upgrade la SSD

Inlocuire boxe laptop

Inlocuire balamale display laptop

Adaugare memorii RAM Laptop Inlocuire memorii RAM laptop defecte

Reparatii, inlocuire elemente de carcasa laptop: carcasa inferioara (bottom case), carcasa superioara (palmrest), carcasa display (display case) sau rama display (bezel) laptop

Reparatii placa wireless laptop (WI-FI)


In plus, service-ul nostru ofera si servicii pentru reparatii console, calculatoare, sisteme AIO, telefoane si tablete.

Echipa OnLaptop dispune de un intreg departament ce iti poate pune la dispozitie: Mentenanta IT, Consultanta IT, Service pentru business, Externalizare IT, Configurare / Construire PC Gaming si montajul acestuia.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Cauti Service Laptop Sector 4 Bucuresti ?

Daca esti in cautarea unui service laptop in Sectorul 4 din Bucuresti, noi suntem alegerea ideala pentru tine! Echipa noastra de experti este pregatita sa te ajute in rezolvarea oricarei probleme legate de laptopul tau. Iti vom repara laptopul rapid si eficient, folosind doar piese de inalta calitate, conforme cu specificatiile producatorului.


Serviciile noastre de reparatii laptop ofera acoperire Indiferent daca locuiesti in Berceni, Oltenitei, Tineretului, Vacaresti. Sau in zonele invecinate, vei ajunge cu usurinta la noi pentru diacnosticarea oferita in mod gratuit si reparatia laptopului tau.


Pentru a ne adapta nevoilor tale, oferim si servicii de trimitere a laptopului prin curier. Daca nu poti ajunge personal al service, trebuie doar sa completezi gratuit formularul nostrum de trimitere laptop in service iar noi ne vom ocupa de restul. Odata ce laptopul ajunge la noi, un tehnician iti va oferi asistenta in diagnosticarea corecta a problemei sau a piesei ce trebuie inlocuita.

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Pentru solutii inteligente de service, trebuie să ne uităm sub capotă.

Te salvăm din orice tip de situație și defecțiune de laptop, cu mențiunea că nu suntem super-eroi, chiar dacă uneori putem realiza chiar și imposibilul în materie de reparație. Tot ce trebuie să facem este să evaluăm corect situația, apoi să intervenim cu răbdare și atenție, pe baza unei expertize în detaliu în materie de proceduri tehnice. Te asteptam cu laptop-ul in service pentru o inspectie tehnica

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop sector 4?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (SERVICIU GRATUIT IN BUCURESTI SI ILFOV).

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau.

 • Cat costa reparatia unui laptop?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea GRATUITA ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Localizare service - cum ajungi la noi ?

  Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti

  Service-ul OnLaptop se afla la Piata Muncii, accesul facandu-se din Soseaua Mihai Bravu pe langa pasajului de la Piata Muncii.

  Metrou Piata Muncii (4 min, 250 m)

  Autobuz 104 - statia PIATA HURMUZACHI (4 min, 250 m)

  Tramvaie 1, 10, 40 - statia PIATA HURMUZACHI (5 min, 400 m)

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (SERVICIU GRATUIT IN BUCURESTI SI ILFOV).

Q & A

Ai nevoie de un răspuns de la un specialist OnLaptop?

Trimite întrebarea ta și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!