Reparatii Laptop Sector 3Reparatii Laptop Sector 3
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Reparatii Laptop Sector 3

REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

Service-ul OnLaptop este locul ideal unde iti pot rezolva toate probleme hardware sau software ale laptopului tau. Echipa noastra este formata din tehnicieni ce sunt instruiti profesional si detin cunostinte avasante in domeniul repearatilor pentru laptop. La OnLaptop Service & Shop oferim diagnosticare gratuita pentru laptopul tau. Prin alegerea serviciilor noastre de reparatii laptop sector 3, te vei bucura de cea mai buna solutie pentru remedierea tuturor problemelor cu care se confrunta dispozitivul tau!

Fie ca ai nevoie de o reparatie complexa hardware sau software, echipa noastra are o experienta vasta in gestionarea situatilor delicate atunci cand vine vorba de o defectiune a unui laptop indiferent de complexitatea acesteia. Apeland la serviciile de reparatii laptop puse la dispozitie de catre service-ul nostrum vei beneficia de cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor pe care laptopul tau le are!

Intelegem cat de important este laptopul tau pentru activitatile tale si ca nu te poti lipsi foarte mult de el, de aceea la OnLaptop – Service Laptop Sector 3 majoritatea operatiunilor sunt efectuate in aceeasi zi. In plus, datorita tehnologiei de ultima generatie pe care o folosim combinata cu experienta tehnicienilor si electronistilor nostrii laptopul tau va fi reparat cu precizie, rapid si intr-un mod corect.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.
LA ONLAPTOP - SERVICE LAPTOP SECTOR 3 ADUCEM UN LAPTOP ÎN PERFECTĂ STARE DE FUNCȚIONARE

Cunoaștem în detaliu și reparăm orice model, tip sau marcă de laptop

Onlaptop – Service Reparatii Laptop Sector 3, Bucuresti este un service premium cu o echipa specializata in reparatia laptopurilor defecte. Echipa noastra cunoaste in detaliu toate modelele de laptop, indiferent de marca pe care laptopul tau o are, suntem pregatiti sa diagnosticam si sa oferim cea mai optima solutie pentru ca laptopul tau sa fie reparat intr-un mod eficient, corect si rapid!


In timp ce laptopul tau are parte de atentia noastra, poti sta linistit savurandu-ti cafeaua deoarece avem o echipa dedicata ce lucreaza cu precizie. Utilizam doar piese de inalta calitate, acestea fiind originale sau compatibiile pentru toate reparatiile efectuate. Astfel, laptopul tau va fi incredintat inapoi in siguranta reparat si perfect functional.


Pentru a beneficia de serviciile noastre de reparatii laptop, tot ce trebuie sa faci este sa ne aduci dispozitivul pentru a fi diagnosticat intr-un mod corect de catre echipa noastra de tehnicieni experimentati. In cazul in care nu poti veni personal la service-ul nostru specializat in reparatii laptop din sector 3, iti punem la dispozitie serviciul nostrum de trimitere a laptopului prin curier. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de trimitere laptop in service, gratuity iar noi ne ocupam de restul!

Orice problema are laptop-ul tau la OnLaptop - Service Laptop Sector 3 se va rezolva !

Suntem importatori de piese pentru reparatii laptop si avem acces la o gama larga de produse precum: Tastaturi, Baterii, Display-uri, Incarcatoare, Balamale, Mufe de alimentare, Cablui Video LVDS, Placi de baza, Memorii, Cipuri, SSD-URI, HDD-URI, precum si sisteme de operare cu licenta.

Pe langa serviciile de reparatii laptop, oferim si servicii pentru reparatii console, calculatoare, sisteme AIO, telefoane si tablete.

Laptop-ul nu porneste

Ecranul laptop-ului are lumina slaba sau deloc

Nu se vede nimic pe display-ul laptop-ului, dar functioneaza daca este conectat la un ecran extern

Display-ul laptop-ului nu porneste

Aveti ecranul laptop-ului spart

Laptop-ul are dungi pe ecran

Placa grafica a laptop-ului este defecta

Laptop-ul se supraincalzeste sau se inchide brusc

Curatare, reparatii sau inlocuire tastatura

Reparatii mufa alimentare laptop Reparatii balamale slabite sau rupte

Reparatii placi de baza la nivel de componente

Reparatie placa video laptop (reballing)

Inlocuire porturi audio, usb, hdmi

Inlocuire display laptop (ecran)

Inlocuire tastaturi laptop

Inlocuire invertor display laptop

Inlocuire cablu video LVDS, eDP laptop

Reparatii, inlocuire ventilator (cooler) laptop Inlocuire radiator (heat pipe) laptop

Actualizare, rescriere sau deparolare BIOS Inlocuire hard disk laptop defect sau upgrade la SSD

Inlocuire boxe laptop

Inlocuire balamale display laptop

Adaugare memorii RAM Laptop Inlocuire memorii RAM laptop defecte

Reparatii, inlocuire elemente de carcasa laptop: carcasa inferioara (bottom case), carcasa superioara (palmrest), carcasa display (display case) sau rama display (bezel) laptop

Reparatii placa wireless laptop (WI-FI)


La OnLaptop am pregatit inclusiv un departament specializat in servicii IT ce iti pot oferii si urmatoarele servicii: Mentenanta IT, Consultanta IT, Service Business, Externalizare IT, Construirea de configuratii custom pentru calculatoare de gaming si montajul acestora.


Ne preocupam de satisfactia clientilor nostri si dorim sa dezvoltam relatii pe termen lung cu acestia. De aceea, oferim garantie pentru toate serviciile noastre de reparatii hardware si software. Astfel, poti avea incredere ca laptopul tau se afla in maini bune si ca vei beneficia de rezultate de calitate.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Cauti Service pentru Reparatii Laptop Sector 3 Bucuresti ?

Esti in cautare de reparatii profesionale pentru laptopul tau in sectorul 3? Noi suntem alegerea perfecta! Echipa noastra de experti este aici sa te ajute sa rezolvi orice problema legata de dispozitivul tau. Iti vom repara laptopul rapid, eficient folosind doar piese de inalta calitate conform specificatiilor producatorului de laptop.

Pentru a ne adapta nevoilor tale, oferim si servicii de trimitere a laptopului prin curier. Daca nu poti ajunge personal al service, trebuie doar sa completezi gratuit formularul nostrum de trimitere laptop in service iar noi ne vom ocupa de restul. Odata ce laptopul ajunge la noi, un tehnician iti va oferi asistenta in diagnosticarea corecta a problemei sau a piesei ce trebuie inlocuita.

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ

Pentru solutii inteligente de service, trebuie să ne uităm sub capotă.

Te salvăm din orice tip de situație și defecțiune de laptop, cu mențiunea că nu suntem super-eroi, chiar dacă uneori putem realiza chiar și imposibilul în materie de reparație. Tot ce trebuie să facem este să evaluăm corect situația, apoi să intervenim cu răbdare și atenție, pe baza unei expertize în detaliu în materie de proceduri tehnice. Te asteptam cu laptop-ul in service pentru o inspectie tehnica

Un diagnostic în detaliu ne va spune cum te putem ajuta cel mai bine

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de reparatii laptop sector 3?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (SERVICIU GRATUIT IN BUCURESTI SI ILFOV).

  Gasesti service-ul nostru in zona Pietei Muncii, la adresa Strada Ing. Vasile Cristescu, Nr. 6, in Bucuresti, Sectorul 3 (accesul se face prin Soseaua Mihai Bravu, langa pasajul de la Piata Muncii). Indiferent daca locuiesti in Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, Timpuri Noi. Sau in zonele invecinate, vei ajunge cu surinta la noi pentru diacnosticarea oferita in mod gratuit si reparatia laptopului tau.

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau.

 • Cat costa reparatia unui laptop?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea GRATUITA ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Localizare service - cum ajungi la noi ?

  Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti

  Service-ul OnLaptop se afla la Piata Muncii, accesul facandu-se din Soseaua Mihai Bravu pe langa pasajului de la Piata Muncii.

  Metrou Piata Muncii (4 min, 250 m)

  Autobuz 104 - statia PIATA HURMUZACHI (4 min, 250 m)

  Tramvaie 1, 10, 40 - statia PIATA HURMUZACHI (5 min, 400 m)

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (SERVICIU GRATUIT IN BUCURESTI SI ILFOV).

Q & A

Ai nevoie de un răspuns de la un specialist OnLaptop?

Trimite întrebarea ta și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!