Accesorii laptop

Accesorii laptop

Accesorii Laptop - Solutii Profesionale pentru laptop

Accesorii laptop. Alege dintr-o gama variata de modele de accesorii pentru laptop sau vino la noi cu notebook-ul tau. Descopera cele mai noi modele de accesorii si bucura-te de ofertele noastre avantajoase. Comanda acum orice model de accesoriu pentru  laptop si bucura-te de livrare rapida si de servicii premium de montaj. Ne vom asigura ca orice problema hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

2 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta
Despre categorie:

Accesorii Laptop

La OnLaptop gasesti o gama variata de accesorii laptop, concepute pentru a imbunatati calitatea folosirii laptopului, si pentru a extinde sau proteja functionalitatea dispozitivului tau.

Indiferent de marca sau modelul laptopului tau, dispunem de accesorii laptop potrivite pentru a-ti indeplini nevoile si a-ti oferi o experienta de utilizare mai placuta.

Unul dintre principalele avantaje ale achizitionarii de accesorii laptop este ca acestea iti permit sa personalizezi si sa optimizezi dispozitivul = in functie de preferintele tale individuale. Daca de exemplu cauti accesorii laptop pentru protejarea ecranului sau a tastaturii acesteia iti punem la dispozitie folii de protective pentru tastatura laptop iar pentru protejarea intregului laptop iti oferim huse si genti de laptop.

Asiguram produse de calitate si preturi rezonabile, astfel incat sa poti obtine acesorii laptop fiabile si durabile fara a compromite bugetul pe care il ai. Exploreaza categoria noastra numita “Accesorii Laptop” si descopera solutiile potrivite pentru nevoile tale individuale.

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii Laptop - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii poti face la noi?

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop din Sectorul 2, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unui laptop?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop?

  Reparatii laptop in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.