Ce reparam ?

ADUCEM UN LAPTOP ÎN PERFECTĂ STARE DE FUNCȚIONARE

Cunoaștem în detaliu și reparăm orice model, tip sau marcă de laptop

Suntem experți în reparații rapide pentru toate mărcile de laptop-uri, servicii complete care includ: diagnosticare, curățare, eliminare viruși sau spyware, actualizări software, verificare hardware, instalări software și optimizare tehnică. Serviciile noastre acoperă toate măsurile tehnice care să asigure securitatea și funcționarea optimă a sistemului.


ASIGURĂM DIAGNOSTICARE GRATUITĂ ȘI REPARAȚII RAPIDE.

AI UN LAPTOP DE BUSINESS, GAMING SAU DIVERTISMENT?

Înțelegem cât de important este laptopul pentru tine.

Este o sursă de venit business, o sursă de divertisment și arhiva ta personală de informații și date importante. Dacă ai întâmpinat o problemă tehnică, fii sigur că te putem ajuta, indiferent de gravitatea defecțiunii sau complexitatea acesteia.

Majoritatea problemelor de laptop sunt clasice și ușor de reparat, dar uneori e posibil să avem o situație mai dificilă, caz în care ne bazăm pe experiență și expertiză de peste un deceniu în materie de reparații laptop.


Programează o inspecție tehnică la centrul de reparații

FORMULAR DE CONTACT

SUNTEM EXPERȚI ÎN SERVICII IT

Orice problemă are laptopul tău, putem găsi o soluție de reparație

Susținem un standard foarte ridicat în materie de servicii cu clienții și servicii tehnice. Ne mișcăm foarte repede și lucrăm cu exactitate, avem ochi pentru detalii și înțelegem tabloul general. Lucrăm cu piese originale și proceduri testate, eficiente din toate punctele de vedere.

Suntem un centru reparații laptop dotat cu aparatură profesională, echipamente de testare și scule profesionale, iar doza de magie pe care o aducem în reparații face diferența când vine vorba de funcționare pe termen lung a echipamentului tău.

ȘTIM EXACT CE TREBUIE FĂCUT

Asigurăm expertiză fundamentală pentru a interveni cu reparații salvatoare pentru laptopul tău.

Oferim soluții profesionale de reparații și mentenanță pentru toate modelele de laptopuri. Lucrăm cu specialiști avizați să repare orice defecțiune întâmpinată de clienții noștri, avem toate cunoștințele și componentele necesare pentru a interveni cu o reparație salvatoare.

SUNTEM AICI SĂ FIM DE AJUTOR.

REPARAȚIA ESTE ECONOMIE

E mai ieftin să repari un laptop sau să faci upgrade decât să cumperi unul nou.

OnLaptop Service asigură reparații pentru orice tip, marcă sau model de laptop de pe piață – de gaming, de business sau pentru operare software specializat. Lucrăm cu tehnologii și instrumente care oferă toată gama de intervenții tehnice pentru laptop-uri – diagnoză, identificarea problemei, reparație, înlocuire de piese, upgrade de piese și mentenanță. Putem să îți facem laptop-ul să funcționeze din nou, putem să-ți facem laptopul să funcționeze la capacitate net superioară față de modelul din fabrică.


UPGRADE

SOLUȚII PROFESIONALE PENTRU CLIENȚI DE BUSINESS

Dacă job-ul tău impune un laptop de tehnologie avansată, e bine totuși să funcționeze.

Un laptop de mare performanță este un echipament tehnologic vital pentru mediul profesional. Solicitările tehnice pentru de operarea de software specializat necesită randament major pentru sistemul de lucru.

  • Ai nevoie de capacitate și viteză de procesare, un sistem performant de răcire, capacitate de stocare, toate la parametri superlativi.
  • Dacă operezi pe un laptop cu configurație decentă și viteza ta de de lucru este de melc, se impune un service.
  • Dacă toate aparențele indică o viitoare stare critică pentru laptop, vino mai devreme decât mai târziu.
Sună cu încredere la OnLaptop, înainte ca Windows să se încarce în 10 minute.
@media (min-width: 1024px) .columns .column.main { max-width: 100%; float: left; width: 100%; }

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de ingineri cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day

PIESE DE SCHIMB 100% ORIGINALE ȘI COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese de reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă de la furnizorul autorizat.

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Timp de diagnostic rapid pentru identificarea celor mai bune soluții de service. Anumite probleme complexe necesită timp suplimentar de diagnostic.