Cum comand

Premium Service OnLaptop

Online

✔ Pasul 1 : Dupa ce ai ales produsul pe care il doresti apasa pe butonul "Adauga in cos". Produsul va fi adaugat in cosul tau de cumparaturi.

✔ Pasul 2 : Pentru a vedea ce produse ai selectat apasa butonul "Cosul meu".

✔ Pasul 3 : Dupa ce ai adaugat toate produsele pe care vrei sa le cumperi apasa butonul "Cosul meu", iar apoi daca vrei sa finalizezi comanda apasa "Vezi detalii cos".

✔ Pasul 4 : In noua pagina care se va incarca iti va aparea optiunea "Trimite Comanda". Apasa acest buton si comanda ta este aproape gata, mai ai doar un pas!
✔ daca nu te-ai logat inainte de a incepe cumparaturile ti se va deschide o noua ferestra in care trebuie sa introduci adresa de e-mail si parola;
✔ daca esti deja logat trebuie doar sa introduci datele de contact care vor fi folosite pentru a lua legatura cu tine si pentru a-ti fi livrate produsele ulterior.

Prin e-mail sau WhatsApp

✔ Poti comanda produsele preferate trimitand un email cu produsele solicitate pe adresa [email protected] sau pe WhatsApp la numarul +40761431576

CUM PLATESC?

1. Numerar sau Plata prin Card - La sediul nostru

✔ Se platesc produsele in momentul ridicarii de la sediu sau curierului nostru (in cazul produselor livrate in municipiul Bucuresti). Produsele livrate in Bucuresti se pot plati doar numerar (nu se poate plati cu cardul).

✔ Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei);

✔ Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD;

✔ Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii;

2. Ramburs (plata la curier)

✔ Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

✔ Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzilor sau a serviciilor in momentul livrarii. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat .

✔ Pentru persoanele juridice limita de plata ese de 5 000 RON numerar pe zi.

✔ Pentru persoanele fizice limita de plata este de 10 000 RON numerar pe zi.

3. Transfer bancar, depunere in cont

✔ La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca. Plata se face in baza facturii proforma emise de catre Service OnLaptop S.R.L., dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul Service OnLaptop S.R.L..

✔ Se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail sau fax catre client de un agent OnLaptop.ro. Contul bancar este trecut in factura proforma in functie de cererea clientului.

✔ Persoane fizice sau Juridice : RO24RZBR0000060022574674 deschis la Raiffeisen Bank, Sucursala Mosilor, Bucuresti

✔ Institutii Publice(doar plati din trezorerie) : RO39TREZ4215069XXX014821 deschis la Trezoreria Ilfov

✔ Produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la sediu dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar al Service OnLaptop S.R.L. .

Modalitati livrare

✔ Produsele comercializate sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.

✔ Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

* IMPORTANT!

✔ Produsele se pot verifica la livrare doar daca s-a ales in prealabil optiunea deschidere colet.

✔ Livrarea produselor se face pana in fata imobilului casa / bloc. Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele.