Software

Software

Licente Software - Solutii Profesionale pentru laptop

Licente Software. Alege dintr-o gama variata de licente software pentru laptop sau vino la noi cu notebook-ul tau.Descopera cele mai noi licente software si bucura-te de ofertele noastre avantajoase. Comanda acum orice licenta software si bucura-te de livrare rapida si de servicii premium de instalare. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

9 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta
Despre categorie:

Licente Software Electronice

La OnLaptop gasesti solutii eficiente pentru nevoile tale legate de sistemele de operare, suite de birou, solutii de securitate si alte tipuri de licente software electronice.

Descopera gama noastra de licente software electronice si asigura-te ca ai acces la cele mai recente si autentice produse software. Simplicia-ti activitatile de zi cu zi, protejeaza-ti datele si bucura-te de o experienta digitala sigura si eficienta.

Oferm licente software electronice pentru: Windows, Microsoft Office, Antivirus Nod32, si multe alte software-uri. Astfel iti asiguram o experienta legala, si sigura de a utiliza produsele.

Indiferent daca ai nevoie de o actualizare a sistemului de operare sau instalezi Windows-ul pe un nou dispozitiv, iti punem la dispozitie Licenta Windows 10 Electronica, astfel beneficiezi de o activarea rapida si usoara a sistemului de operare, garantand astfel compatibilitatea si functionalitatea optima a laptopului sau desktopului tau.

Toate licentele software electronice pe care le oferim sunt autentice si in conformitate cu dretprurile de utilizare. Beneficiezi de avantajul unei activari simple si rapide, iar prin achizitionarea de licente software prin OnLaptop ai garantia ca primesti produse autentice si actualizari de securitate relevante!

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii Laptop - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii poti face la noi?

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop din Sectorul 2, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unui laptop?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop?

  Reparatii laptop in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.