Rack HDD

4 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

  • Retur Gratuit in 60 de zile
  • Montaj ultra rapid
  • Pick-Up & Return GRATUIT
  • Prioritate in service
  • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
  • Tehnicieni cu experienta

Ai nevoie de RACK HDD? Ei bine trebuie sa stii ca Rackul pentru HDD si SSD iti ofera o conexiune externa, rapida si sigura fara a avea nevoie de alte accesorii suplimentare. Design-ul din aluminiu confera rezistenta si confort in utilizare. Majoritatea rack-urilor pentru hdd sau ssd, vin cu buton de pornire si oprire ce faciliteaza utilizarea rackului, iar cablul USB 3.1 asigura un transfer de date rapid si performant.

Care sunt beneficiile unui rack hdd ssd?

Rackul pentru HDD si SSD iti ofera o conexiune externa rapida si sigura, fara a avea nevoie de alte accesorii suplimentare. Acest lucru te ajuta sa folosesti un hard disk sau un ssd intr-un mod portabil. Design-ul confera rezistenta si confort in utilizare.

Cu ajutorul unui Rack HDD si SSD poti transfera, inlocui datele. Acest produs poate face diferenta in cazul unor activitati precum transferul de date de pe un HDD/SSD la un altul, crearea unui backup sau transferul de date intre 2 computere.

Conectivitatea unui rack hdd & ssd

Rackul pentru HDD si SSD se poate conecta la orice laptop sau calculator cu port USB. Pentru a folosi acest produs, conectati cablul USB la laptop sau calculator, apoi conectati hard disk-ul sau ssd-ul la rack. Apasati butonul de pornire pentru a activa conexiunea.

Daca aveti nevoie de o conexiune externa simpla si rapida a unui hard disk sau a unui ssd, s-ata, 2.5inci sau m.2, atunci un Rack HDD sau Rack SSD este produsul perfect pentru dumneavoastra. Conectati acest produs la laptop sau calculator si bucurati-va de performanta si productivitate sporita.